reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Widzialam jak kolezanka uzywala Fridy u swojej coreczki :baffled::baffled::baffled: Myslalam ze zwymiotuje, ale pewnie skonczy sie to tak ze sama Fride kupie :-D

Ta lista to oczywiscie ze zawiera mnostwo pozycji zbednych bez ktorych mozna sie obejsc, ale przeciez nie obcinalam nic, ale dalam Wam calosc zebyscie mialy o czym myslec :-D

Cazki do paznokcie (Canpol) zakupilam juz :-)

Pokazalam wczoraj mojemu tacie ktory u mnie jest, ta wypasiona posciel, butelki Aventu i mate interaktywna, tak wiec powoli dozuje wrazenia zwiazane z zakupami :-D Jak mama przyjedzie to mimochodem pokaze kilka ubranek jeszcze :-D

reklama
Kazdy ma okreslone potrzeby i to nimi sie kierujcie patrzcie zeby Wam było wygodnie a nawet jesli czegos zapomnicie albo nie zabierzecie to sa nasi mezowie i bliscy i awsze moga dokupic i dowiezdz.:tak: :-)

Betka dopóki Marianka nie nauczy się mówić to przynajmniej ktoś do Ciebie pogada jak męża nie będzie w domu ;-) :-D
A my byliśmy dzisiaj w komisie i zarezerwowaliśmy wózek orion polak bordowo - szary. Jest w super stanie (poza lekkimi obtarciami na stelażu ale to normalne) i kosztuje 360 zł. Obejrzałam na wszystkie strony i odpowiada mi. Wpłaciliśmy 100 zł. a resztę zapłacimy pod koniec miesiąca po pensji i wtedy go odbierzemy. Powiem Wam, że miałam opory przed kupnem używanego wózka ale jakbym miała dać 1000 zł. za nowy to się przekonałam do używanego :tak: Upiorę sobie wszyściutko i będzie jak nowy ;-) :-D

Gosia myslę że to dobry pomysł z tym wózkiem. Jak jest w dobrym stanie to dlaczego miałabyś wydawac tyle kasy na nowy.:tak:

Ja najprawdopodobniej nie bedę kupować łóżeczka, bo okazało się że jest jeszcze łóżeczko w którym wyspałam się ja i moja starsza siostra. Czyli ma ponad 30 lat:szok: . Łóżeczko zostało pożyczone dziciakom brata ciotecznego i ma przyjechać do mnie w sobotę. Zobaczymy w jakim będzie stanie, ewentualnie moze trzeba będzie pomalowac więc mąż będzie miał zajęcie. I jak będzie się nadawać to wcale nie mam zamiaru wydawać kasy tylko po to żeby mój bąbel miał nowe łóżeczko.:no: Na to konto może kupimy kojec.

Betka17 fajna lala.:-) :-) :-)

ewula, a skąd ty jesteś? z jakiej części naszego cudnego "bliźniaczego" kraju?
betka - ale lala, nono:) to się Marianka ucieszy jak podrośnie! to może zamiast tego kota wsadzi jednak lalkę do wózka???

reklama
Do góry