reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

slodki brzusio! Ja zmykam do Ikei kupie penie malej lampe na sciane i dywanik przy lozeczku, moze jakies podelka znajde pod lozeczko na wysokos 14 cm, bo juz mi miejsca brakuje na jej *******ki, a komode cala mam juz w ubrankach! :]

reklama
Załatwiłam sobie okazyjnie łóżeczko kojec dla małego.Nie chciałam zwykłego drewnianego,bo jak tu wcześniej też czytałam moja córka wędrowała po calym i mimo ochraniacza,ręce i nogi były miedzy szczebelkami:)Kojec ten ma przewijak w komplecie i grubszy materac dodatkowo,żeby było sztywniej.Mam nadzieję,że będzie to dobry wybór:)Teraz tylko na niego czekam.
Widziałam,że do takiego łóżeczka można zamontować karuzelkę,tylko trzeba by było usztywnić czymś ten kawałek na którym będzie zaciśnięta,żeby nie spadała.
Nie mogę zdecydować się na imię dla synka,m miał wybrać ale widzę,że jemu też nie idzie...............

kropa jesteś pewna, że nie da się takiej karuzelki do turystycznego zamontować? bo ja bym chciała taką, a będę mieć turystyczne:-( pewnie już pisałaś, ale możesz jeszcze raz-jakie łóżeczko turystyczne będziesz mieć? super płaszczyk:-)

kropa jesteś pewna, że nie da się takiej karuzelki do turystycznego zamontować? bo ja bym chciała taką, a będę mieć turystyczne:-( pewnie już pisałaś, ale możesz jeszcze raz-jakie łóżeczko turystyczne będziesz mieć? super płaszczyk:-)
ewelad, tak wygląda sposób mocowania karuzelek, z jakimi się do tej pory spotkałam:
P1040776..jpg
Nie bardzo wyobrażam sobie, jak to wkręcić w materiał, poza tym nawet jeśli zrobisz dziurę, brakuje punktów oparcia dla tego ustrojstwa przykręcanego :( Taka karuzelka byłaby niestabilna i mogłaby zagrażać dziecku. Ktoś pisał coś o podłozeniu czegoś twardego: ale jak przebić się z tą śrubą? Nie wiem, ja nie będę ryzykować bezpieczeństwem dziecka :) Dlatego kupując łóżeczko zwracałam uwagę, żeby miało pałąk z zabawkami - takich zabaweczek wieszanych na pałąku jest bardzo dużo, można je zmieniać i będzie ok :)
My kupiliśmy takie:
ŁÓŻECZKO TURYST.BeeBee PŁOZY WIBRACJE WARSZAWA (979265618) - Aukcje internetowe Allegro
M.in. dlatego, ze oprócz tego pałąka w budce (której nota bene nie zamierzam używać) miało dodatkowy pałąk z zabawkami :)

reklama
Do góry