reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Swietne ciuszki dziewczyny:-):-):-) Duzo kupujecie malych rozmiarow?? Czy wieksze ciuszki tez juz macie??

ja własnienie zawsze się zastanawiam jaki rozmiar kupić;-) ale mam póki co po troche z 56, 62,68. Albo czasem pisane jest miesiącami np.1-3miesiące:tak:
a kupujecie jeszcze większe?

sasanka już i karuzela nawet, no no jaka mamusia przygotowana:-)super zdobycze:-)

atabe ja wiekszych nie kupuje, góra na 6 miesięcy bo nie wiem jak szybko będzie rosła dziewczyna moja więc zakupy typu np. kombinezon zrobię później.Myślę że dobrze kupiłaś rozmiarkami po trochu:tak:

Aco myślicie o czymś takim, czy to może się przydać?
ŚLICZNE PRZYBORNIKI PORANEK NOWE WZORY (932112467) - Aukcje internetowe Allegro

jedyneczka ja chce taki przybornik sobie sprawić:tak: dla mnie to dodatkowe miejsce na różne rzeczy, a w przypadku tak małej przestrzeni to bezcenne:-D:-D

atabe, szarl, sasanka śliczne zakupy:-)

jedyneczka ja też chcę kupic taki przybornik, można kupić właśnie pod kolor poscieli, nawet zasłonki do okna pod kolor poscieli chce sobie sprawić:-)

tutaj sa fajne kolorki

MAMO-TATO TORBA PRZYBORNIK NA ZABAWKI SERCA (920752372) - Aukcje internetowe Allegro

PRZYBORNIK ****MILPOL**** (937187321) - Aukcje internetowe Allegro

a i dziewczyny uwazajacie na posciel firmy feretti bo podobno bardzo kiepska jakosc czytalam na jednym forum

oto wypowiedz jeden z mam

" Tragicznie droga tandeta-po pół roku używania cała ocieplinka zbita w rogach,
także w sumie to dziecko okryte jest tylko materiałem. Spróbowałam wyprać, no
i pościel do wyrzucenia. Ale w końcu mam już nową-zwykłą, za około 50 zł i
jest super. Mam ją już 4 miesiące i użytkuję codziennie i jest ok.
Także te prawie 300 zł za komplet feretti wyrzuciłam w piach."

sasanka.1 Powiedz gdzie kupiłas i ile dałaś za te rzeczy z kubusiem i co dokłądnie wchodzi w skład kompletu bo ja mam lekkie zboczenie na kube.
attachment.php

Ja musze nadrobić troche zaległości moze jutro porobię fotki bo kupiłam kilka nowych rzeczy tym razem dla dzewuszki :) mam juz też pakę chusteczek z pampersa bo były na promocji pakowane po 6 paczek i paczke pampersów 1 od kumpeli następne kupuje juz 2.

sasanka.1 Powiedz gdzie kupiłas i ile dałaś za te rzeczy z kubusiem i co dokłądnie wchodzi w skład kompletu bo ja mam lekkie zboczenie na kube.
attachment.php

Ja musze nadrobić troche zaległości moze jutro porobię fotki bo kupiłam kilka nowych rzeczy tym razem dla dzewuszki :) mam juz też pakę chusteczek z pampersa bo były na promocji pakowane po 6 paczek i paczke pampersów 1 od kumpeli następne kupuje juz 2.

Posciel kupilam w usa bo tu mieszkam ale widze ze na allegro tez wystawiaja i wysylaja z usa ja dalam za posciel okolo 60 $

w zestawie jest

przescieradlo
kolderka
taka jakby siatka ktora sie naklada na materac i po bokach falbanki
i bampery czyli ochraniacze tylko ja ma w 4 czesciach bo w usa sa oslonki na cale lozeczko a nie tylko kolo glowki

reklama
aneta_h tak tak, komplet super wygląda:tak:

sasanka dzięki za info, myslałby człowiek że tyle płaci za jakość nad jakościami a tu figa:no:Ekstra te zestawy, wogóle coś bardzo mi się ten motyw paseczków podoba:-)

aszka a co się tak nie odzywasz ostatnio, dobrze się czujesz ty i lokator brzuszka?:tak:

Do góry