ninia79
Zaangażowana w BB
ninia ja mam to termoopakowanie, ciężko powiedzieć, ile trzyma, myślę, ze gdzieś ok. 2 godzin
To nie tak zle. Dobre i te 2 h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ninia ja mam to termoopakowanie, ciężko powiedzieć, ile trzyma, myślę, ze gdzieś ok. 2 godzin
nina ja mam takie termoopakowanie z podgrzewaczem samochodowym PODGRZEWACZ SISI Auto + TERMOMETR UCHO/CZOŁO HIT! (1198350250) - Aukcje internetowe Allegro jest rewelacyjne trzyma okolo 2 godzin. Z Andrzejem dużo czasu spędzamy w samochodzie więc takie coś nam się przydaje.
"Early Days" sa sprzedawane w sklepie Primark, sa tam najtansze ciuchy za grosze nie tylko dla dzieci... jakosc hmmm za ta cene nie ma tragedii, natomiast nie polecam ciuszkow dzieciecych (tez tanizna) "George", po paru praniach np w pajacach rozrywal sie material przy zatrzaskach... ja jednak wole markowe ciuszki na ktore poluje i wydaje grosze na ebayu a moja ulubiona firma jest "Gap" choc mamy tez troszke "Next", "Disney", "Mothercare", "Marks&Spencer" itd. a i polecam buciki "Clark's"...Chciałam poznać waszą opinię o wyrobach early days i w ogóle o angielskich ubrankach, jakich marek szukać, żeby były dobrej jakości. Zamierzam kupić bodziaczki na Sklep internetowy Happy Clothes, czy ktoś już tam kupował? doradźcie czy warto?
Dzięki za odpowiedź, szukałam primark w google ale oni chyba nie prowadzą sprzedaży przez internet.