reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
cholipa te rajstopy w zimie to choziło mi po domu, gdzie grzejąi nierzadko jest 24 stopnie, a w niektorych domach nawet cieplej

ja od dzis wymieniłam wszystkie smoczki na większe, bo dziurki już były za małe a poza tym już czas - "technologicznie się zużyły" po 3 miesiącach...:-D

Wczoraj jak bylismy z mężem na zakupach zaszliśmy do księgarni z myślą że może kupię Rafałkowi jakąś książeczkę. I była kupa fajnych,ale stwierdziłam że jest na wszystkie prawie za mały(super wydanie kubusia puchatka widziałam). No i kupiłam w końcu tylko jeszcze nie wypróbowałam: "Przytulanki czyli wierszyki na dziecięce masażyki" Marty Bogdanowicz. Obok wierszyka jest opis co robić jak masować dzidzię. Na pierwszy rzut oka książka bardzo fajna, jak wypróbuję to zdam relację.

Barszczyk ja tez o nich nie wiedziałam:baffled:, dobrze że mam was:tak:, dzieki Aletka za linki:-D.
A co do książeczek to też o nich myślałam dzisiaj:rofl2:.

Kurcze, co za niefart.
daj znać, jak się sprawa zakończyła i jakby co, to ostrzeż nas przed tym sprzedawcą. Niemniej trzymam kciuki, coby się dobrze zakończyło wszystko :tak:

reklama
Do góry