reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Babo.j.aga - i jak wózeczek :confused: ?
Sen miałaś okropny :baffled: , ale jak się czyta to śmieszny ;-)

Kluliczku - bardzo fajny sprzęcik zakupiliście :tak: :-)

Betko - rzeczywiście w Smyku można poszaleć i to bardzo :-) . Zresztą mają dobre rzeczy i warto kupować na wyprzedażach ;-)

Ja też jestem przeciwniczką baldachimu :tak: . A ochraniacze też miałam (i mam ;-) ) na połowę łóżeczka. Używałam go pół roku bo Maciusiowi zasłaniał piękne widoki :-) i go ściągał :-D

reklama
Zamówiłam sobie poduszkę do karmienia, na której śpi Aletka ( ta z tej strony, którą podała Natka jak dobrze pamiętam:) teraz tylko czekam na przesyłkę :-)
Kluliczku- wózek superowy! strasznie mi się spodobał. Ja również słyszałam same pozytywne opinie o nim, więc gratuluję!
Babajago- sen po prostu mnie zabił, mało się nie posikałam:-D może nie do końca było do śmiechu, ale.... no i cieszę się, że wózek do was dotarł!
Betko - o rajt, nie pójdę do Smyka, ale ciężko będzie...:baffled:
Kacperku - cieszę się, że dotarł do ciebie twój zakup z Kubusiem Puchatkiem;-)
Barszczyk- ja co do łóżeczka, to może nie tyle, co bym się bała kupować na allegro łóżeczko, ale my z mężem mamy łóżeczko, które dostaliśmy w prezencie, ale zakupione w cenie promocyjnej w sklepie " Mama i Ja" za cenę 99 zł, do tego materac gryczano kokosowy za 75 zł. Razem 174 zł, ale wiem, jaki mam materac. A co do pościeli, to można ją zakupić w przeróżnej cenie i tu to już kwestia możliwości, życzę powodzenia w podejmowaniu decyzji:)
mama i ja - Szukaj w Google

Wózek fajny...bardzo podobny do tego Kulikowego -nawet koła tak samo duże (tylko stelaż ruchomy- zginany w połowie tak jak w Mutsy hehe tylko że za 1/10 ceny!:-D )

4 osoby gimnastykowały się z dojściem jak to wszytsko ze sobą połączyć(wcześniejszy użytkownik zgubił instukcje)

Jedna rzecz mi się w nim nie podoba- to że buda od gondoli nie ma zaczepów (choćby takich na rzepe) mocujących ją do reszty wózka..i tak dziwnie odstaje. Chociąż może to zaleta - TAKA KLIMA:cool2:

No, ale moja mama (ze swoim talentem krawieckim/ technicznym/ elektrycznym ) zaraz pewnie coś przykombinuje:-p

Gaaliyah - ja dzisiaj dostałam paczkę z poduszką :-) . Zamówiłam tą uniwersalną Max niebieską z wzorkiem ;-) . Już na niej drzemałam i sprawdza się super :tak: . Szkoda, że wcześniej jej nie zakupiłam

Baba.j.aga - świetnie, że wózek Ci się podoba :tak: :-D . A taki skarb jak Twoja mama na pewno już coś wymyśli ;-) i wszystko będzie super :laugh2:

Kupiłam kurtkę granatową z samochodzikiem, Hania będize mogła w niej chodzić za rok ;)) Właściwie to moja Mama kupiła w komisie za 10 zeta - akurat na teraz, tymczasem nosi ją Ignacy.
Dodatkowo kupiłam buciki granatowe do chodzenia po domu rozmiar 20 czylli na około 12cm stópkę - Hania pochodzi w nich jak będzie miała roczek :))

Pzdr

Agnieszka

A ja od allegrowiczki, u której robiłam ostatnio zakupy dostałam w prezencie.... stanik do karmienia!! Ciotka jej podarowała - jak na moje oko, na nią z 15 cm za duży :-D a że ja duża baba, to mi się "skapło" ;-)

Mam pytanie dotyczące materacy do łóżeczka. Jakie wybrałyście albo macie zamiar wybrać? bo jutro sie wybieram za materacem i myslałam nad gryczano-kokosowym.

reklama
Ja kupiłam kokos-pianka-kokos. Ale wydaje mi się, że gryczano kokosowy powinien być Ok - tam, gdzie kupowałam nie było takich.

Do góry