ja mam taką Tiny Love - Nature's Serenade Mobile od niedawna i Francesco jest zachwycony długo leży grzecznie i patrzy z zainteresowaniem.a ja poszukuje nowej karuzeli dla mojej malej co polecacie???
reklama
perla2212
Fanka BB :)
Ewelad takie pomaranczowe te pampki no nie? daj sobie spokoj 1 wielkie G, cieniutkie (malo chlonne) i zapiecia z rzepa nie sa elastyczne... odradzam!!! a te 2 nie probowalam...w carrefour pampki sleep and play+husteczki za 36 zeta, miałam kupić, ale nie wiem, czym one się różnią od zwykłych? w carrefourze są też takie pamki helen harper czy jakos tak-używałyście może, bo chyba tanie one są?
kacperek i fasolka
A w biedronce sa hagisy za 29,00 ale od 3 jest ich 99sztuk.
perla2212
spox :-) i oczywiscie polecam sie na przyszlosc ;-)perla thx za oświecenie jak zwykle:-)
nie to ze ja wszystkie rozumy pozjadalam, ale jestem poprostu na swiezo z wieloma roznymi rzeczami dzieki "wiedzy" nabytej przy synku raptem w tamtym roku...
kacperek i fasolka
mu mamy Tiny Love - Sweet Island Dreams mlody kreci glowa za zwierzakami super potrafi gadac do niej godzine
mu mamy Tiny Love - Sweet Island Dreams mlody kreci glowa za zwierzakami super potrafi gadac do niej godzine
agatka_natalia
dziewczyny fajną wyprzedaz bodziaków na długi rękaw i pajaców ma na stronie internetowej Tchibo. Kupiłam Andrzejowi 2 szt. bodziaków i 2 szt. pajaców. Tchibo - Piżama z weluru i
Tchibo - Body z długim rękawem, 2 sztuki a wcześniej mama kupiła Tchibo - Dwustronny koc
Tchibo - Body z długim rękawem, 2 sztuki a wcześniej mama kupiła Tchibo - Dwustronny koc
ewelad
takie nosidełko nabyłam dla mojej kizi:
Nosidełko Baby Bjorn (1220703738) - Aukcje internetowe Allegro
Nosidełko Baby Bjorn (1220703738) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
a może któraś z Was używa takiego aspiratora do noska Elektryczny ASPIRATOR do NOSA CLEANOZ + wkłady (1234884897) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ja właśnie zastanawiam się nad jego zakupem. Bo już nie mam sumienia męczyć mojego Kochanego Dzieciątka Sopelkiem.
Bo ja właśnie zastanawiam się nad jego zakupem. Bo już nie mam sumienia męczyć mojego Kochanego Dzieciątka Sopelkiem.