reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

ja od wczoraj ubieram kacperkowi rajstopki nawet w domu, bo u nas jakos zimno. a do spania to mu zakładam odkad taka brzydka pogoda, pajacyka i na to welurowe spioszki i jesczze ma tragicznie zimne ręce jak sie rano budzi. nie iwem czy to po mnie tak ma? czy co? no bo niemozliwe mi sie wydaje skoro jest tak grubo ubrany ( i przykryt kołdrą i 2 kocykami) zwby mu było zimne. a ja w sumie ciągle mam zimne ręce.

reklama
aletko super bryka. ja go lub hauck i'coo chciałam kupic na samym początku i do tego wkład. w sumie teraz załuje, ze go nie kupiłąm, bo te wozki z gondolą to troche moim zdaniem wyrzucanie kasy. ale trudno. tak bym miała fajnego haucka. ale moze kupie sobie spacerowke

Wózeczek super też bardzo mi się podoba.

A ja licytowałam wczoraj mate edukacyjną dla Rafałka i udało się. Kupiliśmy tropikalną wyspę za 156 zl
Chyba któraś z Was zakupiła coś takiego dla swojego maleństwa i jak się sprawdza?

Aletko- bardzo fajny ten wózek:tak:ma fajne koła, wózki z takimi kołami najbardziej mnie przekonują:tak::tak:

ewula- ja nie mam co prawda Tropikalnej Wyspy, ale mam dwie maty innego typu :-D i zarówna jedna jak i druga spisują się świetnie;-)

ewula, aletka - super zakupy, sama z leciutkiej zazdrosci :)) zaczelam przeszukiwac allegro w nadziei na rownie udana zdobycz

my mamy taka mate :-D:-D ale za 320 zloty :dry::dry:
no w każdym razie sprawdza sie super :tak: jest super edukacyjna i bardzo łatwa do utrzymania w czystości :-) no i jest duuzzza wiec dzieciaczek szybciej sie znudzi niz wyrosnie :tak:

reklama
Do góry