reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
własnie przymieżałam legginsy co dostałam i super są te ciażowe, duzo miejsca na brzuszek, zamówiłam sobie jeszcze białe, też z koronką bo takie lubie :)))

Anetka ja tez mam legginsy ciązowe i są fajne bo normalne to mnie gniotly w brzuch-wklej zdjęcia w nowych tunikach i getrach :)))

własnie przymieżałam legginsy co dostałam i super są te ciażowe, duzo miejsca na brzuszek, zamówiłam sobie jeszcze białe, też z koronką bo takie lubie :)))
Aneta-h - to świetnie! A podasz linka do aukcji z której zamawiasz te leginsy? Bo ja jakoś nie mogę się zdecydować... (eh, już pisałam, że w tej ciąży, to ja strasznie niezdecydowana jestem...)

ja mam dylemat, bo nie wiem, w co się ubrać... leginsów nie założę nawet pod hipnozą - nie ta figura. Nawet po domu nie zakładam, bo się źle czuję tak

Aneta-h - to świetnie! A podasz linka do aukcji z której zamawiasz te leginsy? Bo ja jakoś nie mogę się zdecydować... (eh, już pisałam, że w tej ciąży, to ja strasznie niezdecydowana jestem...)[/QUO

gragorka kupiłam czarne od tego użytkownika LEGGINSY GETRY CIĄŻOWE r.4(XL) CZARNE3/4 KORONKA (936581222) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. znajdziesz u niego też w kolorze grafitu i śliwki chyba, a białe to kupiłam od jakiejś dziewczyny ale tylko miała jedne legginsy i tylko białe, co kupiła tez kiedyś na allegro ale w nich nie chdoziła i teraz chce sprzedac,a że tanio za 15zł to wzięłam

jezeli chodzi Ci o te z koronką tu pooglądaj, na tych aukcjach czterech ostatnich mają w kolorze czarnym, czekoladzie i białym
http://aukcja.onet.pl/search.php?string=koronka&from_showcat=1&category=76064&country=1

Ostatnia edycja:
aneta sie popłakałam przez Ciebie ze śmiechu bo sobie wyobraziłam siebie w takiej żabie i ten kapturek żabi łebek na głowie:-D

kusska suuuper ta kurteczka , i kolorek jak lubie;-)

sasanka wszystko śliczne ale ta czerwona bluza to bomba:tak:

Aneta-h - to świetnie! A podasz linka do aukcji z której zamawiasz te leginsy? Bo ja jakoś nie mogę się zdecydować... (eh, już pisałam, że w tej ciąży, to ja strasznie niezdecydowana jestem...)[/QUO

gragorka kupiłam czarne od tego użytkownika LEGGINSY GETRY CIĄŻOWE r.4(XL) CZARNE3/4 KORONKA (936581222) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. znajdziesz u niego też w kolorze grafitu i śliwki chyba, a białe to kupiłam od jakiejś dziewczyny ale tylko miała jedne legginsy i tylko białe, co kupiła tez kiedyś na allegro ale w nich nie chdoziła i teraz chce sprzedac,a że tanio za 15zł to wzięłam

jezeli chodzi Ci o te z koronką tu pooglądaj, na tych aukcjach czterech ostatnich mają w kolorze czarnym, czekoladzie i białym
koronka na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Leginsy bardzo fajne, ale niestety nie na moje grube dupsko!!

reklama
Do góry