reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

żyrafa79 no ja własnie też pierwsze słyszę, dlatego pytam czy może któraś z Was słyszała o tej durnocie.:-D

reklama
Ja też nie slyszałam o takich przesądach. A ograniczania kolorystyczne wyprawek też są dla mnie bzdurne, dlaczego niby chłopczyka nie mogę ubrać w różowego pajacyka, skoro taki akurat mi sie podoba... Jasne, że w sukienkę go nie ubiorę, ale kolory u takiego maleństwa...

Ze sklepu internetowego dostalam dzis paczke :-) Mam taka grzechotke do wozeczka z misiami :-) firmy Canpol :-) I zestaw szczotek do zebow :-) i nawet kaczke do kapieli :-D
Tylko niestety polakomilam sie na tansza szczotke do wlosow (nie patrzac na to z czego jest zrobiona) i juz wiem ze Jasiowi posluzy ona najwyzej do czesania zabawek :-D

Też planuje kupić gryczano-kokosowy, tylko zamówię już razem z łóżeczkiem (nie będę kupować na allegro, bo z przesyłka wyjdzie pewnie na to samo)

do mnie tez dzisiaj przyszła paczka z dresikiem dla małej:tak:
w czoraj miałam 2 paczki jedna z kolczykami a druga ze sweterkami,jeszcze czekam na posciel:tak:

listonosz sie dzisiaj smial ze mnie;-) :-)

Ja tez slyszalam ze gryczano - kokosowy jest najlepszy :-)
Jesli chodzi o mnogosc paczek to ze mnie sasiad sie smieje a nie listonosz, bo nigdy mnie nie ma w domu jak przychodzi... I od razu dzwoni do sasiada :eek: Kupilam mu nawet whisky w podziekowaniu ;-)

no mozna tak powiedzieciec ze szlaje:tak:

a oststnio mi zwrocono pieniadze za ten nieszczesny zestaw ubranek ktory zamowiłam 2 lutego:no:

reklama
No, szkoda, że się wcześniej nie dowiedziałam o tej gryce :-( Ogladałam w sklepie coś gryczanego, ale jakoś mi się nie spodobało, bo tam wszystko w środku latało :dry:
Ten, który kupiłam kokos-pianka-kokos podoba mi się - no może poza tą pianką :laugh2:

Do góry