reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Zamowilam szczotke do wlosow firmy Canpol, wiec chyba z wlosia naturalnego bedzie.
Co do kupna wozka przez intenret to jakby byl nowy to spokojnie zaryzykowalabym, bo przeciez gwarancja jest, a zwykle sprzedawcy to sa jakies sklepy, ktore sporo wozkow juz sprzedaly...
Jakby wozek mial byc uzywany (a coraz czesciej mysle o uzywanym Mutsy) to kupilabym pod warunkiem ze sprzedawca jest z tego miasta co ja i moglabym wozek obejrzec. Inaczej bym sie jednak bala.

reklama
evvula, kupiłam taki oto wózeczek : Najnowszy wózek firmy ANMAR -LEON-super GRATISY!! (171704490) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny kolor,ale kolorów tych wózków to jest duuużo i to róznych różnistych :tak: :-) .Naprawdę fajny wózeczek,lekko się prowadzi,itd.
No i w sumie cena nie jest wygórowana,tak mi się przynajmniej wydaje.
I nie musisz się obawiać,że wyślą Ci np. nie taki kolor jak zamawiałaś,wystarczy wysłać maila z informacją jaki kolor Cię interesuje,a jeśli go nie mają to Cię o tym informują,a nie wciskają coś,czego nie zamawiałaś.Oczywiście,warto wcześniej sprawdzić jakie ma komentarze sprzedający.

Ja tez nie obawialabym sie raczej kupic nowego wozka z gwarancja na allegro. Zwlaszcza gdy jest duzo tanszy niz w sklepie - obejrzalabym go sobie tylko gdzies na zywo zeby miec pewnosc :-) na poczatku tylko allegro i inne sklepy internetowe wchodzily u nas w gre bo maja taniej, ale x landery xa sa teraz trudno dostepne i nie bardzo oplaca kupowac sie przez neta zwlaszcza ze nie ma ich tak duzo;-)a sklepy maja zazwyczaj ceny producenta - a propo x landerow oczywiscie :-) wiec kupuj i sie nie stresuj - tylko poczytaj o sprzedajacym, zeby nie wladowac sie na jakas oczywista mine :dry:

Tak trzeba dokładnie czytac aukcje i pytac o wszystko mi sie podobało kilka wózków na allegro, ale pomyslalam sobie ze poszperam po komentarzach i napisze email do kilku osob ktore juz zakupily dany towar zeby wyrazily o nim opinie . Opinie z reguly byly dobre choc bylo i tak ze na aukcji wozka pisalo ze wazy 15kg a dostalam email od kupujacego ze wozek owszem ladny ale wazy 25kg a to duza roznica zwlaszcza jak sie mieszka na 4 pietrze bez windy :p
Natomiast znajoma kupila wozek uzywany polak orion za ok 250zl i do dzis sobie go bardzo chwali :)

Pozdrawiam

eh, a ja dziś właśnie siedzę trochę uwięziona w domu...bo czekam na wózek zakupiony właśnie na allegro- kurier dzwonił że dziś będzie, szkoda tylko że nie wspomniał o której.
Spać mi się chce:baffled: , ale obawiam że jak się poloże to akurat przyjedzie a wtedy to on juz mnie nie dobudzi:cool2:

baba.jaga - i co??? Dostalas wozek?????
Pochwal sie :-)

A ja odliczam dni do powrotu mojego meza i ledwo wroci to go zaciagne do sklepów na ogladanie i podejmowanie decyzji :-)

Ja na parowar i konika na biegunach jeszcze poczekam bo nie zaplacilam :zawstydzona/y:

Ale kupilam sobie dzis przynajmnije spodnie na Allegro - jasne dzinsy z takiego cienszego tego dzinsu - beda dobre za jakis miesiac :-) Bo od trzech miesiecy walcuje non stop w tych samych...:baffled: Piore je w weekend kiedy nie musze wychodzic :-D

krupka - weszlam calkiem bezwiednie...:zawstydzona/y:

Ale spodnie mi sie przydadza no i kosztowaly 35zl, wiec nie jest zle :-)

reklama
hehe, bo Mysz ma stronę Allegro ustawiona jako startową :-D :-D

Wózek przyszedł ale dopiero dziś; pudło jest ogromne a żeby go otworzyć musiałabym go przewrócić; wstrzymam się żeby nie urodzić podczas szamotania się z nim(zwłaszcza że mój dzisiejszy sen dotczył porodu. Mnie też chyba włączają się obawy z tym że nie mam spakowanej torby szpitalnej-z głową juniora wystającą mi z krocza biegałam po mieszkaniu i szukałam swojej dokumentacji lekarskiej:-D )

Jeszcze 2,5 godz i bedzie mąż..obejrzymy razem

Do góry