reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja jestem szczęśliwa, bo mam już łóżeczko w domu. Pojechaliśmy dzisiaj do sklepu i co prawda mieli tylko 1 egzemplarz bez szuflady, ale mąż złota rączka zaoferował się, że szufladę dorobi. Najważniejsze, że udało sie kupić w tak krótkim czasie. W poniedziałek będziemy tylko musieli dokupić (dopasować kolorystycznie) front do łóżeczka. Łóżeczko skręcone prowizorycznie, na razie na najniższym poziomie dla celów pomiarowych, ale się pochwalę.
Zobacz załącznik 36780
A tak wygląda na stronie producenta z szufladą: http://www.wujec.com.pl/img/l_11b_zbyszek_r.jpg
Zobacz załącznik 36780
A tak wygląda na stronie producenta z szufladą: http://www.wujec.com.pl/img/l_11b_zbyszek_r.jpg
Ja ostatnio na głupią osłonkę nad szufladę do łóżeczka czekałam 2 tygodnie, więc czekaniu na wózek się nie dziwię.
Kupowałyście sterylizator? Bo ja się cały czas zastanawiam Nie wiem czy to jest faktycznie potrzebne a trochę kosztuje
Kupowałyście sterylizator? Bo ja się cały czas zastanawiam Nie wiem czy to jest faktycznie potrzebne a trochę kosztuje
Gaal
Fanka BB :)
A ja jestem szczęśliwa, bo mam już łóżeczko w domu. Pojechaliśmy dzisiaj do sklepu i co prawda mieli tylko 1 egzemplarz bez szuflady, ale mąż złota rączka zaoferował się, że szufladę dorobi. Najważniejsze, że udało sie kupić w tak krótkim czasie. W poniedziałek będziemy tylko musieli dokupić (dopasować kolorystycznie) front do łóżeczka. Łóżeczko skręcone prowizorycznie, na razie na najniższym poziomie dla celów pomiarowych, ale się pochwalę.
Zobacz załącznik 36780
gratuluję zakupu ewitko! łóżeczko bardzo fajnie się prezentuje :-)
SIMAMA
majowa MAMA 2007
kurcze, a ja usiłuje się zmobolizowac do spakowania torby,
wszystko juz przygotowane, kupione wyprane i wyprasowane
ale to ciążowe lenistwo doprowadza mnie do tego że już NIC mi sie nie chce,
ale w końcu będę się musiała zdobyć,
bo jak tylko zaczynam coś jęczeć,
to mąż z wielkimi oczyma pyta się czy jestem SPAKOWANA???
wszystko juz przygotowane, kupione wyprane i wyprasowane
ale to ciążowe lenistwo doprowadza mnie do tego że już NIC mi sie nie chce,
ale w końcu będę się musiała zdobyć,
bo jak tylko zaczynam coś jęczeć,
to mąż z wielkimi oczyma pyta się czy jestem SPAKOWANA???
reklama
asia-m
Fanka BB :)
Ja wczoraj kupiłam dla mojego maluszka kojec,mamy zwykłe łożeczko tez ale jest problem gdzie je dac w sypialni zeby szafy nie przesuwac wiec wymysliałam ze kupie nowy kojec (stary wezme na działke) kojec ma koleczka wiec bedzie wedrowal po 2 pokojach (sypialni i goscinnym) a na upartego i w pokoju Antka sie zmiesci .
Jestem zadowolona a szczegoly napisze jak juz kojec bedzie w domu
@KOJEC LOZECZKO SUN PÓŁKA DASZEK WIBRACJA POZYTY (190527063) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem zadowolona a szczegoly napisze jak juz kojec bedzie w domu
@KOJEC LOZECZKO SUN PÓŁKA DASZEK WIBRACJA POZYTY (190527063) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: