reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja też nie slyszałam o takich przesądach. A ograniczania kolorystyczne wyprawek też są dla mnie bzdurne, dlaczego niby chłopczyka nie mogę ubrać w różowego pajacyka, skoro taki akurat mi sie podoba... Jasne, że w sukienkę go nie ubiorę, ale kolory u takiego maleństwa...
mysz1978
Fanka BB :)
Ze sklepu internetowego dostalam dzis paczke :-) Mam taka grzechotke do wozeczka z misiami :-) firmy Canpol :-) I zestaw szczotek do zebow :-) i nawet kaczke do kapieli
Tylko niestety polakomilam sie na tansza szczotke do wlosow (nie patrzac na to z czego jest zrobiona) i juz wiem ze Jasiowi posluzy ona najwyzej do czesania zabawek
Tylko niestety polakomilam sie na tansza szczotke do wlosow (nie patrzac na to z czego jest zrobiona) i juz wiem ze Jasiowi posluzy ona najwyzej do czesania zabawek
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Też planuje kupić gryczano-kokosowy, tylko zamówię już razem z łóżeczkiem (nie będę kupować na allegro, bo z przesyłka wyjdzie pewnie na to samo)
mysz1978
Fanka BB :)
Ja tez slyszalam ze gryczano - kokosowy jest najlepszy :-)
Jesli chodzi o mnogosc paczek to ze mnie sasiad sie smieje a nie listonosz, bo nigdy mnie nie ma w domu jak przychodzi... I od razu dzwoni do sasiada Kupilam mu nawet whisky w podziekowaniu ;-)
Jesli chodzi o mnogosc paczek to ze mnie sasiad sie smieje a nie listonosz, bo nigdy mnie nie ma w domu jak przychodzi... I od razu dzwoni do sasiada Kupilam mu nawet whisky w podziekowaniu ;-)
reklama
krupka
Entuzjast(k)a
No, szkoda, że się wcześniej nie dowiedziałam o tej gryce :-( Ogladałam w sklepie coś gryczanego, ale jakoś mi się nie spodobało, bo tam wszystko w środku latało
Ten, który kupiłam kokos-pianka-kokos podoba mi się - no może poza tą pianką
Ten, który kupiłam kokos-pianka-kokos podoba mi się - no może poza tą pianką
Podziel się: