reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
A ja jestem szczęśliwa, bo mam już łóżeczko w domu. Pojechaliśmy dzisiaj do sklepu i co prawda mieli tylko 1 egzemplarz bez szuflady, ale mąż złota rączka zaoferował się, że szufladę dorobi. Najważniejsze, że udało sie kupić w tak krótkim czasie. W poniedziałek będziemy tylko musieli dokupić (dopasować kolorystycznie) front do łóżeczka. Łóżeczko skręcone prowizorycznie, na razie na najniższym poziomie dla celów pomiarowych, ale się pochwalę.
Zobacz załącznik 36780
A tak wygląda na stronie producenta z szufladą: http://www.wujec.com.pl/img/l_11b_zbyszek_r.jpg

Ja ostatnio na głupią osłonkę nad szufladę do łóżeczka czekałam 2 tygodnie, więc czekaniu na wózek się nie dziwię.
Kupowałyście sterylizator? Bo ja się cały czas zastanawiam :confused: Nie wiem czy to jest faktycznie potrzebne a trochę kosztuje

Gosiu- ja też nie mam sterylizatora, jak narazie nie planuję zakupu, bo cena nie jest mała, ale nie powiedziane, że w najbliższym czasie albo bardzo niedalekiej przyszłości się nie przyda:eek: pożyjemy i zobaczymy :confused:

A ja jestem szczęśliwa, bo mam już łóżeczko w domu. Pojechaliśmy dzisiaj do sklepu i co prawda mieli tylko 1 egzemplarz bez szuflady, ale mąż złota rączka zaoferował się, że szufladę dorobi. Najważniejsze, że udało sie kupić w tak krótkim czasie. W poniedziałek będziemy tylko musieli dokupić (dopasować kolorystycznie) front do łóżeczka. Łóżeczko skręcone prowizorycznie, na razie na najniższym poziomie dla celów pomiarowych, ale się pochwalę.
Zobacz załącznik 36780
A tak wygląda na stronie producenta z szufladą: http://www.wujec.com.pl/img/l_11b_zbyszek_r.jpg

gratuluję zakupu ewitko! łóżeczko bardzo fajnie się prezentuje :-)

kurcze, a ja usiłuje się zmobolizowac do spakowania torby,
wszystko juz przygotowane, kupione wyprane i wyprasowane
ale to ciążowe lenistwo doprowadza mnie do tego że już NIC mi sie nie chce,
ale w końcu będę się musiała zdobyć,
bo jak tylko zaczynam coś jęczeć,
to mąż z wielkimi oczyma pyta się czy jestem SPAKOWANA???:-D :-D :-D

SIMAMA to lepiej żebyś już się spakowała niż potm w pośpiechu bo można czegoś zapomnieć a z facetami to różnie bywa :-D dużo trzebaby tłumaczyć co trzeba dowieść

reklama
Ja wczoraj kupiłam dla mojego maluszka kojec,mamy zwykłe łożeczko tez ale jest problem gdzie je dac w sypialni zeby szafy nie przesuwac wiec wymysliałam ze kupie nowy kojec (stary wezme na działke) kojec ma koleczka wiec bedzie wedrowal po 2 pokojach (sypialni i goscinnym) a na upartego i w pokoju Antka sie zmiesci .
Jestem zadowolona a szczegoly napisze jak juz kojec bedzie w domu :)

@KOJEC LOZECZKO SUN PÓŁKA DASZEK WIBRACJA POZYTY (190527063) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry