reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Ja dzis kupilam kosz lozeczko, nie moglam sie opanowac. Mam nadzieje, ze malenstwo bedzie chcialo w nim spac. Kubus moj spal z nami i ani myslal o kolysce, ktora mielismy.

reklama
Tweenie super te spiworki i ta cena :))
Cynamonka no własnie wklej zdjęcie

A to te rampersy co dzisiaj kupiłam -już póki co wszystko mam :)

madzik - sliczne te lezaczki/bujaczki i rampersy z tymi pszczolkami!!! ja chce koniecznie dla mojej malej. Po ile sa w H&M??
tweenie - tez o takich spiworkach na lato musze pomyslec!!
a ja zalaczam zdjecia malych zabaweczek uspokajaczy z Ikei na paluszek, co zajmuja dziecko. Sa niesamowite, a kosztuja tylko 4 zl, zaklada sie je na paluszek, moga towarzyszyc do smaochodu czy na spacer!!! Sa slodkie!

motylek ikea..jpgslimak ikea..jpgikea..jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
Miluszka fajne te zabawki-muszę się keidyś do Ikei wybrac :)
Te rampersy kosztują 39 zł za dwupak -a na allegro 44, więc lepiej w sklepie kupić.

reklama
Madzik, a na jaki rozmiar brałaś te rampersy, bardzo mi się podobają, dzisiaj byłam w HM i nie widziałam. chyba podjadę raz jeszcze i poszukam jutro.

Do góry