reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Babo.j.aga - i jak wózeczek :confused: ?
Sen miałaś okropny :baffled: , ale jak się czyta to śmieszny ;-)

Kluliczku - bardzo fajny sprzęcik zakupiliście :tak: :-)

Betko - rzeczywiście w Smyku można poszaleć i to bardzo :-) . Zresztą mają dobre rzeczy i warto kupować na wyprzedażach ;-)

Ja też jestem przeciwniczką baldachimu :tak: . A ochraniacze też miałam (i mam ;-) ) na połowę łóżeczka. Używałam go pół roku bo Maciusiowi zasłaniał piękne widoki :-) i go ściągał :-D

reklama
Zamówiłam sobie poduszkę do karmienia, na której śpi Aletka ( ta z tej strony, którą podała Natka jak dobrze pamiętam:) teraz tylko czekam na przesyłkę :-)
Kluliczku- wózek superowy! strasznie mi się spodobał. Ja również słyszałam same pozytywne opinie o nim, więc gratuluję!
Babajago- sen po prostu mnie zabił, mało się nie posikałam:-D może nie do końca było do śmiechu, ale.... no i cieszę się, że wózek do was dotarł!
Betko - o rajt, nie pójdę do Smyka, ale ciężko będzie...:baffled:
Kacperku - cieszę się, że dotarł do ciebie twój zakup z Kubusiem Puchatkiem;-)
Barszczyk- ja co do łóżeczka, to może nie tyle, co bym się bała kupować na allegro łóżeczko, ale my z mężem mamy łóżeczko, które dostaliśmy w prezencie, ale zakupione w cenie promocyjnej w sklepie " Mama i Ja" za cenę 99 zł, do tego materac gryczano kokosowy za 75 zł. Razem 174 zł, ale wiem, jaki mam materac. A co do pościeli, to można ją zakupić w przeróżnej cenie i tu to już kwestia możliwości, życzę powodzenia w podejmowaniu decyzji:)
mama i ja - Szukaj w Google

Wózek fajny...bardzo podobny do tego Kulikowego -nawet koła tak samo duże (tylko stelaż ruchomy- zginany w połowie tak jak w Mutsy hehe tylko że za 1/10 ceny!:-D )

4 osoby gimnastykowały się z dojściem jak to wszytsko ze sobą połączyć(wcześniejszy użytkownik zgubił instukcje)

Jedna rzecz mi się w nim nie podoba- to że buda od gondoli nie ma zaczepów (choćby takich na rzepe) mocujących ją do reszty wózka..i tak dziwnie odstaje. Chociąż może to zaleta - TAKA KLIMA:cool2:

No, ale moja mama (ze swoim talentem krawieckim/ technicznym/ elektrycznym ) zaraz pewnie coś przykombinuje:-p

Gaaliyah - ja dzisiaj dostałam paczkę z poduszką :-) . Zamówiłam tą uniwersalną Max niebieską z wzorkiem ;-) . Już na niej drzemałam i sprawdza się super :tak: . Szkoda, że wcześniej jej nie zakupiłam

Baba.j.aga - świetnie, że wózek Ci się podoba :tak: :-D . A taki skarb jak Twoja mama na pewno już coś wymyśli ;-) i wszystko będzie super :laugh2:

Kupiłam kurtkę granatową z samochodzikiem, Hania będize mogła w niej chodzić za rok ;)) Właściwie to moja Mama kupiła w komisie za 10 zeta - akurat na teraz, tymczasem nosi ją Ignacy.
Dodatkowo kupiłam buciki granatowe do chodzenia po domu rozmiar 20 czylli na około 12cm stópkę - Hania pochodzi w nich jak będzie miała roczek :))

Pzdr

Agnieszka

A ja od allegrowiczki, u której robiłam ostatnio zakupy dostałam w prezencie.... stanik do karmienia!! Ciotka jej podarowała - jak na moje oko, na nią z 15 cm za duży :-D a że ja duża baba, to mi się "skapło" ;-)

Mam pytanie dotyczące materacy do łóżeczka. Jakie wybrałyście albo macie zamiar wybrać? bo jutro sie wybieram za materacem i myslałam nad gryczano-kokosowym.

reklama
Ja kupiłam kokos-pianka-kokos. Ale wydaje mi się, że gryczano kokosowy powinien być Ok - tam, gdzie kupowałam nie było takich.

Do góry