reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Chyba Wam nie pisałam, ta niania Philipsa okazała się bardzo dobrym nabytkiem w porównaniu do tanich niań które pożyczałam od rodzeństwa męża - nie powiem Wam bo nie pamietam, wydaje mi się że były to Baby Ono albo Canpol. Po prostu nie ma porównania między tymi niańkami!

Pzdr

Agnieszka

reklama
A ta ktora dostalam od tesciow nadal szwankuje - kurcze - niby wszystko z nia jest ok, jest przeciez nowa wiec to moze moja wina ze nie umiem jej ponastawiac (aczkolwiek juz mi pomagal i brat i znajomi...). Jak i moj maz nie da rady to spytam tesciow czy zachowali paragon i moze bedziem ozna ja reklamowac...
Bo ta ktora kupilam wczesniej to jest rewelacja :-) NIC w niej nie piszczalo ani nie trzeszczalo...

To co ja mam to nie jest garnek do gotowania na parze, ale osobne urzadzenie :-) Mam nadzieje ze sie przyda :-) Podaje link do tego ktorego nei zauwazylam i dlatego licytowalam do upadlego :-D

TANI!! PAROWAR TEFAL (170618019) - Aukcje internetowe Allegro

Aha - powiecie ze zwariowalam, ale zaszalalam jeszcze raz (ostatni raz przed powrotem meza, bo mi konto zablokuja...) Nie moglam sie powstrzymac... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

LITTLE TIKES 1672 KOŃ NA BIEGUNACH NIEBIESKI NOWY (170845647) - Aukcje internetowe Allegro

zyrafa - powiedz ze polozna Ci powiedziala ze absolutnie zadnych szklanych butelek nie powinno sie stosowac bo moge byc niebezpieczne ;-) W koncu polozna to jakis autorytet chyba :-)

Moja mama nic nie mowi bo i ja jej nic nie mowie o moich zakupach :-D
Wypatrzyla gdzies jakis sklep z ubrankami dla dziecka i powiedziala ze ZA JAKIS CZAS (bo teraz to jeszcze za wczesnie :eek: ) warto tam zajrzec bo maja sliczne rzeczy... Nie uswiadomilam jej ze ubranka juz mam...

rany jakbym slyszala moja mame !!:wściekła/y: tez jak jej mowie ze juz chcemy wozek kupic i zaczac inne rzeczy kompletowac to normlanie panika ja ogarnia - ze za wczesnie, ze sie nie kupuje itp. itd :wściekła/y::wściekła/y: a swoja droga to ciekawe czy pojdzie ze mna jak wedlug niej bedzie juz ten wlasciwy czas bo jakos nigdy czasu na nic nie ma :-:)-(

No w sumie to fakt...
Jakby tak sie mieli rodzice albo tesciowie zapytac czego potrzebujemy dla Jasia to nie mialabym im co powiedziec...
Choc nie mamy na pryzklad kocyka, poscieli do lozeczka i kilku innych rzeczy ;-)
Ale jakos tak wole byc samowystarczalna :eek:
Zwlaszcza ze na wiele liczyc nie bede, bo tu gdzie mieszkam to wiele znajomych nie mam :-(

Gratuluję wszystkim udanych zakupów!! Podziwiam Was normalnie!:eek:
A ja zastanawiam sie na kupnem wózka na allegro ale trochę się boję, bo to jak kupowanie kota w worku. Tylko jedno przemawia za: cena na allegro mniej o 200 zł niż w sklepie.

Ja wprawdzie z Listopadówek 2006,ale tak przeczytałam dylemat ewuli na temat wózka z Allegro i pomyślałam,że napiszę.Więc:ja kupiłam wózek na Allegro,nowy,w niskiej cenie (kosztował 460 zł,ale że chcieliśmy pompowane koła to zapłaciliśmy 510 zł) i w sumie nie żałuję.Bo wózek niczym się nie różni od tych ze sklepu (oprócz ceny),ma funkcję spacerówki,wyciągane nosidełko,torbę zawieszaną na rączce,duży koszyk na zakupy,folię przeciwdeszczową,moskitierę,regulowaną rączkę i przekładaną (przód-tył),itd.Moja kumpela jak zobaczyła ten wózek to stwierdziła,że jej szwagierka kupiła prawie taki sam,tylko zapłaciła 2 razy więcej;-) .Także nie ma się czego obawiać,naprawdę:-) .
Ja w ogóle większość rzeczy kupowałam na Allegro:wózek,łóżeczko,laktator,podgrzewacz,pościel,kocyki,itd.Jest naprawdę taniej niż w sklepie (nawet jak doliczy się koszty wysyłki,czasem wysyłka jest gratis),no i jak się dobrze poszuka,to czasem dodają fajne gratisy

Hey,
mam pytanko ??????????????
może już kupowałyście szczotkę do czesania główki malucha i wiecie jaka jest lepsza ze sztucznego włosia czy naturalnego:confused: ????????
Wiem na pewno żu musi być mięciutka

Ja kupiłam, ale ponieważ nie byl to duży wydatek nie zastanawiałam się specjalnie nad tym, co kupuję. Tzn. ze robią te szczotki także ze sztucznego wlosia?? :szok:

Mysz, ajk Cię znam, to i tak najpóźniej po powrocie męża zdążysz kupić wszystko, czego Ci brakuje :laugh2:

reklama
inna_22 czy możesz nam zdradzić co to za wózek kupiłaś?, skoro jesteś z niego zadowolona to może warto by sie było zastanowić nad jego kupnem.
:tak:
A jesli chodzi o obawy przy zakupowaniu przez internet to najbardziej boję się że np przyslą mi inny kolor niż zamawiałam.
Kasro chodzi mi o nowy wózek z gwarancją. Niestety trochę za daleko jest sprzedający żebym mogła go pojechać i zobaczyć. Bo już o tym myśleliśmy, ale wyjdzie nas wtedy tyle co w sklepie normalnie.

Do góry