M
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
madzik śliczne te koszule ale nie dla mnie bo miałabym szycie połowie piersi a szkoda bo niewiele jest takich ładnych
dlatego jak najszybciej chce wyskoczyć z koszulin i spać w normalnych koszulkach i gatkach a karmić będę dołem

oczekiwanie
Fanka BB :)
Ja tam koszule jakies do szpitala kupie zwykle zeby nie bylo szkoda wywalic a w domu to w swoich rzeczach bede spala i w nocy cyca wywale i bede karmila 

Wogole to nie lubie spac w koszulach, albo pizamka albo majty i koszulka zwykla.
jedyneczka
Fan(ka)
oczekiwanie właśnie ja tez tak sypiam ale jak mnie będzie pupcia bolała jak ostatnio to w koszulinie jednak pierwsze dni spędze i w wygodnych majtorach pod spodem bo gatki od pidżamy mnie drazniły a nie chce też Mkowi kuprem z pampersem przed nosem machać

Witam, wystawiłam na allegro ubranka po moim synku, polecam 
ZESTAW ubranek DLA SYNKA 0-6 M , 57 SZT !!! WARTO (947426877) - Aukcje internetowe Allegro
ZESTAW ubranek DLA SYNKA 0-6 M , 57 SZT !!! WARTO (947426877) - Aukcje internetowe Allegro
ewelad
Fanka BB :)
jedyneczka no dumam dalej i chyba jednak turystyczne i materacyk dodatkowy- w razie potrzeby przeniosę do pokoiku dzidzi a i na wojaże się przyda bo my z D jesteśmy włóczykije:-), rozważam też opcję z gondolą z wózka oboknaszego wyrka, tylko mam psiunie-niedużą wprawdzie, ale ciekawską:-)
reklama