\
super ciuszki też chcę dla M jakieś takie fajne wdzianko kupić, tzn. z napisem o tacie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
\
w końcu udało mi się zlokalizować aparat - o 2 w nocy szukałam go w garażu, okazało się, że przez tydzień w aucie jeździł.
No, ale w końcu
jestem zdziwiona, bo te 3 body koło siebie - żółte, w paseczki i w jakieś tam ciapki są z cocodrillo, wszystkie w tym samym rozmiarze, a każde inne...
\
super ciuszki też chcę dla M jakieś takie fajne wdzianko kupić, tzn. z napisem o tacie :-)
kropa - ale śliczne ciuszki! A gdzie je zakupiłaś?
w końcu udało mi się zlokalizować aparat - o 2 w nocy szukałam go w garażu, okazało się, że przez tydzień w aucie jeździł.
No, ale w końcu
jestem zdziwiona, bo te 3 body koło siebie - żółte, w paseczki i w jakieś tam ciapki są z cocodrillo, wszystkie w tym samym rozmiarze, a każde inne...