reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Asiu- gratluluję zakupu, grunt to pomysłowość, żeby wszystkim było dobrze:)

Dziś Tomek przywiózł paczkę ze skarpetkami i ceratkami pod materac. Strasznie mi miło się zrobiło, bo dostaliśmy gratis prezent dla synka - buciczki :-D . Wogóle bardzo sympatyczne te zakupy były, pani wysłała nam przed wpłatą, bo wiedziała, że potrzebować będę do szpitala i jeszcze podzieliła się dośwaidczeniami z Solca mailem :-D.
Zdaje się, że po 3 dniach bycia wredną i anty do wszystkiego mam wreszcie lepszy nastrój :laugh2: , może dziś nie poryczę się mężowi na ramieniu :-p .

ja jestem dziś happy, bo właśnie odebraliśmy wózek i fotelik. czekaliśmy 3 tygodnie. termin mieli na 30 kwietnia, ale sie opóźnili i juz chciałam po weekendzie majowym dzwonic z pretensjami i żadac obniżenia kwoty a tu zadzwonili dziś z samego rana, ze juz jest. pasuje mężowi do koszulki:-D :-D :-D :-D

jak Ci dobrze, że już masz wózek szerlock
ja niby kupiłam 3 kwietnia, ale ciągle na niego czekam, bo też jakieś opóźnienia, a miał być po 7 dniach.;-)

W końcu mężulo dzwonił, straszył ich, że rodzę i nam w razie co narazie fotelik przysłali, żebyśmy mieli w co malucha zapakować ze szpitala.:happy:

Nie wiem czy to przez weekend majowy, ale paczki z Allegro to ostatnio długo idą, te piorytetowe niby?!:wściekła/y:

jab tez już mam wózek ale mąż trzyma w pracy bo niby jakis przesąd jest że w domu lepiej nie trzymać

agulka ja tez sie bałam, ze zostane bez fotelika, bo wozek to jeszcze z tydzien po porodzie moze czekac. dzieki Bogu fotelik był gotowy prędzej, więc troche sie wtedy uspokoiłam. takze i ty sie nie martw, bo najważniejsze masz.:-)

martka nie słyszałam o takim przesądzie. wy trzymacie go w pracy, a my bysmy musieli zostawic w sklepie, a wolałam mieć go juz przy sobie, pojeździć sobie nim:-)

Martko - my od początku mamy wózek w domku, bo nie wierzymy takim przesądom, co się ma wydarzyć i tak się wydarzy!
a trzeba przyznać, że nawet jazda po domu wózkiem to frajda:-D:-)

A ja mam takową prośbę:
Za radą forumowiczek i czasopism nie kupowałam laktatora. Mysle sobie jednak ze jak mi bedzie niezbedny to wyslę męża tylko jakbyscie mi poleciły jakiś bo muszę mu dac konkretna nazwę itp. Co sie u was sprawdziło lub co kupiłyście??

reklama
Aha i coś jeszcze? Dziś oglądaliśmy wózki X-lander XA ( ok 1500zł)i Baby Design Atlantic (ok 900zł), macie jakieś doswiadczenia lub typy???

Do góry