reklama
Kluliczek
Babka z laską
Mój mąż właśnie wylicytował łóżeczko , zwykłe używane, troche się zestresował, bo tak go przebijanie ofert wciągnęło, że dał więcej niż mu pozwoliłam . Spodziewałam się i podałam mu ciut zaniżoną sumę jaką dysponujemy. teraz musi załatwić odbiór (chyba poprosi siostrę lub siostrzenicę, żeby przywiozła). A w poniedziałek odbiera paczkę dla malucha też z allegro Wielka paka dla chłopaka 60 szt. od 1 zł BCM (170545394) - Aukcje internetowe Allegro
No a dziś zamówiłam wraz z mamą prezent od niej i taty dla malucha - szafeczkę (bo nie mamy jak się pomiescić w naszym mini królestwie). http://www.meblerondo.pl/zdjecia/big/malugosia15.jpg
No a dziś zamówiłam wraz z mamą prezent od niej i taty dla malucha - szafeczkę (bo nie mamy jak się pomiescić w naszym mini królestwie). http://www.meblerondo.pl/zdjecia/big/malugosia15.jpg
asia-m
Fanka BB :)
My tez zaczynamy male przygotowania , zakupilismy szafe dla malego ( kaja3d z brw) i dorobilismy w jej duzej czesci poleczki (wszystkie sa juz zajete ) ciuszkow jest tyle ze chyba 10 raczki by sie na nich wychowaly
Chyba znow zrobie jakas redukcje troszke posortuje rozmiarami i zaczne prac i prasowac niech sobie czekaja szczegolnie te wieksze bo te male chce prac dopiero pod koniec kwietnia
Pokoik nabiera wygladu, jest szafa wersalka teraz chcemy dokupic biurko i dywan oraz pozbyc sie lawy Jak bedzie juz calkiem ladnie zrobie jakas fotke
Chyba znow zrobie jakas redukcje troszke posortuje rozmiarami i zaczne prac i prasowac niech sobie czekaja szczegolnie te wieksze bo te male chce prac dopiero pod koniec kwietnia
Pokoik nabiera wygladu, jest szafa wersalka teraz chcemy dokupic biurko i dywan oraz pozbyc sie lawy Jak bedzie juz calkiem ladnie zrobie jakas fotke
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Jeszcze raz się wetnę, na temat materacyka.Ja osobiście odradzam piankowo-kokosowy,bo takowy posiadam i jest do d.py.Po 3 miesiącach użytkowania (zaznaczam,że moja Niunia śpi na nim tylko w nocy) jest praktycznie do wywalenia .Po prostu - robią się wgłębienia,co nie powinno miec miejsca przy materacu dla dziecka.Czyli o kant d.py rozbić taki materacyk.Oczywiście to tylko moje zdanie na ten temat
asia-m
Fanka BB :)
Ja tam nie wiem jaka jest teraz jakosc materacykow ale u mnie obie dziewczynki mialy materacyki gabka-kokos spaly na nim dosc dlugo potem materacyki byly u innych dzieci i nikt nie narzekal ze cos sie z nimi dzieje.
Moja mlodsza cora spala na materacyku 3 lata i nic sie z nim nie dzialo, skoro masz nowy materacyk i dzieja sie z nim juz takie cuda to moze go nalezy reklamowac. Maly tez bedzie mial taki materacyk dostalam po 1 dziecku ale jego stan jest idealny nawet nie ma odbitych szczebli ktore sa pod materacykami Wiec mam nadzieje ze nic sie z nim nie stanie )
Moja mlodsza cora spala na materacyku 3 lata i nic sie z nim nie dzialo, skoro masz nowy materacyk i dzieja sie z nim juz takie cuda to moze go nalezy reklamowac. Maly tez bedzie mial taki materacyk dostalam po 1 dziecku ale jego stan jest idealny nawet nie ma odbitych szczebli ktore sa pod materacykami Wiec mam nadzieje ze nic sie z nim nie stanie )
krupka
Entuzjast(k)a
Odpowiedź eksperta z Medforum.pl dotycząca najlepszego materaca dla dziecka:
To by było na tyle
Forum Pediatryczne - materac kokosowy czy gryczany dla maluszkaWitam!
Jakiejś zdecydowanej przewagi jednego z typów chyba nie ma. Podobno dla stóp małego dziecka lepszy jest gryczany, ale na piśmie nigdzie tego nie widziałem
To by było na tyle
Kluliczek
Babka z laską
Tomek się śmieje, że ubranek to nam dla bliźniaków spokojnie starczy, bo ja na chandrę do ciuchlandu latałam (on to cały czas miał nadzieję na bliźniaki, bo jak chciał sobie na łbie osołecca zrobić to powiedziałam, że dopiero jak mi bliźniaki zrobi ). Teraz ubranka to w kufrze leżą i na półkach, czeka mnie jeszcze porządkowanie , ale to jak dokończymy pokój (wywalić mnóstwo naszych rzeczy, zerwać wykładzinę, położyć panele, wstawić szafeczkę , ja nie wiem jak zdążymy, tym bardziej, że męża wysłałam na czerniaków do mamy, żeby go pilnowała przy pisaniu pracy inż.). Ale dzięki temu przyszły dziadek ma się na czym wyżyć i już mi półki poprzycinał, a niedługo czeka go mini regalik do zrobienia
Hej. Zobaczymy jak to z tymi materacami jest jak zaczniemy uzytkować.
Miałam okazję być wczoraj w e.leclercu i zakupiłam dla swojego skarba śliczny kocyczek z polaru o wymiarach 100x75 cm i poszewkę na podusię. Miałam problem z kolorem bo podobały mi się dwa i wzięłam kremowo-beżowy z misiem. Był jeszcze fajny zielono-żółty z żółwikiem i były jeszcze różowe i niebieskie.
Miałam okazję być wczoraj w e.leclercu i zakupiłam dla swojego skarba śliczny kocyczek z polaru o wymiarach 100x75 cm i poszewkę na podusię. Miałam problem z kolorem bo podobały mi się dwa i wzięłam kremowo-beżowy z misiem. Był jeszcze fajny zielono-żółty z żółwikiem i były jeszcze różowe i niebieskie.
reklama
Podziel się: