reklama
agask
nałogowiec
Dziecięce lumpeksy są zdradliwe, dlatego że tam właśnie brak smrodku i można z nich nie wychodzić :-) Te małe ciuszki nie są tak pryskane chemią jak te dorosłe i tym sposobem moja córka ma więcej ciuchów ode mnie, a małe odłożone juz dwa kartony :-)
Odwiedziliśmy dzisiaj koleżankę, która ma 1,5 roczną córeczkę i dostałam wór ciuszków z zaznaczeniem, że to tylko część. Mój ślubny wyglądał na lekko przerażonego ;-) Ale są super!!! Teraz będę miała zajęcie - poukładać rozmiarami i pokompletować i poprać i poprasować... Kiedy wreszcie będzie ten maj?
asia-m
Fanka BB :)
Ja przezornie zostawilam sobie czesc takich ciuszkow co mi sie najbardziej podobaly zawsze , niestety teraz okazuje sie ze chyba nie na lato bo wiekszosc ze spioszkow to welurki sliczne mieciutkie ale i cieple. Mam kolezanke co urodzi na poczatku marca wiec jej synek bedzie mial troszke ciuszkow Ja sama pewnie tez dostane troszke od kuzynki i szwagierki tu jest taki zwyczaj ze ubranka sie pozycza a pozniej oddaje ( maja domy to maja gdzie trzymac ) ale zobaczymy jak to bedzie. Moja mama tez zawsze cos nie cos dokupuje na ciuchach ubranek jest sporo tylko jeszcze szafa dla malucha nie jest zrobiona ale mysle ze po nowym roku zaczne o nia marudzic i sie zjawi
mysz1978
Dla Maluszka i dla siebie zaczelam kupowac na Allegro (przezwyciezylam strach przed oszustwem ).
Dla siebie kupilam fajne spodnie ciazowe (polowe tego co najtansze w sklepie)
NOWE ***JEANSY SPODNIE CIĄŻOWE*** ROZM. 36 (154148990) - Aukcje internetowe Allegro
Kupilam tez bluzke w ktorej ladnie widac brzuszek, ale cos widze ze niby rozmiar uniwersalny, ale juz niedlugo bedzie za maly :-(
Dla Maluszka siedmiopak body EARLY DAYS body 7 szt.super CENA kolor !!! 12-18 M (153435808) - Aukcje internetowe Allegro
I wspomniana juz wczesniej mata interaktywna :-)
TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA - NEW (148575405) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieje ze nie zostane posadzona o jakas prywate Nie znam tych sprzedawcow i nie mam z nimi nic wspolnego oprocz tego ze kupilam ich produkty ;-)
Dla siebie kupilam fajne spodnie ciazowe (polowe tego co najtansze w sklepie)
NOWE ***JEANSY SPODNIE CIĄŻOWE*** ROZM. 36 (154148990) - Aukcje internetowe Allegro
Kupilam tez bluzke w ktorej ladnie widac brzuszek, ale cos widze ze niby rozmiar uniwersalny, ale juz niedlugo bedzie za maly :-(
Dla Maluszka siedmiopak body EARLY DAYS body 7 szt.super CENA kolor !!! 12-18 M (153435808) - Aukcje internetowe Allegro
I wspomniana juz wczesniej mata interaktywna :-)
TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA - NEW (148575405) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieje ze nie zostane posadzona o jakas prywate Nie znam tych sprzedawcow i nie mam z nimi nic wspolnego oprocz tego ze kupilam ich produkty ;-)
mysz1978
Te ktore ja kupilam (juz ich nie ma) to byl rozmiar 36/38 czyli dokladnie taki jaki mam... Tez sie balam i bylam juz nawet ostatnio nawet pewna ze beda za male, ale wtedy moglabym wymienic na wieksze chyba bez wiekszego problemu (oczywiscie musialabym te odeslac i wplacic pieniadze na nowa przesylke).
Poniewaz na Allegro zwykle podane sa dosyc szczegolowe wymiary to wymierzylam sie i zaryzykowalam ;-)
Wiesz - w sklepie najtansze spodnie ciazowe widzialam za 140zl a tu te 70zl to postanowilam zaryzykowac.
Poniewaz na Allegro zwykle podane sa dosyc szczegolowe wymiary to wymierzylam sie i zaryzykowalam ;-)
Wiesz - w sklepie najtansze spodnie ciazowe widzialam za 140zl a tu te 70zl to postanowilam zaryzykowac.
reklama
Podziel się: