Jak byłam z moim w sklepie dla dzieci on się pyta czy bym chciała coś takiego absolutnie nie chce. Nie dość że zajmuje dużo miejsca to przyda się na krótko a tanie nie jest. Ja chce njazwyklejszą wanienke bez żadnych udziwnień.
reklama
_louise_
Fanka BB :)
Jak byłam z moim w sklepie dla dzieci on się pyta czy bym chciała coś takiego absolutnie nie chce. Nie dość że zajmuje dużo miejsca to przyda się na krótko a tanie nie jest. Ja chce njazwyklejszą wanienke bez żadnych udziwnień.

emih
Z usypianiem- fakt, lepiej nie przyzwyczajać, ale początkowo gdy tylko siedzi, albo jeszcze całkiem dobrze nie siedzi, albo je, a nie chcemy żeby z butelką się przewróciło... I tak kupuję, tylko nie dopuszczę do zasypiania w ym urządzonku! Ale jest super!emih ty pisałaś u usypianiu w leżaczku-bujaczku? W każdym razie też wydaje mi się że może być później problem z usypianiem bez niego.

Aisim- moja siostra miała- wygodne, ale dużo miejsca w łazience zajmuje, chyba że je masz... Poza tym w końcu zaczyna zawadzać i jak tylko dzieciaczek juz troszkę siedzi, czyli ok 6 miesiąca- zauważyłam że wszyscy przerzucają się na kąpiel maleństwa w brodziku prysznicowym, albo z mamusią w wannie

Dla mniw to tez zbednt gadzet 
zbyt duzo miejsca zajmuje .
Wanienka zwykla jest super ..jak pisze emih do wanny sie ja wklada i jest git
a potem jak dzidzia siedzi zazwyczaj w brodziku sie kompie 
ja za to napewno kupie przewijak wlasnie z taka puleczka pod spodem do postawienia gdzies kolo lozeczka.
Bo zawsze jak malego przewijalam to szukalam gdzie husteczki ,gdzie pampersy ,kremiki ...a tak wszystko pod spodem na poleczce bedzie 

zbyt duzo miejsca zajmuje .
Wanienka zwykla jest super ..jak pisze emih do wanny sie ja wklada i jest git

ja za to napewno kupie przewijak wlasnie z taka puleczka pod spodem do postawienia gdzies kolo lozeczka.

emih
Vanilka, ja kupiłam ostatnio zwykły przewijak 4692 BERBER MIEKKI PRZEWIJAK NA KOMODE DINO KURIER (891979349) - Aukcje internetowe Allegro, czy tam dostała jako gratis do czego nie pamiętam i przykleiłam dwustronną taśmą do zwykłej komody z szufladami która miałam w sypialni... Postawiłam ją sobie w poprzek i w szufladach miałam pod ręką wszystko- a faktycznie strasznie się to przydaje głównie w nocy jak przewijasz i światła włączać nie chcesz, a jeszcze drugą ręką przytrzymujesz fikające dziecko...
Z usypianiem- fakt, lepiej nie przyzwyczajać, ale początkowo gdy tylko siedzi, albo jeszcze całkiem dobrze nie siedzi, albo je, a nie chcemy żeby z butelką się przewróciło... I tak kupuję, tylko nie dopuszczę do zasypiania w ym urządzonku! Ale jest super!
Aisim- moja siostra miała- wygodne, ale dużo miejsca w łazience zajmuje, chyba że je masz... Poza tym w końcu zaczyna zawadzać i jak tylko dzieciaczek juz troszkę siedzi, czyli ok 6 miesiąca- zauważyłam że wszyscy przerzucają się na kąpiel maleństwa w brodziku prysznicowym, albo z mamusią w wannieJa jestem za zwykła wanienką która można do wanny lub pod prysznic "wrzucić" a potem bez żalu na śmietnik
![]()
Ja bym to postawiła raczej w pokoju, ze względu na przewijak. Nie chce przewijaka na łózeczku. A komody z przewijakiem nie mam. Nie zanosi się też na kupno mebli nowych z taką komoda przystosowaną (bo obecne sa jeszcze całkiem dobre) i myślałam że to może byc całkiem fajna rzecz. Koleżanka ma taki przewijak rozkładany w pojkoju tylko bez wanienki i sobie chwali!!
Wiadomo że jak dzidziuś podrośnie to będzie się kąpać z tatą lub w wannie zwykłej!!:-)
emih
Aisim, nie, no pwenie, jeśli taką widziałaś i dochodzisz do wniosku że po prostu jest Ci niezbędna to pewnie
Każdy musi sam stwierdzić na czym najbardziej zależy albo bez czego nie będzie mógł się obejść.. Ja np w dzień przewijałam na łóżku, moja siora na fotelu- ale nie narzekałyśmy że trzeba klękać. Innym sprawia to po prostu trudność, a w nocy przewijałam jak pisałam w poście poniżej- jeśli masz zwykłą komodę- może warto w ten sposób zaoszczędzić100zł?! 

Aisim, nie, no pwenie, jeśli taką widziałaś i dochodzisz do wniosku że po prostu jest Ci niezbędna to pewnieKażdy musi sam stwierdzić na czym najbardziej zależy albo bez czego nie będzie mógł się obejść.. Ja np w dzień przewijałam na łóżku, moja siora na fotelu- ale nie narzekałyśmy że trzeba klękać. Innym sprawia to po prostu trudność, a w nocy przewijałam jak pisałam w poście poniżej- jeśli masz zwykłą komodę- może warto w ten sposób zaoszczędzić100zł?!
![]()
Komode to ja mam tylko jest wysoka na 120 cm i przewijak nie zda tam egzaminu, bo będzie zbyt wysoko!!:-(
a przewijak na łóżeczku jakoś mi sie nie widzi, ale z drugiej strony wychodzi taniej!!:-)
No to ja się pochwalę dzisiajeszymi zakupami. Jutro mam zamira znowu zaatakowac inne lumpki ;-) Wszystkie na 0-3 miesiące oprócz tych z kubusiem te są na 6 ale je wygrzebałam z szafy jak robiłam porzadki dawno kupione dla samego kubusia którego chciałam gdzies naszywac 

reklama
kasik1106
aszka - słodziutkie ciuszki, aż sie rozmarzyłam...;-) Jak ja bym chciała już znać płeć i oddać się zkupowym szaleństwom:-).