reklama
ja butelki kupiłam tommee tippee - bardzo mi się podobają pod tym względem, że wszystkie nasze dzieci żłobkowe, które były na cycu i nie potrafiły pić z butelki, to z tymi nie miały żadnego problemu.
A smoczki -gryzaczki kupiłam 2 z canpola, jeden gumowy, drugi silikonowy i mają też 2 kształty - jeden jest bańka, a drugi anatomiczny. Zobaczymy, co się Maleństwu spodoba
A smoczki -gryzaczki kupiłam 2 z canpola, jeden gumowy, drugi silikonowy i mają też 2 kształty - jeden jest bańka, a drugi anatomiczny. Zobaczymy, co się Maleństwu spodoba
perla2212
Fanka BB :)
ja kupowalam smoczki "Nuk" silikonowe, sa w rozmiarach 1,2 i 3, z czego 1 od 0-6mies. tu masz link:Akcesoria dla niemowląt marki NUK / Produkty, Dodatkowe informacje, Smoczki uspokajającekochane powiedzcie mi jakie smoczki będziecie kupować dla maluszków? i jakie "rozmiary", bo wiem, że to chyba uzależnione od wieku, np 0-3 m itd. i jakie butelki?
natomiast butelki o takie bo maja ksztalt najbardziej zblizony do piersi:
Butelka 260 ml x 2 Tommee Tippee | Karmienie | Karmienie butelką | Butelki | MamaBebe.pl
_Ewcik_
a jakie są ceny z Tomme Tippee?i jaką pojemność butelek kupiłaś?ja butelki kupiłam tommee tippee - bardzo mi się podobają pod tym względem, że wszystkie nasze dzieci żłobkowe, które były na cycu i nie potrafiły pić z butelki, to z tymi nie miały żadnego problemu.
A smoczki -gryzaczki kupiłam 2 z canpola, jeden gumowy, drugi silikonowy i mają też 2 kształty - jeden jest bańka, a drugi anatomiczny. Zobaczymy, co się Maleństwu spodoba![]()
a jakie są ceny z Tomme Tippee?i jaką pojemność butelek kupiłaś?
ja znalazłam na allegro za 12 zł 260ml - oczywiście nowe butelka+smoczek+zatyczka.
Ale przeważnie kosztują koło 30zł w tej wielkości, trzeba poszukać dobrej aukcji
_Ewcik_
dzięki, na pewno przejrzę allegro:-) jeszcze jedno pytanko-czy ta pojemność nie za duża? bo to się chyba wiąże z większym otworem w smoczku?ja znalazłam na allegro za 12 zł 260ml - oczywiście nowe butelka+smoczek+zatyczka.
Ale przeważnie kosztują koło 30zł w tej wielkości, trzeba poszukać dobrej aukcji![]()
dzięki, na pewno przejrzę allegro:-) jeszcze jedno pytanko-czy ta pojemność nie za duża? bo to się chyba wiąże z większym otworem w smoczku?
już Ci podaję link BUTELKA tommee tippee 260 ml BPA FREE najtaniej!! (933156510) - Aukcje internetowe Allegro Te akurat mają te najmniejsze smoczki
laktator kupowałam u tego samego gościa, też najtaniej było.
Można ewentualnie pomyśleć nad zestawem startowym, bo tam są butelki różnej wielkości, smoczki, smoczek gryzak i niekapek TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY DUŻY-BPA FREE TANIO (938401433) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
nie wiem, ile potrzeba, kupiłam od razu 2 duże, żeby się opłacało i ten laktator, więc w sumie mam już 3
widzę, że teraz facet wystawił jeszcze termoopakowanie na te butelki. Szkoda, że nie miał ich, jak kupowałam robiłam zakupy, bo te butle są szerokie i ciężko je gdzieś schować. Mam takie jedno opakowanie, wcisnąć się wciśnie, ale gorzej z wyjęciem...