reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Kurcze - cos w tych mebelkach chyba jest bo kolezanka tez byla zachwycona bo tez kupila dla swojej 1,5 rocznej coreczki. Zobacze :-) No i chyba w porownaniu z niektorymi to chyba z IKEI nie powinny byc takie strasznie drogie, co?
Co do spodni zyrafo, to jak Ci rozmiary nie pasuja to faktycznie poczekaj, albo poszukaj na allegro innych, chociaz jak ty taka szczuplutka jestes to nie bedzie latwo.
Co do spodni zyrafo, to jak Ci rozmiary nie pasuja to faktycznie poczekaj, albo poszukaj na allegro innych, chociaz jak ty taka szczuplutka jestes to nie bedzie latwo.
Gaal
żyrafko ja wiem, co ty czujesz ja tak samo szczupła jak ty, ale właśnie kupiłam sobie spodnie jeansy ciążowe ( niestety w sklepie), wybrałam rozmiar 34-36 i wiesz co? mierzyłam chyba z 6 par spodni o tym niby samym rozmiarze i tylko 2 pary było ok, a reszta to jak dla jakiejś babci klozetowej. Na dupie mi wisiały i miałam normalnie płaski prostokątny zadek, myślałam, ze chyba zbiję lustro, aż w końcu się udało. No kurcze i tak nie mam wymiarów super gwiazdy, ale wyglądam jak kobita w tych jeansach, a nie jak wór na kartofle. Warto iść do sklepu, zmierzyć w nim choć jedną parę i poprosić o adres internetowy, może mają stronę? a potem na allegro może coś znajdziesz?
dziewczyny, a ile takie mebelki kosztują? opiszcie je, bo ja jestem bardzo ciekawa.
dziewczyny, a ile takie mebelki kosztują? opiszcie je, bo ja jestem bardzo ciekawa.
agask
nałogowiec
Te mebelki mammut można obejrzeć na stronce ikei,są tam razem z cenami, szafa jednodrzwiowa koszztuje 450zł, a komoda 350. Mi też się bardzo podobają ale ponieważ mam taniej płyty drewniane, a mój mąż trochę drygu do stolarki to na wzór tych z ikei, zrobimy sami zza połowę ceny, tylko zmodyfikujemy klamki, bo Karolka ma pokój robiony ala akwarium czyli dół ścian niebieski, góra piaskowa, a pośrodku taśma z rybkami i wszystkie dodatki to muszelki, rozgwiazdy, takie morskie klimaty i klamki też mają mieć kształt rybek :-). Zajrzyjcie: IKEA | home | IKEA dla dzieci | Serie do pokojów dla dzieci | Serie mebli | Seria MAMMUT
reklama
asia-m
Hejka
Moje dziewczyny maja wspolny pokoik. Jest strasznie nie wymiarowy bo waski i dlugi ale zmiescilismy tam lozko pietrowe, szafe 4 drzwiowa komode iurko i regalik maly chromowany na maskotki, oraz pudlo na reszte zabawek. Myslalam o dwoch lozkach dla nich ale niestety sie nie da Moze kiedys cos wysmysle
Natomiast malenstwo ma swoj mini pokoj ktory obecnie jest pokojem komputerowym lub niebieskim jak mowi moja mama jest tu wersalka, szafka nocna, bedzie male biureczko i szafa we wnece niestety mimo 4 pokoji ciezko cos fajnie wymyslic pozatym remont kosztowal nas tyle co polowa mieszkania wiec nie ma juz zbytnio za co szalec
Szafa bedzie w tym pokoju robiona priorytetowo bo mam 2 worki ciuszkow i nie bardzo mam je gdzie trzymac , tyle dobrze ze moge spokojnie te ciuszki ktore zostaly mi typowo po dziewczynkach , lub ktore mialam zakupione wczesniej np przez mame (uwielbia ciucharnie) dla dziewczynki wystawic na allegro zeby nie zabieraly cennego miejsca
a.m
Moje dziewczyny maja wspolny pokoik. Jest strasznie nie wymiarowy bo waski i dlugi ale zmiescilismy tam lozko pietrowe, szafe 4 drzwiowa komode iurko i regalik maly chromowany na maskotki, oraz pudlo na reszte zabawek. Myslalam o dwoch lozkach dla nich ale niestety sie nie da Moze kiedys cos wysmysle
Natomiast malenstwo ma swoj mini pokoj ktory obecnie jest pokojem komputerowym lub niebieskim jak mowi moja mama jest tu wersalka, szafka nocna, bedzie male biureczko i szafa we wnece niestety mimo 4 pokoji ciezko cos fajnie wymyslic pozatym remont kosztowal nas tyle co polowa mieszkania wiec nie ma juz zbytnio za co szalec
Szafa bedzie w tym pokoju robiona priorytetowo bo mam 2 worki ciuszkow i nie bardzo mam je gdzie trzymac , tyle dobrze ze moge spokojnie te ciuszki ktore zostaly mi typowo po dziewczynkach , lub ktore mialam zakupione wczesniej np przez mame (uwielbia ciucharnie) dla dziewczynki wystawic na allegro zeby nie zabieraly cennego miejsca
a.m
Podziel się: