slodki brzusio! Ja zmykam do Ikei kupie penie malej lampe na sciane i dywanik przy lozeczku, moze jakies podelka znajde pod lozeczko na wysokos 14 cm, bo juz mi miejsca brakuje na jej *******ki, a komode cala mam juz w ubrankach! :]
reklama
annika1801
zainteresowana
Załatwiłam sobie okazyjnie łóżeczko kojec dla małego.Nie chciałam zwykłego drewnianego,bo jak tu wcześniej też czytałam moja córka wędrowała po calym i mimo ochraniacza,ręce i nogi były miedzy szczebelkamiKojec ten ma przewijak w komplecie i grubszy materac dodatkowo,żeby było sztywniej.Mam nadzieję,że będzie to dobry wybórTeraz tylko na niego czekam.
Widziałam,że do takiego łóżeczka można zamontować karuzelkę,tylko trzeba by było usztywnić czymś ten kawałek na którym będzie zaciśnięta,żeby nie spadała.
Nie mogę zdecydować się na imię dla synka,m miał wybrać ale widzę,że jemu też nie idzie...............
Widziałam,że do takiego łóżeczka można zamontować karuzelkę,tylko trzeba by było usztywnić czymś ten kawałek na którym będzie zaciśnięta,żeby nie spadała.
Nie mogę zdecydować się na imię dla synka,m miał wybrać ale widzę,że jemu też nie idzie...............
kropa501
Fanka BB :)
ewelad, tak wygląda sposób mocowania karuzelek, z jakimi się do tej pory spotkałam:kropa jesteś pewna, że nie da się takiej karuzelki do turystycznego zamontować? bo ja bym chciała taką, a będę mieć turystyczne:-( pewnie już pisałaś, ale możesz jeszcze raz-jakie łóżeczko turystyczne będziesz mieć? super płaszczyk:-)
Nie bardzo wyobrażam sobie, jak to wkręcić w materiał, poza tym nawet jeśli zrobisz dziurę, brakuje punktów oparcia dla tego ustrojstwa przykręcanego Taka karuzelka byłaby niestabilna i mogłaby zagrażać dziecku. Ktoś pisał coś o podłozeniu czegoś twardego: ale jak przebić się z tą śrubą? Nie wiem, ja nie będę ryzykować bezpieczeństwem dziecka Dlatego kupując łóżeczko zwracałam uwagę, żeby miało pałąk z zabawkami - takich zabaweczek wieszanych na pałąku jest bardzo dużo, można je zmieniać i będzie ok
My kupiliśmy takie:
ŁÓŻECZKO TURYST.BeeBee PŁOZY WIBRACJE WARSZAWA (979265618) - Aukcje internetowe Allegro
M.in. dlatego, ze oprócz tego pałąka w budce (której nota bene nie zamierzam używać) miało dodatkowy pałąk z zabawkami
kropa501
Fanka BB :)
kropa full profesjonalna odpowiedź:-) nawet obrazkowa-dziękować
Nie ma sprawy Zdjęcia od koleżanki, która dostała taką karuzelkę i specjalnie ofotografowała instrukcję, bo chciałąm wiedziec, czy rzeczywiście coś się da z tym zrobić
takie projektory są bardzo fajne!! Mi podoba się ten DISNEY lampka projektor pozytywka KUBUŚ PUCHATEK (973953597) - Aukcje internetowe Allegro
lub taki nowość PROJEKTOR POZYTYWKA TOMY DISNEY KUBUŚ (984026362) - Aukcje internetowe Allegro
Można pewnie na allegro trafić na używany pewnie w lepszej cenie!!
lub taki nowość PROJEKTOR POZYTYWKA TOMY DISNEY KUBUŚ (984026362) - Aukcje internetowe Allegro
Można pewnie na allegro trafić na używany pewnie w lepszej cenie!!
reklama