reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

kropa501 to ten sam gość co i ja kupowałam heh chyba jest najpopularniejszy:)

a co do laktatorów to już była dyskusja i niestety nie da sie powiedziec który jest lepszy (elektryczny czy ręczny) bo to zależy od kobiety. dla jednych lepiej jest takim a dla innych takim. ja sie napalałam na elektryczny ale po pierwsze nie wiem jak długo będe karmic (ostatnio tylko miesiąc) a one sa za drogie żeby na miesiąc tyle kasy wywalić, po drugie moje sutki już teraz nie nadają się do użytku wiec poźniej będzie tylko gorzej i bałam się że elektryczny za bardzo mi je wymęczy. nie wiem czy słusznie rozumowałam ale kupiłam w końcu ręczny aventu.
najbardziej polecane są właśnie avent, tommee tippee, medela tez jest popularna i podobno niezła.

reklama
Emih,

ja chcę zakupić rogala do karmienia, teraz do leżenie wystarczy mi poduszka. Z tego co pamiętam to brakowało mi czegoś takiego na pierwsze miesiące karmienia, podkładałam sobie jakieś zwykłe poduszki, ale nie było to za wygodne.

JA planuję zakupić taką poduchę:

Fasolka Motherhood - kup poduszkę do karmienia | Motherhood.pl ale jakoś wszystko na razie odkładam na ostatnią chwilę. Chyba uległam sugestion M: wszystko hurtowo zakupimy w maju.

Aisim ja kupowałam u tego gościa i jestem zadowolona, choć co do cen to nie wiem czy ma tanio czy nie al ma duzo produktów a mi zależalo żeby jak najwięcej kupić u jednego
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Kochana znalazlam nawet ciekawa stronke, moze ci sie przyda. Mozna zakupy zamowic przez neta i wysylaja za granice. Wysylka do 30 kg kosztuje 150 zl. To jeszcze nie taka masakra.

DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy spożywcze przez internet, z dostawą do domu, biura, firmy.

mam taką poduchę do karmienia, tylko większą, bo po znajomych bliźniakach. Super sprawa, póki co sprawdziłam ją jako pomoc do spania i jest super, można ją sobie na wiele sposobów podłożyć, a steropian się fajnie dopasowuje do ciała

tez mam taka poduche - rogala. ale jeszze jej nie sprawdzalam
Ninia fajna ta stronka ale niestety Norge nie jest w Unii i nie wysyłają do nas:( no ale sobie kraj wymyśliłam do emigracji ehhh

też na nią poluję, ale ja to używaną kupię, bo nowa za droga dla mnie. Ale super sprawa ta huśtawka i na długo wystarcza :)

reklama
Do góry