reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

No to ja się pochwalę dzisiajeszymi zakupami. Jutro mam zamira znowu zaatakowac inne lumpki ;-) Wszystkie na 0-3 miesiące oprócz tych z kubusiem te są na 6 ale je wygrzebałam z szafy jak robiłam porzadki dawno kupione dla samego kubusia którego chciałam gdzies naszywac :-D
PICT0003-17.jpg

PICT0005-2.jpg

PICT0007-1.jpg

PICT0008-10.jpg

PICT0010-5.jpg

PICT0012-13.jpg

te w paseczki szczegółnie słodkie!!:-)

reklama
super ciuszki, takie slodkie.
Ja juz tez pierwsze zakupy zrobiłam, ale przez internet więc czekam na listonosza, a w środe może coś po sklepach popatrze.

mi tez nie i juz tego nie znajde bo to z ebaya .
No ale chodzilo mi o przewijak z poleczkami dokladnie :happy2:

emih super pomysł z przewijakiem na komodzie podklejonym:tak:ja miałam przewijak na łóżeczku ale przewijak był taki inny, wiekszy i było na nim miejsce na niezbędne gadżety na główką. A teraz kupię właśnie taki jak pokazałaś i też go dam na łóżeczko bo obok będzie komoda więc też będę miała wsio pod ręką albo skorzystam z twojego pomysłu, zależy jaką komodę kupie;-) A jak małe już starsze będzie, tak jak i z Emi było, przerzucę się na łóżko:tak:Te wszystkie udogodnienia są super ale wymagają miejsca którego nie mam no i szkoda mi kaski bo w sumie to tylko na parę miesięcy:happy2: kupię sobie za to żel wyszczyplający:-p
aszka cudeńka kupiłaś aż mi się zachciało na zakupy:-)

reklama
Super przesłodnie ciuszki dziewczyny :tak:

Jedyneczka, może ja jestem zbyt racjonalnym człowiekiem, ale własnie tak myślę jak ty- jak mam coś w kąt odstawić albo wyrzucić po pół roku, to lepiej dodatkowy ciuszek, zabawkę albo krem sobie kupić! :tak:

Do góry