reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
nina ja mam takie termoopakowanie z podgrzewaczem samochodowym PODGRZEWACZ SISI Auto + TERMOMETR UCHO/CZOŁO HIT! (1198350250) - Aukcje internetowe Allegro jest rewelacyjne trzyma okolo 2 godzin. Z Andrzejem dużo czasu spędzamy w samochodzie więc takie coś nam się przydaje.

Do samochodu zakupilam specjalna butelek samo grzejaca sie, tylko ze te wklady trzeba za kazdym razem wymieniac a jeden wklad kosztuje 5 zl.

A to moj ostatni dobytek z allegro, bedzie co czytac:-D

Zestaw 75 gazet dla mam,M jak mama,Dziecko,Baby!!! (1209997577) - Aukcje internetowe Allegro

http://allegro.pl/rodzice-dziecko-duzo-gazetek-dla-mamy-i-taty-i1206041950.html

Chciałam poznać waszą opinię o wyrobach early days i w ogóle o angielskich ubrankach, jakich marek szukać, żeby były dobrej jakości. Zamierzam kupić bodziaczki na Sklep internetowy Happy Clothes, czy ktoś już tam kupował? doradźcie czy warto?
"Early Days" sa sprzedawane w sklepie Primark, sa tam najtansze ciuchy za grosze nie tylko dla dzieci... jakosc hmmm za ta cene nie ma tragedii, :sorry2: natomiast nie polecam ciuszkow dzieciecych (tez tanizna) "George", po paru praniach np w pajacach rozrywal sie material przy zatrzaskach... :baffled: ja jednak wole markowe ciuszki na ktore poluje i wydaje grosze na ebayu :tak: a moja ulubiona firma jest "Gap" choc mamy tez troszke "Next", "Disney", "Mothercare", "Marks&Spencer" itd. a i polecam buciki "Clark's"...

reklama
Do góry