reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
ten przybornik to dobra rzecz chyba, też będziemy chyba kupować małe mieszkanko, ok 44 m, więc takie dodatkowe miejsce na jakies pampersy, itd to dobra rzecz:-)

Śliczne macie ciuszki dziewczyny!
Ja jeszcze nie mam nic, ale skoro dziś poznałam płeć (CÓRUNIA :)) to zacznę buszować.
atabe - szczególnie urzekły mnie Twoje ciuszki, wklejone dzisiaj, gdzie je kupiłaś? Wszystko w jedym sklepie? Napisz pls w którym i czy dużo kosztowały (jeśli można wiedzieć)

Śliczne macie ciuszki dziewczyny!
Ja jeszcze nie mam nic, ale skoro dziś poznałam płeć (CÓRUNIA :)) to zacznę buszować.
atabe - szczególnie urzekły mnie Twoje ciuszki, wklejone dzisiaj, gdzie je kupiłaś? Wszystko w jedym sklepie? Napisz pls w którym i czy dużo kosztowały (jeśli można wiedzieć)

to co wkleiłam dziś kupiłam w realu <pisałam, że jest tam teraz promocja na takie fatałaszki;-)> ceny naprawde super:tak: tu masz gazetke Hipermarket Real / Gazetki i katalogi

atabe - normalnie nie wierzę, że takie super ciuszki są w realu. Koniecznie muszę się wybrać :)
Dzięki wielkie za info.

atabe dzięki za cynk- w sobotę pędzę na zakupy-mam nadzieję,póki co posiadam 'aż' 2 pary skarpetusi i tyle:-)

kurcze, faktycznie fajne te rzeczy w tym realu, a jak na złość zostały mi 3 zł na koncie, a zus nie chce się podzielić ze mną:-p

jutro idę do zusu z zapytaniem, gdzie moja kasa za styczeń i mam nadzieję, że wkrótce będę bogatsza :) Kołyskę chcę kupić w tym miesiącu :tak:

reklama
śliczne te Wasze zakupy!
To tera moje kilka uwag i pochwał.
Atabe - ten fioletowy komplecik cudny, strasznie mi się podoba, a wczoraj kupiłam taki sam!!
Sasanka - pościel z kubusiem fajna, niestety u nas kosztuje prawie 300 zł i do etgo 70 zł za przesyłkę z USA - więc nieco drogo wychodzi! Tez mam zboczenie na punkcie Kubusia!!

Co do pościeli Feretti, któras pisała ze do "dupy" ja się z tym nie zgadzam bo moja chrześnica ma 2 komplety - 3 częściowe i są super. Nie bardzo wierzę że jest jakaś antyalergiczna i ze bakterie się nie zbierają ale jakościowo napewno jest świetna.
Osobiście kupiłam z Mirpol na allegro, ale jeszcze nie przyszła. Jak dojdzie to dam Wam znać czy warta polecenia!!:tak:

Do góry