reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Ja jeszcze szafy nie mam, wiec nie kupuje. Moze u tego pana moglabym sie skusic na PROSCIARKE DO DRUTU :szok: :-D

Natomiast zlamalam sie i kupilam podgrzewacz do butelek (mialam z tym zakupem czekac na meza, ze wzgledow finansowaych...) ale bardzo mi sie spodobal :-) No i pasuja do niego butelki szerokie 9z Aventu) ktore juz mam. Ma tez wtyczke do zapalniczki samochodowej, a takiego wlasnie podgrzewacza uniwersalnego szukalam...

Podgrzewacz MEBBY +gratis!____ z wtyczka do auta!! (167838258) - Aukcje internetowe Allegro

Aha - kupilam tez nowe nosidelko dla Jasia - nie jakies firmowe, bo pewnie nie bedzie az tak czesto uzywane, ale za 40zl to bylo warto...

Nosidełko nowe wysyłka 0zł + Gratis !!! (172103180) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem tez w trakcie licytowania parowaru, ale musialabym miec reke na pulsie, co bedzie trudne gdyz zwykle zapominam w odpowiednim momencie wlaczyc komputer..

A mialam juz nic nie kupowac... :eek: :eek: :eek:

Zaszalalam... Bardziej dla siebie niz dla Maluszka... Kupilam urzadzenie do gotowania na parze :-) Juz wczesniej o tym myslalam z tego wzgledu ze lubie jedzenie gotowane w ten sposob, meza musze odchudzic 9i siebie po porodzie pewnie tez bede musiala), no i w sumie to dla Jasia tez sie moze przydac :-)

Licytowalam do ostatniej krwi ten parowar firmy TEFAL (nowy) po czym zauwazylam ze niepotrzebnie sie tak meczylam bo byl na Allegro jeszcze jeden (identyczny i tez nowy) z opcja "kup teraz" :-D O 2zl taniej niz ja zaplacilam - z kolei wysylka byla drozsza, wiec wyjdzie na to samo :-D

Ale mowie Wam - az sie spocilam sie przy tym licytowaniu :-D

mysz no to gratuluje zakupów:tak: :-)
krupka ja co prawda mam mała wąska szafe w pokoju dziecięcym ale niewiele tam zmieszcze, pare sukienek Oli wisi i pare pierdułek:-)
i tak czytam 100 wieszaków:szok: :-D ale jak faktycznie masz duzo miejcsca to napewno wykorzystasz:tak: a reszta rzeczy u tego pana faktycznie dziwna;-) :-D

Zakupy sie super robi, ale za parowar juz nie moge przeslac pieniedzy bo mam za duzy debet... :szok: :szok: :szok:
Czekam na pensje i nie wchodze juz na Allegro...

No to w zasadzie nie żałuję, że kupiłam, bo w IKEI za 3 dychy miałabym 30 szt, a tutaj za tą samą kasę (z przesyłką) mam 100. W zasadzie wystarczyłoby 50, no ale co tam ;-)

Ten pokrowiec na różne pierdółki też pewnie kupię, ale nieco później.

Mysz nie samowita jestes z tymi zakupami,ale gratulacje za udany nabytek:tak: :-)

My dzisiaj bylismy w BaBBy -maxie-kupilismy wkład do poscieli i kocyk.A poszewki na posciel kupie sobie na allegro bo tam nie było zbyt duzego wyboru.No i po wypłacie pojedziemy tez po łózeczko.:tak:

reklama
Mysz - szwagierka ma taki garnek do gotowania na parze, a właściwie dwa i po prostu jest zachwycona - my chyba też sobie taki sprawimy. Dlatego myśle że na pewno będizesz zadowolona!

Aga

Do góry