reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja też nie lubię tego smrodu ale akurat w tym lumpeksie wogóle nie śmierdzi. I to, poza cenami i jakością towarów, jest podstawowy plus :-)

reklama
Dziecięce lumpeksy są zdradliwe, dlatego że tam właśnie brak smrodku i można z nich nie wychodzić :-) Te małe ciuszki nie są tak pryskane chemią jak te dorosłe i tym sposobem moja córka ma więcej ciuchów ode mnie, a małe odłożone juz dwa kartony :-)

Odwiedziliśmy dzisiaj koleżankę, która ma 1,5 roczną córeczkę i dostałam wór ciuszków z zaznaczeniem, że to tylko część. Mój ślubny wyglądał na lekko przerażonego ;-) Ale są super!!! Teraz będę miała zajęcie - poukładać rozmiarami i pokompletować i poprać i poprasować... Kiedy wreszcie będzie ten maj?

Ja przezornie zostawilam sobie czesc takich ciuszkow co mi sie najbardziej podobaly zawsze , niestety teraz okazuje sie ze chyba nie na lato ;) bo wiekszosc ze spioszkow to welurki sliczne mieciutkie ale i cieple. Mam kolezanke co urodzi na poczatku marca wiec jej synek bedzie mial troszke ciuszkow :) Ja sama pewnie tez dostane troszke od kuzynki i szwagierki tu jest taki zwyczaj ze ubranka sie pozycza a pozniej oddaje ( maja domy to maja gdzie trzymac ;)) ale zobaczymy jak to bedzie. Moja mama tez zawsze cos nie cos dokupuje na ciuchach ubranek jest sporo tylko jeszcze szafa dla malucha nie jest zrobiona ;) ale mysle ze po nowym roku zaczne o nia marudzic i sie zjawi ;)

Dla Maluszka i dla siebie zaczelam kupowac na Allegro (przezwyciezylam strach przed oszustwem :-D).

Dla siebie kupilam fajne spodnie ciazowe (polowe tego co najtansze w sklepie)
NOWE ***JEANSY SPODNIE CIĄŻOWE*** ROZM. 36 (154148990) - Aukcje internetowe Allegro

Kupilam tez bluzke w ktorej ladnie widac brzuszek, ale cos widze ze niby rozmiar uniwersalny, ale juz niedlugo bedzie za maly :-(

Dla Maluszka siedmiopak body EARLY DAYS body 7 szt.super CENA kolor !!! 12-18 M (153435808) - Aukcje internetowe Allegro

I wspomniana juz wczesniej mata interaktywna :-)
TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA - NEW (148575405) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje ze nie zostane posadzona o jakas prywate:zawstydzona/y: Nie znam tych sprzedawcow i nie mam z nimi nic wspolnego oprocz tego ze kupilam ich produkty ;-)

A ja zapomnialam sie Wam pochwalic, ze w sylwestra pojechalismy na zakupy i kupilismy mebelki do pokoju Kacpra. Sa przesliczne.

mozesz wkleic link do strony (jesli sa w internecie) bo musze sie rozgladac powoli za mebelkami, a jak sponsor czyli maz przyjedzie to kupimy :-)

mysz-fajne zakupy,ogladałam te spodnie,bo musze jakies sobie kupic ale akurat spotnie boje sie tak na slepo wybrac bo moga nie pasowac na mnie,sama nie wiem:tak:

Te ktore ja kupilam (juz ich nie ma) to byl rozmiar 36/38 czyli dokladnie taki jaki mam... Tez sie balam i bylam juz nawet ostatnio nawet pewna ze beda za male, ale wtedy moglabym wymienic na wieksze chyba bez wiekszego problemu (oczywiscie musialabym te odeslac i wplacic pieniadze na nowa przesylke).
Poniewaz na Allegro zwykle podane sa dosyc szczegolowe wymiary to wymierzylam sie i zaryzykowalam ;-)

Wiesz - w sklepie najtansze spodnie ciazowe widzialam za 140zl a tu te 70zl to postanowilam zaryzykowac.

reklama
ja sie zastanawiałam nad tymi 34\36,ale po wymierzeniu moich spodni to wymiary troche sie nie zgadzajawiec na razie sobie odpuszcze-musze jeszcze troche przytyc to sie zdecyduje:tak:

Do góry