reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Ja jeszcze szafy nie mam, wiec nie kupuje. Moze u tego pana moglabym sie skusic na PROSCIARKE DO DRUTU :szok: :-D

Natomiast zlamalam sie i kupilam podgrzewacz do butelek (mialam z tym zakupem czekac na meza, ze wzgledow finansowaych...) ale bardzo mi sie spodobal :-) No i pasuja do niego butelki szerokie 9z Aventu) ktore juz mam. Ma tez wtyczke do zapalniczki samochodowej, a takiego wlasnie podgrzewacza uniwersalnego szukalam...

Podgrzewacz MEBBY +gratis!____ z wtyczka do auta!! (167838258) - Aukcje internetowe Allegro

Aha - kupilam tez nowe nosidelko dla Jasia - nie jakies firmowe, bo pewnie nie bedzie az tak czesto uzywane, ale za 40zl to bylo warto...

Nosidełko nowe wysyłka 0zł + Gratis !!! (172103180) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem tez w trakcie licytowania parowaru, ale musialabym miec reke na pulsie, co bedzie trudne gdyz zwykle zapominam w odpowiednim momencie wlaczyc komputer..

A mialam juz nic nie kupowac... :eek: :eek: :eek:

Zaszalalam... Bardziej dla siebie niz dla Maluszka... Kupilam urzadzenie do gotowania na parze :-) Juz wczesniej o tym myslalam z tego wzgledu ze lubie jedzenie gotowane w ten sposob, meza musze odchudzic 9i siebie po porodzie pewnie tez bede musiala), no i w sumie to dla Jasia tez sie moze przydac :-)

Licytowalam do ostatniej krwi ten parowar firmy TEFAL (nowy) po czym zauwazylam ze niepotrzebnie sie tak meczylam bo byl na Allegro jeszcze jeden (identyczny i tez nowy) z opcja "kup teraz" :-D O 2zl taniej niz ja zaplacilam - z kolei wysylka byla drozsza, wiec wyjdzie na to samo :-D

Ale mowie Wam - az sie spocilam sie przy tym licytowaniu :-D

mysz no to gratuluje zakupów:tak: :-)
krupka ja co prawda mam mała wąska szafe w pokoju dziecięcym ale niewiele tam zmieszcze, pare sukienek Oli wisi i pare pierdułek:-)
i tak czytam 100 wieszaków:szok: :-D ale jak faktycznie masz duzo miejcsca to napewno wykorzystasz:tak: a reszta rzeczy u tego pana faktycznie dziwna;-) :-D

Zakupy sie super robi, ale za parowar juz nie moge przeslac pieniedzy bo mam za duzy debet... :szok: :szok: :szok:
Czekam na pensje i nie wchodze juz na Allegro...

No to w zasadzie nie żałuję, że kupiłam, bo w IKEI za 3 dychy miałabym 30 szt, a tutaj za tą samą kasę (z przesyłką) mam 100. W zasadzie wystarczyłoby 50, no ale co tam ;-)

Ten pokrowiec na różne pierdółki też pewnie kupię, ale nieco później.

Mysz nie samowita jestes z tymi zakupami,ale gratulacje za udany nabytek:tak: :-)

My dzisiaj bylismy w BaBBy -maxie-kupilismy wkład do poscieli i kocyk.A poszewki na posciel kupie sobie na allegro bo tam nie było zbyt duzego wyboru.No i po wypłacie pojedziemy tez po łózeczko.:tak:

reklama
Mysz - szwagierka ma taki garnek do gotowania na parze, a właściwie dwa i po prostu jest zachwycona - my chyba też sobie taki sprawimy. Dlatego myśle że na pewno będizesz zadowolona!

Aga

Do góry