reklama
dzięki serdeczne Joanka79, te 3 punkty, które wymieniłas pomogły mi ogarnąc wozkowy chaos , szcególnie ten o amortyzacji i powietrzu.
co do tetry to ja własnie kupiłam paczkę 10sztuk za 19,00zł i powiem szczerze, ze gdy je prasowałam to normalnie deskę było widać:-) . a kiedys kupiłam kilka innych i te były faktycznie grube, a jedna kosztowała 2,00zł. najlepiej w sklepach kupować takie od 2zł, bo to są te lepsze.
a i czapeczki to faktycznie bez troczków. takie zwykłe bawelniane i kosztują max 5,00.
co do tetry to ja własnie kupiłam paczkę 10sztuk za 19,00zł i powiem szczerze, ze gdy je prasowałam to normalnie deskę było widać:-) . a kiedys kupiłam kilka innych i te były faktycznie grube, a jedna kosztowała 2,00zł. najlepiej w sklepach kupować takie od 2zł, bo to są te lepsze.
a i czapeczki to faktycznie bez troczków. takie zwykłe bawelniane i kosztują max 5,00.
więc zakupiłam dzis typowe rzeczy do szpitala tj podklady, majtki, wkładki laktacyjne, kilka bodziaków, pajacyków i śpioszków oraz pościel do łóżeczka aha i jeszcze gruszke do noska,nożyczki,szczoteczke do czesania,termometr i juz dalej nie pamietam ale jestem szcześliwa bo wkońcu będę miała w domku rzeczy zapowiadajace dzidziusia:-) :-) :-)
Gaal
Fanka BB :)
więc zakupiłam dzis typowe rzeczy do szpitala tj podklady, majtki, wkładki laktacyjne, kilka bodziaków, pajacyków i śpioszków oraz pościel do łóżeczka aha i jeszcze gruszke do noska,nożyczki,szczoteczke do czesania,termometr i juz dalej nie pamietam ale jestem szcześliwa bo wkońcu będę miała w domku rzeczy zapowiadajace dzidziusia:-) :-) :-)
martko - ja polecam ( bo mi polecano na szkole rodzenia oraz ogólnie znajome mamy i mamy na forum bb) fridę do noska, ponoć jest rewelacja!
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/nose-frida-do-noska-4783/
no i oczywiście serdecznie gratuluję pozostałych zakupów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZuMiKa
maj 2007
ja też szukałam tej fridy i znalazłam coś podobnego w smyku (wyglądało bardzo podobnie). Ale cena mnie wystraszyła bo kosztowało 55zł, więc zrezygnowałam. Miałam już kupować na allegro, ale spytałam w aptece i była. Kosztowała 24zł więc z kosztami wysyłki na allegro miałabym drożej.
mysz1978
Fanka BB :)
Slyszalam o Fridzie juz dawno w pracy - nawet widzialam kolezanke w akcji z ta Frida I oczywiscie jak kazda z dziewczyn u nas pracujacych powiedzialam, ze to nie dla mnie a pewnie na tym sie skonczy... Ale poki co mam zwykla gruszke (ale z miekka i dosyc krotka koncowka zeby nie uszkodzic noska Malucha).
Betka - gratuluje :-) :-) :-) Chrzest bojowy za toba
Betka - gratuluje :-) :-) :-) Chrzest bojowy za toba
M
mamaoli
Gość
Ja też mam zwykłą gruszkę i przyznam, ze najczęściej czyszczeniem nosków zajmował się Michał;-)
My dziś zakupiliśmy materacyk do łóżeczka i właściwie wszystko z listy już jest, no został tylko spirytus do pepka ale to mozna kupić juz po porodzie choćby w sklepie spożywczym, który mamy niedaleko;-)
Acha, no i do ciucholandu musiałam wdepnąć i jeszcze jedną malutką sukienusie zakupiłam za całe 2.80
My dziś zakupiliśmy materacyk do łóżeczka i właściwie wszystko z listy już jest, no został tylko spirytus do pepka ale to mozna kupić juz po porodzie choćby w sklepie spożywczym, który mamy niedaleko;-)
Acha, no i do ciucholandu musiałam wdepnąć i jeszcze jedną malutką sukienusie zakupiłam za całe 2.80
M
mamaoli
Gość
no to duże brawa dla cioci betki
reklama
MadziulkaS
mama dwoch rozrabiakow
Brawo Betka tak trzymaj!!!:-) :-) :-) .
My tez urzywamy gruszki do noska co prawda najczesciej spada to na Mirka ale teraz czasem musimy oboje sobie pomagac i jedno trzymie Igora a drugie mu czysci nosek (strasznie to brzmi ale niestety lepsze to niz zle spiace i meczace sie dziecko)
My tez urzywamy gruszki do noska co prawda najczesciej spada to na Mirka ale teraz czasem musimy oboje sobie pomagac i jedno trzymie Igora a drugie mu czysci nosek (strasznie to brzmi ale niestety lepsze to niz zle spiace i meczace sie dziecko)
Podziel się: