reklama
Kurcze ale Wy tu jesteście zaawansowane!! Ja o takiej "drobnicy" jeszcze nie myślałam, ale moze czas zacząć tylko że ja się na tym wcale nie znam jakie i z czego!! Zawiesiłam się na etapie wózek i pościel !!:-(
Przyjaciółka poleca bardzo butelki dr.Brown (czy jakoś tak) antykolkowe podobno reweacja ))
Przyjaciółka poleca bardzo butelki dr.Brown (czy jakoś tak) antykolkowe podobno reweacja ))
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Ja używałam laktator Avent ręczny, prosty, ale skuteczny, po powrocie ze szpitala M. pojechał i kupił w sklepie, w zestawie były dwie małe butelki + 2 smoczki, a dużą dostałam od koleżanki, choć w sumie nie miałam okazji z nich w pełni skorzystać, bo karmiłam synka do roku, a potem on nie zaakceptował butelki i nie pił nigdy mleka, jadł kaszkę z miseczki rano i wieczorem. Ale z laktatora byłam zadowolona, a butelki mieściły się w zwykłym styropianowym termosie
.
LAKTATOR AVENT ISIS 0%BPA GRATIS ŚLINIACZEK DANY (927536522) - Aukcje internetowe Allegro
Smoczki do ssania Nikuś lubił też Aventu silikonowe symetryczne z wycięciami na nosek z obu stron, mógł się sam obsługiwać i zawsze dobrze smoczek był włożony ;-), oczywiście były stosowne do wieku.
11035 AVENT SILIKONOWE SMOCZKI SENSITIVE 6-18m 2sz (930494025) - Aukcje internetowe Allegro

LAKTATOR AVENT ISIS 0%BPA GRATIS ŚLINIACZEK DANY (927536522) - Aukcje internetowe Allegro
Smoczki do ssania Nikuś lubił też Aventu silikonowe symetryczne z wycięciami na nosek z obu stron, mógł się sam obsługiwać i zawsze dobrze smoczek był włożony ;-), oczywiście były stosowne do wieku.
11035 AVENT SILIKONOWE SMOCZKI SENSITIVE 6-18m 2sz (930494025) - Aukcje internetowe Allegro
kropa501
Fanka BB :)
Mi też koleżanka poleca Dr. Brown'sa, mają jakiś specjalny odpowietrzacz i podobno się sprawdzają, chociaż mam nadzieję, że nie będą potrzebne
kupię chyba dwie, małą 150 ml i większą 240 ml, bo wydaje mi się, że maluszka ciężko nakarmić z takiej wielkiej (trzeba mocno przechylić, bo przecież nie nalewa się do pełna, no i się maluch powietrza może nałykać). Smoczka - uspokajacza na razie nie kupujemy, żeby nas nie kusiło
Dziewczyny przestrzegały też przed ubrankami z Reala i Tesco, bo podobno lubią się deformować już po pierwszym praniu, jeszcze przed założeniem dziecku...
Pochwalę się trochę zakupami
Wczoraj przyszła nasza komoda kąpielowa:
i pojemnik na zużyte pieluszki Angelcare Captiva
Zamówiliśmy też lateksowy materac do łóżeczka, ale pomylili zamówienia i przysłali nam 5 poduszek :/
Co do pościeli Feretti, to nie wiem, czy mówicie o wypełnieniu, czy poszewkach, ale moi znajomi polecją i jedno, i drugie. Ich córka śpi pod tą pościelą już 3,5 roku i nic się nie dzieje, więc to chyba kwestia tego, jak ktoś tę pościel wyprał...
Pochwalę się trochę zakupami

i pojemnik na zużyte pieluszki Angelcare Captiva
Co do pościeli Feretti, to nie wiem, czy mówicie o wypełnieniu, czy poszewkach, ale moi znajomi polecją i jedno, i drugie. Ich córka śpi pod tą pościelą już 3,5 roku i nic się nie dzieje, więc to chyba kwestia tego, jak ktoś tę pościel wyprał...
reklama