reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Ewcik ja w sumie też niewiem jakie kupowac rozmiary,ale chłopcy rodzą się więksi a teraz koledze urodził się syn -58cm, mam 2 body 56, a reszta 58, 62, nie mniejsze

ja też właśnie nie wiem, większość mam w sumie 62, tylko kilka z krótkim rękawem 56, pajacyków praktycznie nie mam jeszcze-tylko jeden, w ogóle, to póki co same bodziaki mam:sorry: trzeba się wziąć powoli za kupowanie czego innego, ale to dopiero, jak 2 marca moja gin na 100% potwierdzi, że to chłopaczek:-) a co do rozmiarów, to 58 jeszcze nigdzie nie widziałam:eek:

reklama
Dziewczyny ja sobie bardzo chwalę ubranka z Pepco, mam z stamtąd sporo bodziaków po Piotrusiu i kolejne maleństwo też będzie w nich śmigać a i skarpetki jak dla mnie najlepsze są z Pepco, Piotrusiowi tylko tam kupuje, nie rozciągają się, gumka nie gniecie...po prostu super. Więc przy najbliższej okazji też tam wstąpię i zakupie coś dla synka i dla maluszka.

Czesc dziewczyny, na poczatku chcialam wam wszystkim pogratulowac maluszkow ktore nosicie :tak::-). Nie wiem czy sa tu mamy z Irlandii( ja jestem konkretnie z Dublina) , ale jesli tak to moze ktoras jeszcze nie posiada przewijaka i wanienki oraz mam do sprzedania wozek Coneco z gondola- kolor zielony
oto zdjęcia i ceny, o kontakt proszę na priva lub gg 15513591
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...-sprzedam-zamienie-szukam-15002/index116.html

Mruczka aneta ja zazdroszcze że potraficie takie okazje ustrzelić:tak: ja jakoś nie umiem:eek:

Mruczka aneta ja zazdroszcze że potraficie takie okazje ustrzelić:tak: ja jakoś nie umiem:eek:
ja też nie umię,tak weszłam tylko poogladać ciuszki i patrze co to są "zestawy"?
weszłam na pierwszy lepszy, patrze a tam kilka minut do konca i taka mała cena za tyle nawet fajnych rzeczy, wołam szybko M jak się robi licytacje bo nigdy nie robiłam i tak ni z gruszki ni z pietruszki wrzuciałam kwote, poczekałam, ktoś tam próbował przebić ale za mało dał no i wygrałam,aż sie zdenerwowałam z wrażenia:-D
Jak obliczyłam to razem z przesyłką to wyszło mi 2,30zł za jedna rzecz, więc sie chyba opłaca mimo iz to urzywane rzeczy,ale wyglądają nieźle :-)

reklama
Do góry