reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

ja od wczoraj ubieram kacperkowi rajstopki nawet w domu, bo u nas jakos zimno. a do spania to mu zakładam odkad taka brzydka pogoda, pajacyka i na to welurowe spioszki i jesczze ma tragicznie zimne ręce jak sie rano budzi. nie iwem czy to po mnie tak ma? czy co? no bo niemozliwe mi sie wydaje skoro jest tak grubo ubrany ( i przykryt kołdrą i 2 kocykami) zwby mu było zimne. a ja w sumie ciągle mam zimne ręce.

reklama
aletko super bryka. ja go lub hauck i'coo chciałam kupic na samym początku i do tego wkład. w sumie teraz załuje, ze go nie kupiłąm, bo te wozki z gondolą to troche moim zdaniem wyrzucanie kasy. ale trudno. tak bym miała fajnego haucka. ale moze kupie sobie spacerowke

Wózeczek super też bardzo mi się podoba.

A ja licytowałam wczoraj mate edukacyjną dla Rafałka i udało się. Kupiliśmy tropikalną wyspę za 156 zl
Chyba któraś z Was zakupiła coś takiego dla swojego maleństwa i jak się sprawdza?

Aletko- bardzo fajny ten wózek:tak:ma fajne koła, wózki z takimi kołami najbardziej mnie przekonują:tak::tak:

ewula- ja nie mam co prawda Tropikalnej Wyspy, ale mam dwie maty innego typu :-D i zarówna jedna jak i druga spisują się świetnie;-)

ewula, aletka - super zakupy, sama z leciutkiej zazdrosci :)) zaczelam przeszukiwac allegro w nadziei na rownie udana zdobycz

my mamy taka mate :-D:-D ale za 320 zloty :dry::dry:
no w każdym razie sprawdza sie super :tak: jest super edukacyjna i bardzo łatwa do utrzymania w czystości :-) no i jest duuzzza wiec dzieciaczek szybciej sie znudzi niz wyrosnie :tak:

reklama
Do góry