reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

My trojkolowca pod uwage nie bierzemy bo wydaje sie byc malo stabilny zwlaszcza jak trzeba podjechac na jakis kraweznik albo schodek (probowalismy w sklepie).
No ale za to juz wiemy na 100% ze musza byc skretne kola (czyli pewnie bedzie x-lander) albo skretna os (uzywany Mutsy moze...)

reklama
ja tez uwazam ze trojkolowce sa niestabilne, podobno jak sie dzidzia powierci to moze sie nawet przewrocic !! a poza tym gdzies przeczytalam (byc moze nawet tu :-)) ze dzieci sie czasami boja jezdzic w trojkolowcach ze wzgledu na to kolo miedzy nogami czy jakos tak ... a my tez chcemy czterokolowca ale wlasnie ze skretna osia przednia albo tylnia bo widzialam taki na ulicy i fajnie sie go prowaddzi (przynajmniej tak to wygladalo). Wiec z takich wozkow fajny jest mikrus alu costam i sawex jakistam, ale musze zobaczyc te wozki na zywo :-) mutsy widzialam w sklepei - wypasiony ale cena ... brrr

a ja dzisiaj sie podk.....,oczywiscie wysłałam kolejnego meila do kolesia u ktorego kupowałam na allegro ten zastawik ciuszkow dla dziewczynki:tak:(zakupiłam 2 lutego).Tydzien temu napisał ze wysle w poniedziałek lub we wtorek-wiec czekałam na paczke do piatku,a tu nic:wściekła/y:.
Facet napisał mi ze zaszła pomyłka i ze wysle ciuszki na 100% w poniedziałek-i ze liczy na moja cierpliwosc i wyrozumiałosc-ale ja juz jestem taka:wściekła/y:wsciekła ze go odpowiednio podsumuje.:tak:

A poza tym jedziemy po obiedzie z adamem do Baby -maxxa zobaczyc ,poogladac i mam zamiar kupic kołderke,posciel i cos co mi tam wpadnie w oko.:tak::-):-)

Zyrafko widze ze jestes z wroclawia, a my musimy wybrac sie albo wlasnie do wroclawia albo do poznania zeby zrobic jakies zakupy a w szczegolnosci popatrzec na wozki, napisz jesli mozesz jakie sklepy polecasz ale tak zeby bylo maaase wozeczkow do poogladania :-)

Betka17 mówi Ci cos miejscowośc Kurów. To jest 16 km od Puław, w puławach pracuje, w Kurowie mieszkam. A Kazimierz odwiedzam czasami jak nie mam co z czasem zrobić to jest ok 30 km ode mnie.

Jeśli chodzi o wózki na 3 kółkach to też nie mam do nich przekonania.

Kacperku z facetami juz tak jest moj Mirek jak chcemy coś kupić Igorowi to najpierw sprawdza czy mu sie bedzie podobało no coz to tez dzieci:-D .

My w sumie wiele nie kupujemy bo duzo rzeczy mamy po Igorze jak bedzie chłopak a jezeli bedzie dziewczynka to szwagier ma coreczke wiec tez nie ma co na zapas kupować.

Ale wczoraj robiła liste rzeczy ktore na pewno musimy kupić i tu znalazłe sie posciel pieluchy i reczniki to na poczatek ale znajac zycie cos jeszcze do tego dopisze:tak: No i oczywiście wozek mamy jzu upatrzony wozek dla dwojki i tylko czekamy czy da rady Go sprowadzic i za ile.

Dziewczyny czy dla dziecka trzeba kupić specjalne ręczniki czy można go wycierać zwykłymi?

reklama
Betka17 mówi Ci cos miejscowośc Kurów. To jest 16 km od Puław, w puławach pracuje, w Kurowie mieszkam. A Kazimierz odwiedzam czasami jak nie mam co z czasem zrobić to jest ok 30 km ode mnie.

mowi mi cos Kurow-kozuszek tam kupilam :-p wiem,to po drodze na Lublin.ale nie moje rejony :baffled:

Do góry