reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

betka - a ja cie potraktowalam smiertelnie powaznie i nie poszlam do Smyka :-D
Po pierwsze kasy brak, a po drugie samej mi sie nie chce...

Ale zaluje troche zwlaszcza ze mysle o ubranku na chrzest... Znajoma mojej tesciowej z ktora wczoraj rozmawialam mowila ze byl (kupowala cos dla wnuczka) i ze faktycznie super rzeczy i duze przeceny. No, ale trudno... :baffled:

reklama
betka - a ja cie potraktowalam smiertelnie powaznie i nie poszlam do Smyka :-D
Po pierwsze kasy brak, a po drugie samej mi sie nie chce...

Ale zaluje troche zwlaszcza ze mysle o ubranku na chrzest... Znajoma mojej tesciowej z ktora wczoraj rozmawialam mowila ze byl (kupowala cos dla wnuczka) i ze faktycznie super rzeczy i duze przeceny. No, ale trudno... :baffled:

znaczy ubranko bylo razcej na dziouche,a nie kawalira :-p ale mimo wszystko warto tam co jakis czas zagladac :tak:

Eeee... To nie zaluje :-D

Natomiast pognalo mnei na Allegro :szok: i kupilam jeszcze kilka drobiazgow u timura ;-)

buhhha:-D ,ja tez ostatnio przesadziłam (w poniedziałek)na allegro-zakupiłam kilka rzeczy-konto opustoszało a ja z utesknieniem czekam na jutrzejsza wypłatke.:tak:

Hej Majóweczki :-) Widzę, że szalejecie z zakupami tak jak ja :-D Ja teraz każdą kwotę jaka trafi w moje ręcę wydaje na Oliwkę :-) Mam już tyle ciuszków, że jeśli jeszcze coś kupię to chyba nie zdążę jej w to wszystko ubrać bo wyrośnie :happy: Wózek kupiłam już miesiąc temu a dzisiaj odebrałam fotelik do samochodu. W niedzielę kończy się u nas remont pokoiku mojej księżniczki i dopiero wtedy porządnie wkroczę do akcji :-) Mam tyle pomysłów, że już powoli zaczynam fiksować. Obiecuję, że jak tylko przyjdą mebelki (już zamówiłam) to wstawię fotkę i ocenicie jak mi to wszystko wyszło :happy: Póki co dalej pobuszuję na Alegro i pooglądam różne różności, które może mogłyby się przydać ... :-D

Ewula - ja kupiłam gryczano - kokosowy, ponoć taki jest najlepszy...
Welonka - ja też mam już tyle ciuszków, że chyba sama będę się musiała się w nie wcisnąć, bo małej nie zdążę w nie ubrać:-D gratuluję zakupów, a jaki wózek wybrałaś?

Hej. :-D Zamówiłam dziś w końcu materacyk. Wybraliśmy jednak piankowo-kokosowy (komu będzie sie chciało go przekręcać z jednej strony na druga???)
I zostałam obdarowana dwoma reklamówami ciuszków dla maleństwa przez szwagierkę. :-) Muszę tylko poprzeglądać, poprać i poprasować.:tak: (Niektóre mają plamki ale mam nadzieję,że vanish weźmie.)
Są niby po dziewczynkach, ale różowego to nie ma nic oprócz jednej bluzy z Barbie (obejdzie się).
A tak swoja drogą to słyszałyście może taki przesąd że chłopiec nie powinien chodzić w rzeczach po dziewczynce?:szok: Coś takiego bąkała mi dziś moja mama że słyszała od kogoś, ale zupełnie nie wiemy dlaczego?

reklama
pierwsze słysze ze chłopiec nie moze chodzic w rzeczach po dziewczynce,a na odwrot tez? czy juz w takim przypadku przesad nie obowiazuje?:-D :-D :-D

Do góry