reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja też nie lubię tego smrodu ale akurat w tym lumpeksie wogóle nie śmierdzi. I to, poza cenami i jakością towarów, jest podstawowy plus :-)

reklama
Dziecięce lumpeksy są zdradliwe, dlatego że tam właśnie brak smrodku i można z nich nie wychodzić :-) Te małe ciuszki nie są tak pryskane chemią jak te dorosłe i tym sposobem moja córka ma więcej ciuchów ode mnie, a małe odłożone juz dwa kartony :-)

Odwiedziliśmy dzisiaj koleżankę, która ma 1,5 roczną córeczkę i dostałam wór ciuszków z zaznaczeniem, że to tylko część. Mój ślubny wyglądał na lekko przerażonego ;-) Ale są super!!! Teraz będę miała zajęcie - poukładać rozmiarami i pokompletować i poprać i poprasować... Kiedy wreszcie będzie ten maj?

Ja przezornie zostawilam sobie czesc takich ciuszkow co mi sie najbardziej podobaly zawsze , niestety teraz okazuje sie ze chyba nie na lato ;) bo wiekszosc ze spioszkow to welurki sliczne mieciutkie ale i cieple. Mam kolezanke co urodzi na poczatku marca wiec jej synek bedzie mial troszke ciuszkow :) Ja sama pewnie tez dostane troszke od kuzynki i szwagierki tu jest taki zwyczaj ze ubranka sie pozycza a pozniej oddaje ( maja domy to maja gdzie trzymac ;)) ale zobaczymy jak to bedzie. Moja mama tez zawsze cos nie cos dokupuje na ciuchach ubranek jest sporo tylko jeszcze szafa dla malucha nie jest zrobiona ;) ale mysle ze po nowym roku zaczne o nia marudzic i sie zjawi ;)

Dla Maluszka i dla siebie zaczelam kupowac na Allegro (przezwyciezylam strach przed oszustwem :-D).

Dla siebie kupilam fajne spodnie ciazowe (polowe tego co najtansze w sklepie)
NOWE ***JEANSY SPODNIE CIĄŻOWE*** ROZM. 36 (154148990) - Aukcje internetowe Allegro

Kupilam tez bluzke w ktorej ladnie widac brzuszek, ale cos widze ze niby rozmiar uniwersalny, ale juz niedlugo bedzie za maly :-(

Dla Maluszka siedmiopak body EARLY DAYS body 7 szt.super CENA kolor !!! 12-18 M (153435808) - Aukcje internetowe Allegro

I wspomniana juz wczesniej mata interaktywna :-)
TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA - NEW (148575405) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje ze nie zostane posadzona o jakas prywate:zawstydzona/y: Nie znam tych sprzedawcow i nie mam z nimi nic wspolnego oprocz tego ze kupilam ich produkty ;-)

A ja zapomnialam sie Wam pochwalic, ze w sylwestra pojechalismy na zakupy i kupilismy mebelki do pokoju Kacpra. Sa przesliczne.

mozesz wkleic link do strony (jesli sa w internecie) bo musze sie rozgladac powoli za mebelkami, a jak sponsor czyli maz przyjedzie to kupimy :-)

mysz-fajne zakupy,ogladałam te spodnie,bo musze jakies sobie kupic ale akurat spotnie boje sie tak na slepo wybrac bo moga nie pasowac na mnie,sama nie wiem:tak:

Te ktore ja kupilam (juz ich nie ma) to byl rozmiar 36/38 czyli dokladnie taki jaki mam... Tez sie balam i bylam juz nawet ostatnio nawet pewna ze beda za male, ale wtedy moglabym wymienic na wieksze chyba bez wiekszego problemu (oczywiscie musialabym te odeslac i wplacic pieniadze na nowa przesylke).
Poniewaz na Allegro zwykle podane sa dosyc szczegolowe wymiary to wymierzylam sie i zaryzykowalam ;-)

Wiesz - w sklepie najtansze spodnie ciazowe widzialam za 140zl a tu te 70zl to postanowilam zaryzykowac.

reklama
ja sie zastanawiałam nad tymi 34\36,ale po wymierzeniu moich spodni to wymiary troche sie nie zgadzajawiec na razie sobie odpuszcze-musze jeszcze troche przytyc to sie zdecyduje:tak:

Do góry