jeszcze nie kupuje - tzn mnostwo nakupowalam w ciazowym szalenstwie - niektore spodnie i bluzy nawet na 80 - tak wiec raczej zime w nich moj maly przechodzi, gorzej z "bielizna" ale to sie dokupi, co za sie tyczy kombinezonu - to kupie wiekszy zeby malemu bylo wygodnie a nie scisniety jak sardynka - w naszym przypadku pewnie to bedzie 74-80 (teraz ma 60 cm)
reklama
my też kupiliśmy kilka sztuk dresików i spodenek cieplutkich, body z krotkim rekawem tez caly czas dikupuje bo to sie w domu sprawdza albo pod dresik na przykład pajacyków nie kupuje bo mi się juz nie podobaja a te co kupilam w ciazy leza nie uzywane ale to dlatego ze sa z weluru a przeciez cieplo jest ale jak nie wyrosnie to pewnie mu kilka razy na chlodniejsze dni zaloze
co do kombinezonu to ja jeszcze nie kupuje - rozejrze sie bliżej zimy bo teraz to nawet w sklepach jeszcze tak za bardzo nie ma - pewnie kolo listopada kupie chyba ze bedzie potrzebny wczesniej ;-)
dzisiaj kupilam w carfurze kurteczke za 18 zloty taka z takiego materialu co powietrza nie przepuszcza i podszyta polarkiem w sam raz nad morze we wrzesniu i na poczatek jesieni a ciuszki musze juz kupowac na 74
chcialabym dokupic troche bodziakow z dlugm rekawem ale mam mnostwo koszulek wiec lepiej zeby wynosil to co ma a potem juz na 80 mu kupie
co do kombinezonu to ja jeszcze nie kupuje - rozejrze sie bliżej zimy bo teraz to nawet w sklepach jeszcze tak za bardzo nie ma - pewnie kolo listopada kupie chyba ze bedzie potrzebny wczesniej ;-)
dzisiaj kupilam w carfurze kurteczke za 18 zloty taka z takiego materialu co powietrza nie przepuszcza i podszyta polarkiem w sam raz nad morze we wrzesniu i na poczatek jesieni a ciuszki musze juz kupowac na 74
chcialabym dokupic troche bodziakow z dlugm rekawem ale mam mnostwo koszulek wiec lepiej zeby wynosil to co ma a potem juz na 80 mu kupie
reklama
krupka
Entuzjast(k)a
Ja spotkałam fajną przecenę w C&A - 3 szt. rajstopek za cale... 7,99!!!
Granatowe, bawełniane, baaaardzo fajne - mały już nosił i nie protestował.
Teraz nie wiem tylko co z rączkami - okropnie mu marzną, nawet, gdy nie jest mu zimno. Na rękawiczki to jakoś za wcześnie mi się wydaje No ale co? Zostawić mu takie lody??
Granatowe, bawełniane, baaaardzo fajne - mały już nosił i nie protestował.
Teraz nie wiem tylko co z rączkami - okropnie mu marzną, nawet, gdy nie jest mu zimno. Na rękawiczki to jakoś za wcześnie mi się wydaje No ale co? Zostawić mu takie lody??
Podziel się: