reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

asia nie kupie drugiego łózeczka bo nie miałabym go dzie postawić:no:
a to małe jakos sie zmiesci koło naszego łóżka , a jak Maks dalej nie bedzie chciał zasypiac na materacu to sprzedam kolyske i kupie mu turystyczne i bede rozkładac na noc, tak myslę, zobaczymy jak to bedzie:confused:
W kazdym razie przekonałam juz do tej kołyski mojego Michała i spróbuje wylicytować jakąś uzywaną na allegro:tak:

reklama
Co do wózków to zgadzam sie jak sie samemu nie przekona to nie ma co słuchać innych. Moja duza juz cora miala w sumie 4 wozki mala miala 3 inne wiec 7 przetestowalam a chyba do kazdego moglabym miec jakies ale ;)
A moze to ja taka jakas wybredna jestem :D

Rany jestem coraz bardziej przerazona jak czytam o tych wózkach, to mi się głupiej wydaje, że jak kupie ten co sobie umyśliłam to mi co najmniej na dwójkę dzieci starczy a tu słyszę, że dla jednego można nawet 4 mieć :-D:-D

my dzisiaj ogladalismy juz ostatni z wózków, który nas interesował Mikrusa alu springa ze skrętną tylnią osią - gondola super (duża, z bajerami typu kocyk podusia itp. w komplecie - normalnie dzidzia miała by luksus) ale znowuż spacerówka mała jakaś i ta skrętna tylnia oś - w ogóle nie umiałam nim wyjechać :-D więc zostajemy przy x landerze :-) co do trójołowców to też na początku brałam go pod uwagę ale boje się jednak że będzie niestabilny itp. nie ma to jak cztery koła ;-)ale ten implast volant jest fajny i napewno bedziecie z niego zadowoleni :-D

Krupko są dziewczyny, które miały po trzy, cztery wózki dla jednego dziecka :-) dlatego właśnie wybór jest taki trudny.
wyjątek tylko potwierdza regułę ;-)

Nie popadajmy w paranoję - mam sporo znajomych mamuś i jakoś nie zauważyłam, aby miały po kilka wózków z gondolą. Lekkie spacerówki i owszem - chyba każda kupowała.
Nic się nie martw barszczyku, jak się wózek sprawdzi na jednym dziecku, to i dla drugiego wystarczy :tak:

Doszla paczka z tymi niemieckimi Pampersami - sa 3 opakowania po 36 pieluszek w kazdym. Jak na nie patrze to dochodzi do mnie ze juz za 2 miesiace ta rzecz bedzie niezbedna... :eek:

Fajne kocyki polarowe wypatrzylam na Allegro, ale dam sobie spokoj - tak sobie mysle ze moze rodzice bede chcieli cos takiego kupic - moja mama sie zawsze zachwyca posciela i kocykami dla dzieci, wiec jesli bedzie chciala sprawic Jasiowi prezent to prosze bardzo :-) Ale jakbyscie chcialy zerknac na rzeczy tego sprzedawcy to prosze - o ile link wejdzie...:baffled:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

No nie moge :-D :-D :-D

Znowu przyszedl listonosz (inny) :-D
Tym razem z nosidelkiem i okryciem kapielowym i innymi drobiazgami dla Jasia :-D

Jak mnie zobaczyl to powiedzial "No, nie moge - ze tez pania zastalem to cud!!!" :-D Bo zawsze to ten sasiad...
Dobre, nie???

A nosidelko jest fajne - nie jakies super wypasione, ale nie bylo drogie (a jest nowe), a od czasu do czasu sie przyda - jest dla dziecka do 15kg, wiec raczej na przyszla wiosne bedzie uzywane - tak to sobie wyobrazam - spacery z mezem i Jasiem ;-).

Czekam na parowar i jeszcze kupe innych rzeczy :-D Potem to moj maz bedzie odbieral te paczki zeby sasiad odpoczal :-D

Dziewczyny dziękuję Wam ślicznie za słowa pocieszenia i w ogóle. Wasze wypowiedzi teraz mnie uspokoiły - wózek na pewno się sprawdzi, a jeśli nie no to cóż dołączę do tych wszystkich Mam, które wymieniają wózki na lepsze :-D :-D :-D

reklama
Welonka wózeczek fajny, ja się przymierzam do Mikado Ox-ford (najprawdopodobniej wersja z podwójnym przednim skrętnym kołem) bardzo podobny do twojego, może nawet wzorowany na nim. Przebadałam go w sklepie, stabilny, bardzo miękki i dobrze się prowadzi. Porównywałam go z cięższą wersją 4-kołową, no jak na razie wybór padł na 3 kołówkę, choć się zarzekałam wcześniej, że takiego na pewno nie kupię.
A takie kolorki sobie wybrałam:
Zobacz załącznik 31550

Do góry