reklama
atabe
Fanka BB :)
Swietne ciuszki dziewczyny:-):-):-) Duzo kupujecie malych rozmiarow?? Czy wieksze ciuszki tez juz macie??
ja własnienie zawsze się zastanawiam jaki rozmiar kupić;-) ale mam póki co po troche z 56, 62,68. Albo czasem pisane jest miesiącami np.1-3miesiące

a kupujecie jeszcze większe?
jedyneczka
Fan(ka)
sasanka już i karuzela nawet, no no jaka mamusia przygotowana:-)super zdobycze:-)
atabe ja wiekszych nie kupuje, góra na 6 miesięcy bo nie wiem jak szybko będzie rosła dziewczyna moja więc zakupy typu np. kombinezon zrobię później.Myślę że dobrze kupiłaś rozmiarkami po trochu
Aco myślicie o czymś takim, czy to może się przydać?
ŚLICZNE PRZYBORNIKI PORANEK NOWE WZORY (932112467) - Aukcje internetowe Allegro
atabe ja wiekszych nie kupuje, góra na 6 miesięcy bo nie wiem jak szybko będzie rosła dziewczyna moja więc zakupy typu np. kombinezon zrobię później.Myślę że dobrze kupiłaś rozmiarkami po trochu

Aco myślicie o czymś takim, czy to może się przydać?
ŚLICZNE PRZYBORNIKI PORANEK NOWE WZORY (932112467) - Aukcje internetowe Allegro
tutaj sa fajne kolorki
MAMO-TATO TORBA PRZYBORNIK NA ZABAWKI SERCA (920752372) - Aukcje internetowe Allegro
PRZYBORNIK ****MILPOL**** (937187321) - Aukcje internetowe Allegro
a i dziewczyny uwazajacie na posciel firmy feretti bo podobno bardzo kiepska jakosc czytalam na jednym forum
oto wypowiedz jeden z mam
" Tragicznie droga tandeta-po pół roku używania cała ocieplinka zbita w rogach,
także w sumie to dziecko okryte jest tylko materiałem. Spróbowałam wyprać, no
i pościel do wyrzucenia. Ale w końcu mam już nową-zwykłą, za około 50 zł i
jest super. Mam ją już 4 miesiące i użytkuję codziennie i jest ok.
Także te prawie 300 zł za komplet feretti wyrzuciłam w piach."
MAMO-TATO TORBA PRZYBORNIK NA ZABAWKI SERCA (920752372) - Aukcje internetowe Allegro
PRZYBORNIK ****MILPOL**** (937187321) - Aukcje internetowe Allegro
a i dziewczyny uwazajacie na posciel firmy feretti bo podobno bardzo kiepska jakosc czytalam na jednym forum
oto wypowiedz jeden z mam
" Tragicznie droga tandeta-po pół roku używania cała ocieplinka zbita w rogach,
także w sumie to dziecko okryte jest tylko materiałem. Spróbowałam wyprać, no
i pościel do wyrzucenia. Ale w końcu mam już nową-zwykłą, za około 50 zł i
jest super. Mam ją już 4 miesiące i użytkuję codziennie i jest ok.
Także te prawie 300 zł za komplet feretti wyrzuciłam w piach."
sasanka.1 Powiedz gdzie kupiłas i ile dałaś za te rzeczy z kubusiem i co dokłądnie wchodzi w skład kompletu bo ja mam lekkie zboczenie na kube.
Ja musze nadrobić troche zaległości moze jutro porobię fotki bo kupiłam kilka nowych rzeczy tym razem dla dzewuszki
mam juz też pakę chusteczek z pampersa bo były na promocji pakowane po 6 paczek i paczke pampersów 1 od kumpeli następne kupuje juz 2.
Ja musze nadrobić troche zaległości moze jutro porobię fotki bo kupiłam kilka nowych rzeczy tym razem dla dzewuszki
sasanka.1 Powiedz gdzie kupiłas i ile dałaś za te rzeczy z kubusiem i co dokłądnie wchodzi w skład kompletu bo ja mam lekkie zboczenie na kube.
![]()
Ja musze nadrobić troche zaległości moze jutro porobię fotki bo kupiłam kilka nowych rzeczy tym razem dla dzewuszkimam juz też pakę chusteczek z pampersa bo były na promocji pakowane po 6 paczek i paczke pampersów 1 od kumpeli następne kupuje juz 2.
Posciel kupilam w usa bo tu mieszkam ale widze ze na allegro tez wystawiaja i wysylaja z usa ja dalam za posciel okolo 60 $
w zestawie jest
przescieradlo
kolderka
taka jakby siatka ktora sie naklada na materac i po bokach falbanki
i bampery czyli ochraniacze tylko ja ma w 4 czesciach bo w usa sa oslonki na cale lozeczko a nie tylko kolo glowki
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
aneta_h tak tak, komplet super wygląda
sasanka dzięki za info, myslałby człowiek że tyle płaci za jakość nad jakościami a tu figa
Ekstra te zestawy, wogóle coś bardzo mi się ten motyw paseczków podoba:-)
aszka a co się tak nie odzywasz ostatnio, dobrze się czujesz ty i lokator brzuszka?

sasanka dzięki za info, myslałby człowiek że tyle płaci za jakość nad jakościami a tu figa

aszka a co się tak nie odzywasz ostatnio, dobrze się czujesz ty i lokator brzuszka?