kropa501
Fanka BB :)
Nie, wanienka jest na górze pod przewijakiem
Przewijak odkłada się całkowicie na bok, tak, ze dostęp do wanienki jest ze wszystkich stron (a nie wszystkie komody tak mają) i potem jednym ruchem ręki zakrywasz wanienkę przewijakiem i ubierasz malucha
Kosztowała 330 zł, m kupowaliśmy tu:
Wanienka z przewijakiem Brevi Atlantis - kolor 050 | Pielęgnacja i zdrowie | Mycie i kąpiel | Wanienki, przewijaki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne |
Dobraliśmy jeszcze pojemnik na pieluszki zużyte, termometr do wanienki i kilka ubranek, wyszło ponad 500 zł więc przesyłkę mieliśmy gratis
Zależało mi na tej komodzie, bo nie mam w łazience miejsca na kosmetyki maluszka i oddzielnie przewijak (a jakoś mi się nie widzi przewijanie na pralce...), a znowu w sypialni nie mam miejsca na wanienkę ze stelażem 
Wanienka z przewijakiem Brevi Atlantis - kolor 050 | Pielęgnacja i zdrowie | Mycie i kąpiel | Wanienki, przewijaki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne |
Dobraliśmy jeszcze pojemnik na pieluszki zużyte, termometr do wanienki i kilka ubranek, wyszło ponad 500 zł więc przesyłkę mieliśmy gratis