reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
perla wiem wiem, dlatego prosząc o pomoc po cichu na nią liczyłam
tweenie najbardziej podoba mi się ta precious planet, ale znając moje szczęście do licytacji, to albo będzie wysoka cena, albo przegapię koniec aukcji dzięki kochana za te linki i liczę na jeszcze;-)
tweenie najbardziej podoba mi się ta precious planet, ale znając moje szczęście do licytacji, to albo będzie wysoka cena, albo przegapię koniec aukcji dzięki kochana za te linki i liczę na jeszcze;-)
ewelad
Ewcik ja myślałam tak jak Ty długo, chciałam coś fajnego, ale niedrogiego-nie wiadmomo, czy się spodoba dzidzi,te wykozaczone za 1000 zł za drogie,w końcu zdecydowałam się na taką:
Mamas and Papas Leżaczek wibruje bujaczek kołysk (1192380101) - Aukcje internetowe Allegro
Mamas and Papas Leżaczek wibruje bujaczek kołysk (1192380101) - Aukcje internetowe Allegro
_Ewcik_
ewelad fajne i ta cena;-) na początku też chciałam leżaczek z wibracjami, ale zauważyliśmy, że Marcepan uwielbia się huśtać, tak więc póki co M trenuje bicki huśtając go w foteliku samochodowym hehe bujanie Małemu się nie podoba, musi się huśtać w powietrzu, mały cwaniaczek
reklama
perla2212
Ewelad tylkoTwoja tak buja niziutko, a Ewcik chyba chodzi o taka standardowych rozmiarow hustawke... ;-)
a ja wlasnie wylicytowalam nowy kombinezon zimowy Disneya za 20zl
baby snow suit on eBay (end time 02-Sep-10 20:44:06 BST)
a ja wlasnie wylicytowalam nowy kombinezon zimowy Disneya za 20zl
baby snow suit on eBay (end time 02-Sep-10 20:44:06 BST)