reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

He, he betka - jesli chodzi o Allegro to tam jest taka opcja zeby zliczyc ile kasy sie tam wydalo - ja sie przerazilam i na razie przystopowalam :-D

Podziwiam osoby ktore sa w stanie sie wstrzymywac, bo przeciez poczawszy od poczucia pierwszych ruchow Jasia (okolice Mikolajek) kupuje mu, kupuje i kupuje...

reklama
Beatka: nie mogę:-D :-D :-D szalejesz!!!!
Aletka: gratuluje zakupu PIERWSZEGO super męskiego kompletu! ...jutro będę miała "100 days to go" więc w końcu i ja cos kupie- pierwszy wyjściowy (na wyjście ze szpitala;-) ) męski ciuszek! Już nawet upatrzyłam w ZARA

no i na allegro obserwuje pierwsze meskie autko;-)

to autko to wózek....ale spełaniające wszytskie standardy prawdziwego samochodu!!!!!:-D : napęd na 4 koła, szyberdach, regulowany fotel, klimatyzacja, pojemny bagażnik itp.:laugh2:

nasze mieszkanie to narazie jeden pokój, więc na prawdę nie szalejemy z zakupami. Myśle że póki co samochodziki nie są mu potrzebne, poczekamy aż zgłosi taka potrzebę, a do tego czasu będziemy mieli troche "przestrzeni" ;-)

Żyrafko ale trójkołowce mają jeden bardzo duży minus - bardzo małe gondole. Koleżanka kupiła taki, bo jej mąż się uparł. Rodziła pod koniec lipca i w okolicach zimy miała już problem, bo mała prawie się głową przebijała a wcale dużym dzieckiem nie jest. Zresztą ja mam wrażenie, że one są trochę mniej sterowne :confused:
Betka szalejesz!!! Ja teraz muszę trochę przystopować, bo właśnie dostaliśmy zawiadomienie o podpisaniu aktu notarialnego na nasze mieszkanko i trzeba za to zapłacić 2 000 :wściekła/y: :-( A potem jeszcze mieszkanie musimy ubezpieczyć i cholera nie wiem już skąd na to brać. Z większych rzeczy muszę jeszcze zapłacić resztę za wózek i kupić wanienkę. Najwyżej na spacery tatuś będzie juniora nosił na rękach a kąpał się będzie ze mną pod prysznicem wrr.... :wściekła/y:

Betko - ty się rozkręciłaś normalnie kobito! nono, jestem pod wrażeniem! ale jak najbardziej pochwalam!:-):-):-):-):-):-):-)
Aletko - gratuluję mini zakupu dla synka:tak::-)

Baba.j.aga, Dziewczyny - pewnie macie rację po prostu patrzę przez pryzmat własnych potrzeb :) Jak ktoś mieszka w miescie, ma wszędize równe chodniczki lub parkowe alejki wysypane drobnym czerwonym żwirkiem i równo przycięte trawniki i do tego łagodny klimat, albo tak jak mówicie, na spacer w galerii handlowej (ech,.. świeże poweitrze) :) to Buzz się nada, a ja po prostu potrzebuję tutaj na prowincji wózkową wersję Jeepa Wranglera. :)

Pozdrawiam

Aga

Betka: obejrzałam Twoja lalke - tam jest napisane że jest naturlaną blondynką to chyba niezbyt częste u lalek ;)) Dla mnie wygląda jak tleniona ale może to Szwedka jakaś taka jaśniutka :)

Agnieszka

zgedku: hehe może Cię to zaskoczy...ale i w centrum Warszawy są takie miejsca przez które raczej ciężko się przebić bez wersjii Jeepowej:-D

reklama
Betka: obejrzałam Twoja lalke - tam jest napisane że jest naturlaną blondynką to chyba niezbyt częste u lalek ;)) Dla mnie wygląda jak tleniona ale może to Szwedka jakaś taka jaśniutka :)

Agnieszka

a licho ja wie :-) poki co,poniewaz gwarancja jest na 12 miesiecy,ja sie bede lala bawic :-D szczeniackie lata sobie przypomne :-D biedna tylko ta moja tesciowa,bo nie bedzie miala juz nic do dokupienia dla wnuczki :-D no,moze dzidzie,tzn ja mam fiola na punkcie lalki-niemowlaczka,bo sama taka mialam i chyba gdzies jeszcze jest,tyle ze ma zakurzone ciuszki i jest ubrudzona (od moich malych brudnych rak,jak ja mietolilam :laugh2: ).tyle,ze nie widzialam takiej ladnej,jak ta moja.o,to takiego niemowlaczka babcia moze kupic,albo misia-przytulanke :-)

Do góry