reklama
Koleżanka kupiła fajny zestaw ciuszków w dobrej cenie, 3 kaftaniki + 3 śpioszki, nowe oczywiście za 30 zł. Tu jest link do aukcji tego Sprzedającego, może któraś coś upatrzy dla siebie Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja póki co poluję na rampersy na allegro. Resztę ciuchów będą musieli zakupić dziadki, bo ja planuję jeszcze troszkę poremontować
Sassanka - co jedne to ładneijsze!! Najbardziej podoba mi się bluza z kapturem i buciki!!a to moje lupy allegrowe - wyprawka w pl juz prawie kompletna
Zobacz załącznik 228435Zobacz załącznik 228436Zobacz załącznik 228437Zobacz załącznik 228438Zobacz załącznik 228439
Kurcze jakie te rzeczy teraz słodkie robią!!!
kusska ale cudna kurteczka, uwielbiam takie !!! szkoda, że w Pl nigdzie takiej nie widziałam..
sasanka ale cudowności, buciki faktycznie powalają na łopatki:-)
Ewcik to firma ONLY, nie wiem czy w Pl jest popularna.
Sasanka słodkości!!
do mnie doszła paczka z laktatorem i opakowaniem ale mojemu się nie chce isc na poczte żeby ją odebrać ehh...
reklama
jedyneczka kropa tweenie kusska sasanka fajowe zakupki:-)
jedyneczka a ja tak patrze na tą żabe i myśle a co to? jakaś kurteczka wiatrówka czy co? a to taka ładna matka
ja tez dostałam niedawno tuniki, te co już były linki, m.in ta w kwiatuszki, a dziś dostałam legginsy, do małego na razie nic nie kupuje, bo ciuszków już pełno a nie ma gdzie dać, jak bedzie po remoncie i meble to jeszcze coś dokupie,no i potem kosmetyki,butelki itp:-)
jedyneczka a ja tak patrze na tą żabe i myśle a co to? jakaś kurteczka wiatrówka czy co? a to taka ładna matka
ja tez dostałam niedawno tuniki, te co już były linki, m.in ta w kwiatuszki, a dziś dostałam legginsy, do małego na razie nic nie kupuje, bo ciuszków już pełno a nie ma gdzie dać, jak bedzie po remoncie i meble to jeszcze coś dokupie,no i potem kosmetyki,butelki itp:-)