reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Maruśka też pierwszy dużo lepszy - po pierwsze zapinany na ramionach, a po drugie ma zamek nie na środku, a to też praktyczniejsze jest.

Zwłaszcza jak dziecko lubi spać na brzuszku, jak mój. Mam ten Feretti i właśnie zamek przeszkadza w spaniu na brzuszku, więc kupiliśmy taki bawełniany ropzinany po bokach i na ramionach w Smyku i jest ok :)

Maruśka moja też w śpiworku zadebiutowała wczoraj- mam dwa-cieńczy z bawełny mieciutkiej i grubszy z takiej sztywniejszej bawełny-obydwa zapinane na ramionkach na zatrzaski i całość zapinana po bokach na zamek- fajna sprawa, bo ciepło i nie rozkopie się łobuz a i jak pisze tweenie-bezpieczna-bo się nie nakryje-ja też polecam, kołderki nawet nie mam, bo się bałam właśnie, że naciągnie na siebie i się przydusi
ewa jak wypróbujesz nosidełko-daj znać:-)

ewelad - to nosidełko jest od 5kg do 13kg i od 3 miesiąca dopiero jak dziecko w miarę stabilnie trzyma główkę wiec jeszcze troszku ponad miesiąc zanim je wypróbujemy.
Planujemy wyjechać na jakieś krótkie wakacje jesienią bo latem się nie udało w góry więc mam nadzieję że się sprawdzi.
Wygląda solidnie.

Zazdroszcze wakcji tez bym wyjechala. Ech...

My kupilismy spiworek wczoraj, ale ten Feretti, bo przy Kubusiu mialam i sie sprawdzi bardzo. Mi nie przeszkadza zamek na srodku, bo mala nie lubi spac na brzuszku, poza tym on naprawde nie przeszkadza, bo jest bardzo plaski.

Zakupilam tez dzis karuzelke z Tiny Love, bo ktoras z Was ) sorki nie pamietam kto ) chwalila.
Przymierzam sie tez do takiego ubrank do chrztu, strasznie mi sie podoba nawet jak trzeba bedzie na to nalozyc kurtalke. Bedziemy chrzcic gdzies w listopadzie lub grudniu. Co sadzicie? CHRZEST RĘKODZIEŁO KOMPLETY 5 CZĘŚCI SZYDEŁKO (1211418860) - Aukcje internetowe Allegro

Cynamonka piękny ten komplet-stylowy i gustowny, alternatywa dla błyszcząco szeleszczących atłasów, których akurat ja nie lubię, super!!!

reklama
Do góry