potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dziewczyny,jak już wcześniej pisałam, praktycznie wszystko kupowałam na Allegro i nie żałuję. Łóżeczko również i jestem zadowolona,podobne do tego z linkaz tym,że moje jest już z szufladą.A co do pościeli to mam dokładnie taką jaka jest w tym zestawie,tzn. poszewkę na kołdrę i poduszkę oraz ochraniacz na szczebelki (a konkretnie wzór nr 1 ;-) ),ale kupowałam osobno, no i wkład-poduszka i kołderka też osobno.I powiem Wam tak: poszewki są całkiem całkiem,widać,że są z porządnego materiału,no i zapięcie na zamek mają.Ochraniacz na szczebelki to raczej służy do ozdoby.No i gdybym wiedziała, to z pościeli zrezygnowałaby całkiem - przez calutką zimę Oliwka spała pod kocykiem i to jej w zupełności wystarczało.Kołderka i poduszka leżą i się kurzą (poza tym malutkie dzieci nie powinny spać na poduszkach).Więc może lepiej poszukać tańszego łóżeczka,bez dodatków??Tym bardziej,że w maju już jest cieplutko i kołderka może okazać się zbędna.No mi nawet zimą nie była potrzebna (a Oliwka spała i do tej pory śpi tylko w pajacyku,nic więcej jej nie ubieram).
A co do materaca gratisowego to faktycznie nie jest on najlepszej jakości,przynajmniej u mnie tak jest.Ja dostałam materac piankowo-kokosowy no i niestety,robią się wgłębienia (tam gdzie córcia ma główkę i pupę).
Ale samo łóżeczko - jak najbardziej ok
A co do materaca gratisowego to faktycznie nie jest on najlepszej jakości,przynajmniej u mnie tak jest.Ja dostałam materac piankowo-kokosowy no i niestety,robią się wgłębienia (tam gdzie córcia ma główkę i pupę).
Ale samo łóżeczko - jak najbardziej ok