reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

He, he betka - jesli chodzi o Allegro to tam jest taka opcja zeby zliczyc ile kasy sie tam wydalo - ja sie przerazilam i na razie przystopowalam :-D

Podziwiam osoby ktore sa w stanie sie wstrzymywac, bo przeciez poczawszy od poczucia pierwszych ruchow Jasia (okolice Mikolajek) kupuje mu, kupuje i kupuje...

reklama
Beatka: nie mogę:-D :-D :-D szalejesz!!!!
Aletka: gratuluje zakupu PIERWSZEGO super męskiego kompletu! ...jutro będę miała "100 days to go" więc w końcu i ja cos kupie- pierwszy wyjściowy (na wyjście ze szpitala;-) ) męski ciuszek! Już nawet upatrzyłam w ZARA

no i na allegro obserwuje pierwsze meskie autko;-)

to autko to wózek....ale spełaniające wszytskie standardy prawdziwego samochodu!!!!!:-D : napęd na 4 koła, szyberdach, regulowany fotel, klimatyzacja, pojemny bagażnik itp.:laugh2:

nasze mieszkanie to narazie jeden pokój, więc na prawdę nie szalejemy z zakupami. Myśle że póki co samochodziki nie są mu potrzebne, poczekamy aż zgłosi taka potrzebę, a do tego czasu będziemy mieli troche "przestrzeni" ;-)

Żyrafko ale trójkołowce mają jeden bardzo duży minus - bardzo małe gondole. Koleżanka kupiła taki, bo jej mąż się uparł. Rodziła pod koniec lipca i w okolicach zimy miała już problem, bo mała prawie się głową przebijała a wcale dużym dzieckiem nie jest. Zresztą ja mam wrażenie, że one są trochę mniej sterowne :confused:
Betka szalejesz!!! Ja teraz muszę trochę przystopować, bo właśnie dostaliśmy zawiadomienie o podpisaniu aktu notarialnego na nasze mieszkanko i trzeba za to zapłacić 2 000 :wściekła/y: :-( A potem jeszcze mieszkanie musimy ubezpieczyć i cholera nie wiem już skąd na to brać. Z większych rzeczy muszę jeszcze zapłacić resztę za wózek i kupić wanienkę. Najwyżej na spacery tatuś będzie juniora nosił na rękach a kąpał się będzie ze mną pod prysznicem wrr.... :wściekła/y:

Betko - ty się rozkręciłaś normalnie kobito! nono, jestem pod wrażeniem! ale jak najbardziej pochwalam!:-):-):-):-):-):-):-)
Aletko - gratuluję mini zakupu dla synka:tak::-)

Baba.j.aga, Dziewczyny - pewnie macie rację po prostu patrzę przez pryzmat własnych potrzeb :) Jak ktoś mieszka w miescie, ma wszędize równe chodniczki lub parkowe alejki wysypane drobnym czerwonym żwirkiem i równo przycięte trawniki i do tego łagodny klimat, albo tak jak mówicie, na spacer w galerii handlowej (ech,.. świeże poweitrze) :) to Buzz się nada, a ja po prostu potrzebuję tutaj na prowincji wózkową wersję Jeepa Wranglera. :)

Pozdrawiam

Aga

Betka: obejrzałam Twoja lalke - tam jest napisane że jest naturlaną blondynką to chyba niezbyt częste u lalek ;)) Dla mnie wygląda jak tleniona ale może to Szwedka jakaś taka jaśniutka :)

Agnieszka

zgedku: hehe może Cię to zaskoczy...ale i w centrum Warszawy są takie miejsca przez które raczej ciężko się przebić bez wersjii Jeepowej:-D

reklama
Betka: obejrzałam Twoja lalke - tam jest napisane że jest naturlaną blondynką to chyba niezbyt częste u lalek ;)) Dla mnie wygląda jak tleniona ale może to Szwedka jakaś taka jaśniutka :)

Agnieszka

a licho ja wie :-) poki co,poniewaz gwarancja jest na 12 miesiecy,ja sie bede lala bawic :-D szczeniackie lata sobie przypomne :-D biedna tylko ta moja tesciowa,bo nie bedzie miala juz nic do dokupienia dla wnuczki :-D no,moze dzidzie,tzn ja mam fiola na punkcie lalki-niemowlaczka,bo sama taka mialam i chyba gdzies jeszcze jest,tyle ze ma zakurzone ciuszki i jest ubrudzona (od moich malych brudnych rak,jak ja mietolilam :laugh2: ).tyle,ze nie widzialam takiej ladnej,jak ta moja.o,to takiego niemowlaczka babcia moze kupic,albo misia-przytulanke :-)

Do góry