reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Gosia- no pewnie - ja marzę o tym że kiedyś nadejdą takie czasy że kupię wózek czy inne coś za 2 000 i nawet nie zauważę ale niestety póki co mnie nie stać co tu kryć :)
A w komisie można kupić dobrą rzecz za niską cenę - wolę tak, niż kupić nawet nowy wózek ale gorszej jakości.
Z tego wózka co sama ostatnio kupiłam w komisie jestem zadowolona - nawet nie prałam nic, ale fakt że dla noworodka bym prała, musowo - Ignac już takie rzeczy zajadał z ziemi, że trochę obcego kurzu mu nie zaszkodzi.

A jak znajdizecie lepszy to ten oddacie z powrotem do komisu :)

Zresztą nie wiem sama, te niektóre rezczy drogie mnie nie przekonują - na przykąłd jest szał ostatnio na wózek Quinny BUzz
http://www.allegro.pl/item163206963_quinny_buzz_spacerowka_gondola_torba_akcesoria.html
a ja tego zupełnie nie kumam... Jak dla mnie ten wózek jest dobry na lato może ale w zimę to nie wiem jak małego bym woziła, jakiś taki mało solidny i niezabudowany. I fikuśny jakiś nie bardzo mi pasuje, chociaz wygląd to już kwestia gustu. I nie mogę się przekonać do tych 3 kółek chociaz ostatnio już większość nowych modeli zachdnich wózków tak ma więc chyba nie jest to taki zły patent.

Ale może któraś z Was kupiła Buzza? No to sorry wtedy :)

Pzdr

Agnieszka

reklama
gosia gratuluje zakupu, jak wozek w dobrym stanie to naprawde warto kupić używany:tak:

zgred mnie sie ten wózek nawet podoba ale osobiście bym nie kupiła bo też jakoś nie mam przekonania do trójkołowców a poza tym ta gondola wydaje mi się jakas taka malutka...

betka swietna lala! widzisz jak to fajnie miec córke;-) :-D

Zresztą nie wiem sama, te niektóre rezczy drogie mnie nie przekonują - na przykąłd jest szał ostatnio na wózek Quinny BUzz
QUINNY BUZZ SPACERÓWKA +GONDOLA +TORBA +AKCESORIA (163206963) - Aukcje internetowe Allegro
a ja tego zupełnie nie kumam... Jak dla mnie ten wózek jest dobry na lato może ale w zimę to nie wiem jak małego bym woziła, jakiś taki mało solidny i niezabudowany. I fikuśny jakiś nie bardzo mi pasuje, chociaz wygląd to już kwestia gustu. I nie mogę się przekonać do tych 3 kółek chociaz ostatnio już większość nowych modeli zachdnich wózków tak ma więc chyba nie jest to taki zły patent.

Ale może któraś z Was kupiła Buzza? No to sorry wtedy :)

Pzdr

Agnieszka

No co ty?Quiny Ci się nie podoba? Wózek super praktyczny!!...ale dla Biznes_Mamy_z_Samochodem_i_Niańką24h, co to jedynie do galerii handlowej musi sie z dzieckiem pokazać :cool2: :-D

a tak poważnie! fajny! bo lekki i mały..ale ja przez sniegowe zaspy nie chciałabym go przepychać..zresztą myśle że mało które dziecko chcialoby się w nim "gnieździć"...i do tego żeby mu jeszcze na głowę padało(niektóre modele nie mają nawet daszka porządnego!)

co innego Mutsy ...lekkie ale praktyczne (z duzymi kolami i udogodnieniami dla malucha)no i fajnie sie prowadzą- nawet te trzy kołowe. Ale żeby mieć cały zestaw gondola spacerówa, fotelik to już koszty koło 3 tyś.
Na chwilę obecną byłoby nas (JESZCZE)stać na taki...ale to lekka przesada i nie będziemy szaleć!

Zdecydujemy się pewnie na DELTIM...siostra męża ma taki, i podoba nam sie taka opcja...I równiez poszukamy wśród uzywanych

betka - ale lala, nono:) to się Marianka ucieszy jak podrośnie! to może zamiast tego kota wsadzi jednak lalkę do wózka???

w szoku bylam,bo moj chlop lezac na kanapie popatrzyl na lalke jak licytowalam i mowi: "bierz!!! daj 36,a kup!! Marianna zasluguje na taka lalke!!!" :-D az go nie poznalam :szok: ale mysle,ze samochodzikami mala tez sie bedzie bawila,juz tatus o to zadba :-D
no rzeczywiscie,jest szansa,zeby zamiast Coli w wozku jezdzila lala :-D

Gaaliyah mieszkam w lubelskim (30 km od Lublina i 130 od Warszawy) A coś to ma do rzeczy?:confused:

Ewula,a konkretniej?Okolice?Bo ja przez wiele lat jezdzilam na wakacje na Kepe Chotecka-to jest wies 17km od Kazimierza Dolnego.I bardzo mi sie tam podobalo,ale sprzedalismy sad i domek i juz tam nie jezdze.Meza zabralam po slubie wlasnie do "Kazikowa" i zakochal sie w miasteczku :tak: Pulawy wtedy byly takie deszczowe,takie jesienne (w koncu byl pazdziernik),ale Kazimierz nawet jesienia i w deszczu podobal sie Piotrowi :tak:

Mój nowy pojazd niestety należy do ciężkich, bo ok. 15 kg. waży ale jest solidny a to dla mnie podstawa. Nie wsadziłabym mojego maluszka w takie coś jak Quiny, bo to nawet koło wózka chyba nie stało :dry: :baffled: :no: Na szczęście będziemy mieszkać na wysokim parterze, więc tylko kilka schodków do pokonania. Wyrobię sobie bicepsy ;-) :-)
Mi też marzył się super nowiutki i niemalże cieplusi, bo taki nowy wózeczek ze wszelkimi bajerami ale skąd brać kasę?! Pewnie byśmy wyskrobali te 1500 zł. na roana ale po co skoro równie dobry mam za 1/4 ceny :confused: :szok: Zwłaszcza, że bardzo nieśmiało zaczynamy myśleć o zmienie auta. Pewnie na myśleniu się narazie skończy ale jak pomyślę o wyjeździe na wakacje z Piotrkiem punto to mi wyobraźni zaczyna brakować :-( :no:

Gaaliyah mieszkam w lubelskim (30 km od Lublina i 130 od Warszawy) A coś to ma do rzeczy?:confused:

aaa, bo była mowa o łóżeczku i gdybyś mieszkała bliżej to mam znajomą, która chciała mi oddać łóżeczko dla dzidzi ( ale białe)....... ale to chyba zbyt duża odległość na przesyłki tego typu;-)

Witajcie :)
Aleztu czytania jak człowiek przez kilka dni nie ma czasu zeby dokładnie wszystko czytac ;)

Gosia wozeczek jest ciezki to fakt, ale jest super wygodny tez taki obserwuje na allegro ale osobiscie wolalabym wozek na zwyklych paskach i lzejszy bo nie wygodnie wnosic taki ciezar na 4 pietro :))

Te trojkolowe to moze sa ladne wygladowo ale znajoma kupila taki dla dziecka a teraz narzeka i juz chce zmieniac :)

Laleczka super dobrze ze moje dziewczyny jej nie widzialy ;)

reklama
dzis na allegro kupilam nozyczki dzieciece,luzeczki zmieniajace kolor pod wplywem temperatury,rekawiczki (zimowe-przydadza sie :-D ),zestaw szczoteczek dla niemowlat i przescieradelko do lozeczka (posciel juz mam,ale tak pomyslalam,ze to frotte bedzie robilo za kocyk,jako taka podkladka).kurcze,a mialam jej nie kochac i w zgrzebny worek ubierac!i zabawek nie kupowac! matka-wariatka... :-p za lalke jeszcze nie zaplacilam,bo obserwuje inne aukcje tego goscia i dla oslody wlasnego zycia nawet kupilam jajko smoka,ktore sie wklada do wody i smok sie wykluwa :-D wariatka jestem,ale coz-to bedzie smok dla Coli,a mysle,ze Piotrus tez sie chetnie pobawi :-p

Do góry