reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Widzialam jak kolezanka uzywala Fridy u swojej coreczki :baffled::baffled::baffled: Myslalam ze zwymiotuje, ale pewnie skonczy sie to tak ze sama Fride kupie :-D

Ta lista to oczywiscie ze zawiera mnostwo pozycji zbednych bez ktorych mozna sie obejsc, ale przeciez nie obcinalam nic, ale dalam Wam calosc zebyscie mialy o czym myslec :-D

Cazki do paznokcie (Canpol) zakupilam juz :-)

Pokazalam wczoraj mojemu tacie ktory u mnie jest, ta wypasiona posciel, butelki Aventu i mate interaktywna, tak wiec powoli dozuje wrazenia zwiazane z zakupami :-D Jak mama przyjedzie to mimochodem pokaze kilka ubranek jeszcze :-D

reklama
Kazdy ma okreslone potrzeby i to nimi sie kierujcie patrzcie zeby Wam było wygodnie a nawet jesli czegos zapomnicie albo nie zabierzecie to sa nasi mezowie i bliscy i awsze moga dokupic i dowiezdz.:tak: :-)

Betka dopóki Marianka nie nauczy się mówić to przynajmniej ktoś do Ciebie pogada jak męża nie będzie w domu ;-) :-D
A my byliśmy dzisiaj w komisie i zarezerwowaliśmy wózek orion polak bordowo - szary. Jest w super stanie (poza lekkimi obtarciami na stelażu ale to normalne) i kosztuje 360 zł. Obejrzałam na wszystkie strony i odpowiada mi. Wpłaciliśmy 100 zł. a resztę zapłacimy pod koniec miesiąca po pensji i wtedy go odbierzemy. Powiem Wam, że miałam opory przed kupnem używanego wózka ale jakbym miała dać 1000 zł. za nowy to się przekonałam do używanego :tak: Upiorę sobie wszyściutko i będzie jak nowy ;-) :-D

Gosia myslę że to dobry pomysł z tym wózkiem. Jak jest w dobrym stanie to dlaczego miałabyś wydawac tyle kasy na nowy.:tak:

Ja najprawdopodobniej nie bedę kupować łóżeczka, bo okazało się że jest jeszcze łóżeczko w którym wyspałam się ja i moja starsza siostra. Czyli ma ponad 30 lat:szok: . Łóżeczko zostało pożyczone dziciakom brata ciotecznego i ma przyjechać do mnie w sobotę. Zobaczymy w jakim będzie stanie, ewentualnie moze trzeba będzie pomalowac więc mąż będzie miał zajęcie. I jak będzie się nadawać to wcale nie mam zamiaru wydawać kasy tylko po to żeby mój bąbel miał nowe łóżeczko.:no: Na to konto może kupimy kojec.

Betka17 fajna lala.:-) :-) :-)

ewula, a skąd ty jesteś? z jakiej części naszego cudnego "bliźniaczego" kraju?
betka - ale lala, nono:) to się Marianka ucieszy jak podrośnie! to może zamiast tego kota wsadzi jednak lalkę do wózka???

reklama
Do góry