reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
w końcu udało mi się zlokalizować aparat - o 2 w nocy szukałam go w garażu, okazało się, że przez tydzień w aucie jeździł.
No, ale w końcu :)

jestem zdziwiona, bo te 3 body koło siebie - żółte, w paseczki i w jakieś tam ciapki są z cocodrillo, wszystkie w tym samym rozmiarze, a każde inne...

tweenie - ale superanckie ciuszki, to wszystko w coccodrillo kupiłaś?

nie wszystko :) te 3 body i jeden rampers, nie ten w paski, tylko w te kwiatuszki, czy coś.
Te śpioszki w paseczki i tego rampersa w paski w beście w faktory. BestaPlus , nie ma na stronie kolekcji, ale są adresy sklepów. Mają rewelacyjne ciuszki, w factory mieli ubranka już od 10zł.
Kilka rzeczy kupiłam w 5-10-15 i tym Waszym p-coś tam :) zapomniałam, jak się ten sklep nazywa:-D

\
super ciuszki :) też chcę dla M jakieś takie fajne wdzianko kupić, tzn. z napisem o tacie :-)

Fajne z napisami ma ten ktoś na allegro, do odbioru osobistego w kilku miejscach w Wawie :
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Jakość jest bardzo fajna, bo właśnie z tej firmy (ale nie od tego aprzedawcy - ja kupowałam w Calineczce akurat) kupiłam :)

kropa - ale śliczne ciuszki! A gdzie je zakupiłaś?

Gregorka, w Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt - niestety na stronie nie mają pełnej oferty - tam kupiłam bluzę i bodziaki z napisami
Zestawy skompletowałam sobie u nich: Smoczek - ale też na stronie bardzo uboga oferta, za to sklep firmowy w Nadarzynie świetnie zaopatrzony z przyzwoitymi cenami. Myślałam o gotowych zestawach, coby wziąć do spzitala, ale są drogie i na lato część rzeczy niepotrzebna - bo po ki diabeł mi kaftanik, półśpiochy, body, koszulka i śpiochy z jednej serii? Tak wyszło taniej i jest tylko to, co chciałam: śpioszki, bodziak, łapki niedrapki i bezszwowa czapeczka :) W każdej chwili mogę dokupić inne części, bo są dostępne :)

w końcu udało mi się zlokalizować aparat - o 2 w nocy szukałam go w garażu, okazało się, że przez tydzień w aucie jeździł.
No, ale w końcu :)

jestem zdziwiona, bo te 3 body koło siebie - żółte, w paseczki i w jakieś tam ciapki są z cocodrillo, wszystkie w tym samym rozmiarze, a każde inne...

Moje też :D

atabe potwierdzam super koszula, tez mam taka sama tylko z innym wzorkiem

jedyneczka bardzo ładne te bluzeczki co kupilas.

kropa501 super ciuszki

Atabe ja chyba kupie ten sam fason ale piżamę. koszule daja w szpitalu to sobie odpuszczę.
JEdyneczka też lubie takie bluzki i mam ich dużo jeszcze sprzed ciązy. bardzo ładne, zwłaszcza ta pierwsza.
Tweenie słodziutkie ubranka:)

ja wczoraj przeszłam się po sklepach ale nic nie kupiłam jeszcze. czekam do maja na potwierdzenie płci. jedyne co to kupiłam sobie kurtkę wiosenną choc miałam juz nic nie kupować. była na wyprzedaży oczywiście i idealna bedzie na ciążę. to taki krój grzybka. bedzie dobra też po porodzie bo nie jest typowo ciążowa. potem wrzuce fotke

reklama
cimg0354.jpg

mój nabytek

a mam jeszcze pytanie odnośnie kosmetyków. może któraś ma doświadczenie z kosmetykami ujędrniającymi po porodzie, co byście poleciły??

a i wczoraj na allegro wylicytowałam sobie fotelik:) zdecydowalam kupic taki który bedzie mi pasował do stelaża mojego britaxa. kupiłam więc romera baby-safe plus, podobno jest bardzo dobry.

Ostatnia edycja:
Do góry