reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
A ja mam zamiar wyprac bo "smierdzi nowoscia" - przynajmniej becik i posciel do wozka. Poscieli do lozka nie mam jeszcze

Ja piore wszystko przy dziewczynkach tez pralam (oprocz kolderki i poduszki ) rozki tez pralam i prasowalam , ubranka skarpetki itp ....

no ja też piore wszystko:tak:
a teraz, jak już można suszyć na powietrzu to ciągle wącham jak pięknie wszystko pachnie świerzością:-)
Własnie wrzuciłam do pralki pierwszą partię ubranek i jutro z samego rana wystawie przed dom, bo mam nadzieję, że pogoda bedzie równie piękna jak dziś

No i doszłam do wniosku, ze nie ma co Maksa na siłe przeprowadzac na materac, jest jeszcze za mały i niech se chłopak spokojnie śpi dalej w łóżeczku a Kamili najlepiej bedzie kupić kołyske i mieć w naszym pokoju
myślę o czyms takim prostym
KOŁYSKA firmy GLUCK (173858580) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy co na to mój Michał, ale myślę, że go przekonam
w tym Kamila mogła by spokojnie jakieś 4, 5 miesięcy spac, a do tego czasu Maks troche starszy juz będzie

mamaoli - chyba faktycznie w Waszym przypadku to dobry pomysl :-)
Potem jak Maks bedzie mial 1,5 roku to bedzie jzu go mozna przeniesc na inne lozko chyba :-)

MAmaoli a moze lepiej miec drugie lozeczko bo co bedzie jesli Maks nie bedzie chcial nadal spac po tych 4-5 mcach na normalnym lozku a zarazem kolyska zrobi sie troche ciasna i niebezpieczna dla Kamili :)
Z tego co pamietam moja mala spala w lozeczku do 3 lat i nie chciala za nic na normalne lozko :)

Witajcie Kobitki :-) Postanowiłam wrócić do tematu wózka, jaki już zakupiłam - Volant 3 trójkołowiec. Przeczytałam Wasze opinie na ten temat i jestem troszkę przerażona :baffled: Czy naprawdę trójkolowiec to nie jest odpowiedni wózek???? To moje pierwsze dzieciątko więc nie mam doświadczenia w tych wszystkich rzeczach jakie są najlepsze dla Maleństwa. Chciałam żeby miała najlepszy wózek , ale teraz to już nie wiem czy ten, który wybraliśmy z mężem to był odpowiedni wybór :-(
Panie w sklepie tak zachwalały ten wózek, że ma wszystkie atesty i w ogóle. No i co ja mam teraz zrobić... :-( Chciałabym zapewnić mojej Oliwce wszystko co najlepsze.

reklama
welonka - spoko :-) Najwazniejsze jest to, ze Wam sie wozek podoba (bo faktycznie moim zdaniem jest sliczny :-)) i pewnie nie kupowaliscie w ciemno tylko sobie troche po sklepie pojezdziliscie. Jest chyba prosty w manewrowaniu i to jest dla mnie ogromny plus, bo wlasnie na to zwracam uwage (i dlatego licza sie dla mnie tylko wozki ze skretnymi kolami).
Zreszta sporo o nim dobrego czytalam na forum wozkowym na gazecie ;-)

Do góry