reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Ja tam koszule jakies do szpitala kupie zwykle zeby nie bylo szkoda wywalic a w domu to w swoich rzeczach bede spala i w nocy cyca wywale i bede karmila :):):) Wogole to nie lubie spac w koszulach, albo pizamka albo majty i koszulka zwykla.
ja tez nie sypiam w koszulach ,nie lubie :no:
zawsze idzie mi do gory i spie z golym tylkiem :-D
wole jakas pizamke ,krotkie spodenki i topik ..
dlatego tez kupie jakies zwykle tanie koszule do szpitala ,na pierwsze dni w domu ,a potem do kosza wrzuce bo po co mi one ;-)

reklama
ja tez nie cierpię koszul, ale myślę, że po porodzie będą one o wiele bardziej wygodne niż piżamy;-)

eijf całkiem konkretne rzeczy pokupowałaś:-) a co do torby i jej spakowania, to myślę, że z tym jeszc:-)e można poczekać, ja spakuję tak miesiąc przed porodem;-)

eijf a gdzie ty mieszkasz , ze takie fajne i inne te rzeczy kupujesz:> To siedzonko bujaczek fajne ale u nas chyba nei mozna go kupic???

Dzis ja przyszlalam z zakupkami dla mojej dziewczynki troche kupilam tez na wyrost ale nie mgolam sie oprzec

Załączniki

• P1010263..jpg
    P1010263..jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 66
  • P1010264..jpg
    P1010264..jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 64
ja ubranka zaczelam kupowac juz wtedy gdy nie znalam plci bo nie moglam sie powstrzymac,ale kupowalam dosyc neutralne i teraz zaluje bo z lekka nudne...Odkad wiem ze to dziewczynka,moge kupowac cos konkretnego i wlasnie zaczelam to robic.Dopiero co fajny komplecik kupilam.Staram sie jednak kupowac tak by nie wszystko bylo rozowe bo bardzo czesto sie ten kolor u dziewczynek przewija a pzeciez jest tyle innych.
sasanka-fajna ta biala sukieneczka:)

Ja zaszalalam z rozem bo dotychczas kupowalam wszsystko neutralne i nie mialam wogle rozu :)

reklama
ja tam do rozu nic nie mam .u mnie tez sie cos przewija.poza tym np.lubie polaczenie bladego rozu z szarym ale czesto widze dziewczynki od stop do glow na rozowo(moja szwagierka tak robi) i sie wtedy zastanawiam czy inne kolory dla malych dziewczynek nie istnieja.a twoje zestawy bardzo ladne sa.
a co to jest w paczce po lewej zwiniete w rulony

to sa tak jakby pieluszki kocyki flanelowe tutaj nie ma rozkow i w ta pieluszke mi zawina dzidzie :)

a to kolejne moje dzisiejsze zdobycze

bodziak ze spodenkami + sliniaczek
tuniczka ze spodenkami + sliczne buciki nie moglam sie temu oprzec

Załączniki

• P1010265..jpg
    P1010265..jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 53
Do góry