reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Asiu- gratluluję zakupu, grunt to pomysłowość, żeby wszystkim było dobrze:)

Dziś Tomek przywiózł paczkę ze skarpetkami i ceratkami pod materac. Strasznie mi miło się zrobiło, bo dostaliśmy gratis prezent dla synka - buciczki :-D . Wogóle bardzo sympatyczne te zakupy były, pani wysłała nam przed wpłatą, bo wiedziała, że potrzebować będę do szpitala i jeszcze podzieliła się dośwaidczeniami z Solca mailem :-D.
Zdaje się, że po 3 dniach bycia wredną i anty do wszystkiego mam wreszcie lepszy nastrój :laugh2: , może dziś nie poryczę się mężowi na ramieniu :-p .

ja jestem dziś happy, bo właśnie odebraliśmy wózek i fotelik. czekaliśmy 3 tygodnie. termin mieli na 30 kwietnia, ale sie opóźnili i juz chciałam po weekendzie majowym dzwonic z pretensjami i żadac obniżenia kwoty a tu zadzwonili dziś z samego rana, ze juz jest. pasuje mężowi do koszulki:-D :-D :-D :-D

jak Ci dobrze, że już masz wózek szerlock
ja niby kupiłam 3 kwietnia, ale ciągle na niego czekam, bo też jakieś opóźnienia, a miał być po 7 dniach.;-)

W końcu mężulo dzwonił, straszył ich, że rodzę i nam w razie co narazie fotelik przysłali, żebyśmy mieli w co malucha zapakować ze szpitala.:happy:

Nie wiem czy to przez weekend majowy, ale paczki z Allegro to ostatnio długo idą, te piorytetowe niby?!:wściekła/y:

jab tez już mam wózek ale mąż trzyma w pracy bo niby jakis przesąd jest że w domu lepiej nie trzymać

agulka ja tez sie bałam, ze zostane bez fotelika, bo wozek to jeszcze z tydzien po porodzie moze czekac. dzieki Bogu fotelik był gotowy prędzej, więc troche sie wtedy uspokoiłam. takze i ty sie nie martw, bo najważniejsze masz.:-)

martka nie słyszałam o takim przesądzie. wy trzymacie go w pracy, a my bysmy musieli zostawic w sklepie, a wolałam mieć go juz przy sobie, pojeździć sobie nim:-)

Martko - my od początku mamy wózek w domku, bo nie wierzymy takim przesądom, co się ma wydarzyć i tak się wydarzy!
a trzeba przyznać, że nawet jazda po domu wózkiem to frajda:-D:-)

A ja mam takową prośbę:
Za radą forumowiczek i czasopism nie kupowałam laktatora. Mysle sobie jednak ze jak mi bedzie niezbedny to wyslę męża tylko jakbyscie mi poleciły jakiś bo muszę mu dac konkretna nazwę itp. Co sie u was sprawdziło lub co kupiłyście??

reklama
Aha i coś jeszcze? Dziś oglądaliśmy wózki X-lander XA ( ok 1500zł)i Baby Design Atlantic (ok 900zł), macie jakieś doswiadczenia lub typy???

Do góry