reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
a to moje lupy allegrowe - wyprawka w pl juz prawie kompletna

nike2t..jpg959703291..jpeg29xbx8l..jpgbody1z..jpg063a24a6..jpg
pencil.png

kusska ale cudna kurteczka, uwielbiam takie !!! szkoda, że w Pl nigdzie takiej nie widziałam..

sasanka ale cudowności, buciki faktycznie powalają na łopatki:-)

kusska ale cudna kurteczka, uwielbiam takie !!! szkoda, że w Pl nigdzie takiej nie widziałam..

sasanka ale cudowności, buciki faktycznie powalają na łopatki:-)

Ewcik to firma ONLY, nie wiem czy w Pl jest popularna.
Sasanka słodkości!!

do mnie doszła paczka z laktatorem i opakowaniem ale mojemu się nie chce isc na poczte żeby ją odebrać ehh...

reklama
jedyneczka kropa tweenie kusska sasanka fajowe zakupki:-)

jedyneczka a ja tak patrze na tą żabe i myśle a co to? jakaś kurteczka wiatrówka czy co? a to taka ładna matka:-D

ja tez dostałam niedawno tuniki, te co już były linki, m.in ta w kwiatuszki, a dziś dostałam legginsy, do małego na razie nic nie kupuje, bo ciuszków już pełno a nie ma gdzie dać, jak bedzie po remoncie i meble to jeszcze coś dokupie,no i potem kosmetyki,butelki itp:-)

Do góry