reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Zamowilam szczotke do wlosow firmy Canpol, wiec chyba z wlosia naturalnego bedzie.
Co do kupna wozka przez intenret to jakby byl nowy to spokojnie zaryzykowalabym, bo przeciez gwarancja jest, a zwykle sprzedawcy to sa jakies sklepy, ktore sporo wozkow juz sprzedaly...
Jakby wozek mial byc uzywany (a coraz czesciej mysle o uzywanym Mutsy) to kupilabym pod warunkiem ze sprzedawca jest z tego miasta co ja i moglabym wozek obejrzec. Inaczej bym sie jednak bala.

reklama
evvula, kupiłam taki oto wózeczek : Najnowszy wózek firmy ANMAR -LEON-super GRATISY!! (171704490) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny kolor,ale kolorów tych wózków to jest duuużo i to róznych różnistych :tak: :-) .Naprawdę fajny wózeczek,lekko się prowadzi,itd.
No i w sumie cena nie jest wygórowana,tak mi się przynajmniej wydaje.
I nie musisz się obawiać,że wyślą Ci np. nie taki kolor jak zamawiałaś,wystarczy wysłać maila z informacją jaki kolor Cię interesuje,a jeśli go nie mają to Cię o tym informują,a nie wciskają coś,czego nie zamawiałaś.Oczywiście,warto wcześniej sprawdzić jakie ma komentarze sprzedający.

Ja tez nie obawialabym sie raczej kupic nowego wozka z gwarancja na allegro. Zwlaszcza gdy jest duzo tanszy niz w sklepie - obejrzalabym go sobie tylko gdzies na zywo zeby miec pewnosc :-) na poczatku tylko allegro i inne sklepy internetowe wchodzily u nas w gre bo maja taniej, ale x landery xa sa teraz trudno dostepne i nie bardzo oplaca kupowac sie przez neta zwlaszcza ze nie ma ich tak duzo;-)a sklepy maja zazwyczaj ceny producenta - a propo x landerow oczywiscie :-) wiec kupuj i sie nie stresuj - tylko poczytaj o sprzedajacym, zeby nie wladowac sie na jakas oczywista mine :dry:

Tak trzeba dokładnie czytac aukcje i pytac o wszystko mi sie podobało kilka wózków na allegro, ale pomyslalam sobie ze poszperam po komentarzach i napisze email do kilku osob ktore juz zakupily dany towar zeby wyrazily o nim opinie . Opinie z reguly byly dobre choc bylo i tak ze na aukcji wozka pisalo ze wazy 15kg a dostalam email od kupujacego ze wozek owszem ladny ale wazy 25kg a to duza roznica zwlaszcza jak sie mieszka na 4 pietrze bez windy :p
Natomiast znajoma kupila wozek uzywany polak orion za ok 250zl i do dzis sobie go bardzo chwali :)

Pozdrawiam

eh, a ja dziś właśnie siedzę trochę uwięziona w domu...bo czekam na wózek zakupiony właśnie na allegro- kurier dzwonił że dziś będzie, szkoda tylko że nie wspomniał o której.
Spać mi się chce:baffled: , ale obawiam że jak się poloże to akurat przyjedzie a wtedy to on juz mnie nie dobudzi:cool2:

baba.jaga - i co??? Dostalas wozek?????
Pochwal sie :-)

A ja odliczam dni do powrotu mojego meza i ledwo wroci to go zaciagne do sklepów na ogladanie i podejmowanie decyzji :-)

Ja na parowar i konika na biegunach jeszcze poczekam bo nie zaplacilam :zawstydzona/y:

Ale kupilam sobie dzis przynajmnije spodnie na Allegro - jasne dzinsy z takiego cienszego tego dzinsu - beda dobre za jakis miesiac :-) Bo od trzech miesiecy walcuje non stop w tych samych...:baffled: Piore je w weekend kiedy nie musze wychodzic :-D

krupka - weszlam calkiem bezwiednie...:zawstydzona/y:

Ale spodnie mi sie przydadza no i kosztowaly 35zl, wiec nie jest zle :-)

reklama
hehe, bo Mysz ma stronę Allegro ustawiona jako startową :-D :-D

Wózek przyszedł ale dopiero dziś; pudło jest ogromne a żeby go otworzyć musiałabym go przewrócić; wstrzymam się żeby nie urodzić podczas szamotania się z nim(zwłaszcza że mój dzisiejszy sen dotczył porodu. Mnie też chyba włączają się obawy z tym że nie mam spakowanej torby szpitalnej-z głową juniora wystającą mi z krocza biegałam po mieszkaniu i szukałam swojej dokumentacji lekarskiej:-D )

Jeszcze 2,5 godz i bedzie mąż..obejrzymy razem

Do góry