reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

betka - a ja cie potraktowalam smiertelnie powaznie i nie poszlam do Smyka :-D
Po pierwsze kasy brak, a po drugie samej mi sie nie chce...

Ale zaluje troche zwlaszcza ze mysle o ubranku na chrzest... Znajoma mojej tesciowej z ktora wczoraj rozmawialam mowila ze byl (kupowala cos dla wnuczka) i ze faktycznie super rzeczy i duze przeceny. No, ale trudno... :baffled:

reklama
betka - a ja cie potraktowalam smiertelnie powaznie i nie poszlam do Smyka :-D
Po pierwsze kasy brak, a po drugie samej mi sie nie chce...

Ale zaluje troche zwlaszcza ze mysle o ubranku na chrzest... Znajoma mojej tesciowej z ktora wczoraj rozmawialam mowila ze byl (kupowala cos dla wnuczka) i ze faktycznie super rzeczy i duze przeceny. No, ale trudno... :baffled:

znaczy ubranko bylo razcej na dziouche,a nie kawalira :-p ale mimo wszystko warto tam co jakis czas zagladac :tak:

Eeee... To nie zaluje :-D

Natomiast pognalo mnei na Allegro :szok: i kupilam jeszcze kilka drobiazgow u timura ;-)

buhhha:-D ,ja tez ostatnio przesadziłam (w poniedziałek)na allegro-zakupiłam kilka rzeczy-konto opustoszało a ja z utesknieniem czekam na jutrzejsza wypłatke.:tak:

Hej Majóweczki :-) Widzę, że szalejecie z zakupami tak jak ja :-D Ja teraz każdą kwotę jaka trafi w moje ręcę wydaje na Oliwkę :-) Mam już tyle ciuszków, że jeśli jeszcze coś kupię to chyba nie zdążę jej w to wszystko ubrać bo wyrośnie :happy: Wózek kupiłam już miesiąc temu a dzisiaj odebrałam fotelik do samochodu. W niedzielę kończy się u nas remont pokoiku mojej księżniczki i dopiero wtedy porządnie wkroczę do akcji :-) Mam tyle pomysłów, że już powoli zaczynam fiksować. Obiecuję, że jak tylko przyjdą mebelki (już zamówiłam) to wstawię fotkę i ocenicie jak mi to wszystko wyszło :happy: Póki co dalej pobuszuję na Alegro i pooglądam różne różności, które może mogłyby się przydać ... :-D

Ewula - ja kupiłam gryczano - kokosowy, ponoć taki jest najlepszy...
Welonka - ja też mam już tyle ciuszków, że chyba sama będę się musiała się w nie wcisnąć, bo małej nie zdążę w nie ubrać:-D gratuluję zakupów, a jaki wózek wybrałaś?

Hej. :-D Zamówiłam dziś w końcu materacyk. Wybraliśmy jednak piankowo-kokosowy (komu będzie sie chciało go przekręcać z jednej strony na druga???)
I zostałam obdarowana dwoma reklamówami ciuszków dla maleństwa przez szwagierkę. :-) Muszę tylko poprzeglądać, poprać i poprasować.:tak: (Niektóre mają plamki ale mam nadzieję,że vanish weźmie.)
Są niby po dziewczynkach, ale różowego to nie ma nic oprócz jednej bluzy z Barbie (obejdzie się).
A tak swoja drogą to słyszałyście może taki przesąd że chłopiec nie powinien chodzić w rzeczach po dziewczynce?:szok: Coś takiego bąkała mi dziś moja mama że słyszała od kogoś, ale zupełnie nie wiemy dlaczego?

reklama
pierwsze słysze ze chłopiec nie moze chodzic w rzeczach po dziewczynce,a na odwrot tez? czy juz w takim przypadku przesad nie obowiazuje?:-D :-D :-D

Do góry