reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Gosia- no pewnie - ja marzę o tym że kiedyś nadejdą takie czasy że kupię wózek czy inne coś za 2 000 i nawet nie zauważę ale niestety póki co mnie nie stać co tu kryć :)
A w komisie można kupić dobrą rzecz za niską cenę - wolę tak, niż kupić nawet nowy wózek ale gorszej jakości.
Z tego wózka co sama ostatnio kupiłam w komisie jestem zadowolona - nawet nie prałam nic, ale fakt że dla noworodka bym prała, musowo - Ignac już takie rzeczy zajadał z ziemi, że trochę obcego kurzu mu nie zaszkodzi.

A jak znajdizecie lepszy to ten oddacie z powrotem do komisu :)

Zresztą nie wiem sama, te niektóre rezczy drogie mnie nie przekonują - na przykąłd jest szał ostatnio na wózek Quinny BUzz
http://www.allegro.pl/item163206963_quinny_buzz_spacerowka_gondola_torba_akcesoria.html
a ja tego zupełnie nie kumam... Jak dla mnie ten wózek jest dobry na lato może ale w zimę to nie wiem jak małego bym woziła, jakiś taki mało solidny i niezabudowany. I fikuśny jakiś nie bardzo mi pasuje, chociaz wygląd to już kwestia gustu. I nie mogę się przekonać do tych 3 kółek chociaz ostatnio już większość nowych modeli zachdnich wózków tak ma więc chyba nie jest to taki zły patent.

Ale może któraś z Was kupiła Buzza? No to sorry wtedy :)

Pzdr

Agnieszka

reklama
gosia gratuluje zakupu, jak wozek w dobrym stanie to naprawde warto kupić używany:tak:

zgred mnie sie ten wózek nawet podoba ale osobiście bym nie kupiła bo też jakoś nie mam przekonania do trójkołowców a poza tym ta gondola wydaje mi się jakas taka malutka...

betka swietna lala! widzisz jak to fajnie miec córke;-) :-D

Zresztą nie wiem sama, te niektóre rezczy drogie mnie nie przekonują - na przykąłd jest szał ostatnio na wózek Quinny BUzz
QUINNY BUZZ SPACERÓWKA +GONDOLA +TORBA +AKCESORIA (163206963) - Aukcje internetowe Allegro
a ja tego zupełnie nie kumam... Jak dla mnie ten wózek jest dobry na lato może ale w zimę to nie wiem jak małego bym woziła, jakiś taki mało solidny i niezabudowany. I fikuśny jakiś nie bardzo mi pasuje, chociaz wygląd to już kwestia gustu. I nie mogę się przekonać do tych 3 kółek chociaz ostatnio już większość nowych modeli zachdnich wózków tak ma więc chyba nie jest to taki zły patent.

Ale może któraś z Was kupiła Buzza? No to sorry wtedy :)

Pzdr

Agnieszka

No co ty?Quiny Ci się nie podoba? Wózek super praktyczny!!...ale dla Biznes_Mamy_z_Samochodem_i_Niańką24h, co to jedynie do galerii handlowej musi sie z dzieckiem pokazać :cool2: :-D

a tak poważnie! fajny! bo lekki i mały..ale ja przez sniegowe zaspy nie chciałabym go przepychać..zresztą myśle że mało które dziecko chcialoby się w nim "gnieździć"...i do tego żeby mu jeszcze na głowę padało(niektóre modele nie mają nawet daszka porządnego!)

co innego Mutsy ...lekkie ale praktyczne (z duzymi kolami i udogodnieniami dla malucha)no i fajnie sie prowadzą- nawet te trzy kołowe. Ale żeby mieć cały zestaw gondola spacerówa, fotelik to już koszty koło 3 tyś.
Na chwilę obecną byłoby nas (JESZCZE)stać na taki...ale to lekka przesada i nie będziemy szaleć!

Zdecydujemy się pewnie na DELTIM...siostra męża ma taki, i podoba nam sie taka opcja...I równiez poszukamy wśród uzywanych

betka - ale lala, nono:) to się Marianka ucieszy jak podrośnie! to może zamiast tego kota wsadzi jednak lalkę do wózka???

w szoku bylam,bo moj chlop lezac na kanapie popatrzyl na lalke jak licytowalam i mowi: "bierz!!! daj 36,a kup!! Marianna zasluguje na taka lalke!!!" :-D az go nie poznalam :szok: ale mysle,ze samochodzikami mala tez sie bedzie bawila,juz tatus o to zadba :-D
no rzeczywiscie,jest szansa,zeby zamiast Coli w wozku jezdzila lala :-D

Gaaliyah mieszkam w lubelskim (30 km od Lublina i 130 od Warszawy) A coś to ma do rzeczy?:confused:

Ewula,a konkretniej?Okolice?Bo ja przez wiele lat jezdzilam na wakacje na Kepe Chotecka-to jest wies 17km od Kazimierza Dolnego.I bardzo mi sie tam podobalo,ale sprzedalismy sad i domek i juz tam nie jezdze.Meza zabralam po slubie wlasnie do "Kazikowa" i zakochal sie w miasteczku :tak: Pulawy wtedy byly takie deszczowe,takie jesienne (w koncu byl pazdziernik),ale Kazimierz nawet jesienia i w deszczu podobal sie Piotrowi :tak:

Mój nowy pojazd niestety należy do ciężkich, bo ok. 15 kg. waży ale jest solidny a to dla mnie podstawa. Nie wsadziłabym mojego maluszka w takie coś jak Quiny, bo to nawet koło wózka chyba nie stało :dry: :baffled: :no: Na szczęście będziemy mieszkać na wysokim parterze, więc tylko kilka schodków do pokonania. Wyrobię sobie bicepsy ;-) :-)
Mi też marzył się super nowiutki i niemalże cieplusi, bo taki nowy wózeczek ze wszelkimi bajerami ale skąd brać kasę?! Pewnie byśmy wyskrobali te 1500 zł. na roana ale po co skoro równie dobry mam za 1/4 ceny :confused: :szok: Zwłaszcza, że bardzo nieśmiało zaczynamy myśleć o zmienie auta. Pewnie na myśleniu się narazie skończy ale jak pomyślę o wyjeździe na wakacje z Piotrkiem punto to mi wyobraźni zaczyna brakować :-( :no:

Gaaliyah mieszkam w lubelskim (30 km od Lublina i 130 od Warszawy) A coś to ma do rzeczy?:confused:

aaa, bo była mowa o łóżeczku i gdybyś mieszkała bliżej to mam znajomą, która chciała mi oddać łóżeczko dla dzidzi ( ale białe)....... ale to chyba zbyt duża odległość na przesyłki tego typu;-)

Witajcie :)
Aleztu czytania jak człowiek przez kilka dni nie ma czasu zeby dokładnie wszystko czytac ;)

Gosia wozeczek jest ciezki to fakt, ale jest super wygodny tez taki obserwuje na allegro ale osobiscie wolalabym wozek na zwyklych paskach i lzejszy bo nie wygodnie wnosic taki ciezar na 4 pietro :))

Te trojkolowe to moze sa ladne wygladowo ale znajoma kupila taki dla dziecka a teraz narzeka i juz chce zmieniac :)

Laleczka super dobrze ze moje dziewczyny jej nie widzialy ;)

reklama
dzis na allegro kupilam nozyczki dzieciece,luzeczki zmieniajace kolor pod wplywem temperatury,rekawiczki (zimowe-przydadza sie :-D ),zestaw szczoteczek dla niemowlat i przescieradelko do lozeczka (posciel juz mam,ale tak pomyslalam,ze to frotte bedzie robilo za kocyk,jako taka podkladka).kurcze,a mialam jej nie kochac i w zgrzebny worek ubierac!i zabawek nie kupowac! matka-wariatka... :-p za lalke jeszcze nie zaplacilam,bo obserwuje inne aukcje tego goscia i dla oslody wlasnego zycia nawet kupilam jajko smoka,ktore sie wklada do wody i smok sie wykluwa :-D wariatka jestem,ale coz-to bedzie smok dla Coli,a mysle,ze Piotrus tez sie chetnie pobawi :-p

Do góry