reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

asia nie kupie drugiego łózeczka bo nie miałabym go dzie postawić:no:
a to małe jakos sie zmiesci koło naszego łóżka , a jak Maks dalej nie bedzie chciał zasypiac na materacu to sprzedam kolyske i kupie mu turystyczne i bede rozkładac na noc, tak myslę, zobaczymy jak to bedzie:confused:
W kazdym razie przekonałam juz do tej kołyski mojego Michała i spróbuje wylicytować jakąś uzywaną na allegro:tak:

reklama
Co do wózków to zgadzam sie jak sie samemu nie przekona to nie ma co słuchać innych. Moja duza juz cora miala w sumie 4 wozki mala miala 3 inne wiec 7 przetestowalam a chyba do kazdego moglabym miec jakies ale ;)
A moze to ja taka jakas wybredna jestem :D

Rany jestem coraz bardziej przerazona jak czytam o tych wózkach, to mi się głupiej wydaje, że jak kupie ten co sobie umyśliłam to mi co najmniej na dwójkę dzieci starczy a tu słyszę, że dla jednego można nawet 4 mieć :-D:-D

my dzisiaj ogladalismy juz ostatni z wózków, który nas interesował Mikrusa alu springa ze skrętną tylnią osią - gondola super (duża, z bajerami typu kocyk podusia itp. w komplecie - normalnie dzidzia miała by luksus) ale znowuż spacerówka mała jakaś i ta skrętna tylnia oś - w ogóle nie umiałam nim wyjechać :-D więc zostajemy przy x landerze :-) co do trójołowców to też na początku brałam go pod uwagę ale boje się jednak że będzie niestabilny itp. nie ma to jak cztery koła ;-)ale ten implast volant jest fajny i napewno bedziecie z niego zadowoleni :-D

Krupko są dziewczyny, które miały po trzy, cztery wózki dla jednego dziecka :-) dlatego właśnie wybór jest taki trudny.
wyjątek tylko potwierdza regułę ;-)

Nie popadajmy w paranoję - mam sporo znajomych mamuś i jakoś nie zauważyłam, aby miały po kilka wózków z gondolą. Lekkie spacerówki i owszem - chyba każda kupowała.
Nic się nie martw barszczyku, jak się wózek sprawdzi na jednym dziecku, to i dla drugiego wystarczy :tak:

Doszla paczka z tymi niemieckimi Pampersami - sa 3 opakowania po 36 pieluszek w kazdym. Jak na nie patrze to dochodzi do mnie ze juz za 2 miesiace ta rzecz bedzie niezbedna... :eek:

Fajne kocyki polarowe wypatrzylam na Allegro, ale dam sobie spokoj - tak sobie mysle ze moze rodzice bede chcieli cos takiego kupic - moja mama sie zawsze zachwyca posciela i kocykami dla dzieci, wiec jesli bedzie chciala sprawic Jasiowi prezent to prosze bardzo :-) Ale jakbyscie chcialy zerknac na rzeczy tego sprzedawcy to prosze - o ile link wejdzie...:baffled:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

No nie moge :-D :-D :-D

Znowu przyszedl listonosz (inny) :-D
Tym razem z nosidelkiem i okryciem kapielowym i innymi drobiazgami dla Jasia :-D

Jak mnie zobaczyl to powiedzial "No, nie moge - ze tez pania zastalem to cud!!!" :-D Bo zawsze to ten sasiad...
Dobre, nie???

A nosidelko jest fajne - nie jakies super wypasione, ale nie bylo drogie (a jest nowe), a od czasu do czasu sie przyda - jest dla dziecka do 15kg, wiec raczej na przyszla wiosne bedzie uzywane - tak to sobie wyobrazam - spacery z mezem i Jasiem ;-).

Czekam na parowar i jeszcze kupe innych rzeczy :-D Potem to moj maz bedzie odbieral te paczki zeby sasiad odpoczal :-D

Dziewczyny dziękuję Wam ślicznie za słowa pocieszenia i w ogóle. Wasze wypowiedzi teraz mnie uspokoiły - wózek na pewno się sprawdzi, a jeśli nie no to cóż dołączę do tych wszystkich Mam, które wymieniają wózki na lepsze :-D :-D :-D

reklama
Welonka wózeczek fajny, ja się przymierzam do Mikado Ox-ford (najprawdopodobniej wersja z podwójnym przednim skrętnym kołem) bardzo podobny do twojego, może nawet wzorowany na nim. Przebadałam go w sklepie, stabilny, bardzo miękki i dobrze się prowadzi. Porównywałam go z cięższą wersją 4-kołową, no jak na razie wybór padł na 3 kołówkę, choć się zarzekałam wcześniej, że takiego na pewno nie kupię.
A takie kolorki sobie wybrałam:
Zobacz załącznik 31550

Do góry