Dziewczyny przestrzegały też przed ubrankami z Reala i Tesco, bo podobno lubią się deformować już po pierwszym praniu, jeszcze przed założeniem dziecku...
ja sie zgadzam z atabe, ze jakośc mozna po materiale poznać.ja się z tym nie zgodzeowszem, napewno są jakieś rzeczy, które się rozpadną po pierwszym praniu, ale takie znaleźć można prawie wszędzie...dobrą jakość można wyczuć już w dotyku;-) znajoma kupuje dziecku w realu ciuszki od 2 lat i sobie chwali
pewnie nie wybiera z tych "najgorszych/najtańszych" ...ja również zakupilam tam kilka ciuszków i niczym się nie różnią od tych z innych sklepów.
Może owszem te ciuszki tytu Tip są kiepskie jakościowe bo i bardzo tanie, ale tescoo ma linię disney (early day) i są moim zdaniem rewelacyjne !!:-)
reklama
kropa501
Fanka BB :)
No proszę, to może im się jakość poprawiła, bo koleżanka ma prawie czterolatkę, a mówiła o ciuszkach niemowlęcych. A z Tesco chodziło o linię Cherokee 
Fajny ten przewijak z wanienkąTez taki zamówimy chyba
Ja dzisiaj kupiłam laktator, podgrzewacz do butelek, sterylizator,zestaw butelek i elektroniczną nianię-wszystko z Philips Avent więc kasy trochę poszło ,a le kolejny duży wydatek odbębniony.
Można wiedzieć jaki to wydatek? Dziewczyny kupujecie sterylizatory i laktatory, butelki cale zestawy bo nie będziecie karmić piersią czy w razie gdyby takie karmienie nie było możliwe?? Ja to chyba jestem jeszcze zupełnie zielona dobrze, że tu zajrzałam..

kropa501
My na razie kupimy tylko podgrzewacz, mam upatrzony taki, domowo - samochodowy bo my sporo podróżujemy:Można wiedzieć jaki to wydatek? Dziewczyny kupujecie sterylizatory i laktatory, butelki cale zestawy bo nie będziecie karmić piersią czy w razie gdyby takie karmienie nie było możliwe?? Ja to chyba jestem jeszcze zupełnie zielona dobrze, że tu zajrzałam..
0329 TUFI PODGRZEWACZ DO BUTELEK DOMOWO-SAMOCHODOW (930311333) - Aukcje internetowe Allegro
Ważne, żeby miał termostat i trzymał temperaturę. W którejś z dzieciowych gazetek był ostatnio test podgrzewaczy i tufi miał dobre opinie, a cenowo przystępny. Chciałabym karmić piersią jak najdłużej, ale podgrzewacz przyda się też potem do słoiczków (żeby tatuś mógł nakarmić i malucha nie oparzyć
Znalazłam jeszcze coś takiego:
http://www.allegro.pl/item925941616_podgrzewacz_i_sterylizator_2w1_tufi_szczypce_mk.html
Ciekawa rzecz, i cena przystępna
Ostatnia edycja:
jedyneczka
Fan(ka)
O rany ale niektóre z was zaawansowane w zakupach;-)
geperty też taki właśnie miałam laktator i coś nie ciągnął albo był dla mnie zbyt skomplikowany
Ja nic z tych rzeczy typu butle podgrzewacze itd. nie kupuję aby nie kusić losu bo mam nadzieję że piersi wystarczą a gdyby coś zawsze można kupić;-)
Te kombajny wanienka+przewijak bardzo wygodna sprawa ale ja akurat na to nie mam za bardzo miejsca
wanienkę hop siup po kąpieli o łazienki za pralkę pewnikiem, przewijak na łóżeczku a obok komoda i w szufladzie wszysko pod ręką - taki mam sprawdzony tani model;-)
geperty też taki właśnie miałam laktator i coś nie ciągnął albo był dla mnie zbyt skomplikowany

Ja nic z tych rzeczy typu butle podgrzewacze itd. nie kupuję aby nie kusić losu bo mam nadzieję że piersi wystarczą a gdyby coś zawsze można kupić;-)
Te kombajny wanienka+przewijak bardzo wygodna sprawa ale ja akurat na to nie mam za bardzo miejsca

kropa501
Wiesz, ja zawodowo jestem specjalistą od zakupów, więc to takie zboczenie zawodoweO rany ale niektóre z was zaawansowane w zakupach;-)
(...)
Te kombajny wanienka+przewijak bardzo wygodna sprawa ale ja akurat na to nie mam za bardzo miejscawanienkę hop siup po kąpieli o łazienki za pralkę pewnikiem, przewijak na łóżeczku a obok komoda i w szufladzie wszysko pod ręką - taki mam sprawdzony tani model;-)
A co do komody kąpielowej, to ja właśnie mam odwrotnie: będziemy kąpać w łazience, bo tam mamy więcej miejsca niż w sypialni, a nie chciałabym malucha nosić mokrego po domu do przewijaka na łóżeczku w sypialni
reklama