reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
a my mamy taką sukienkę ( w rzeczywistości jest jasno-wrzosowa)
W10128205LMG-000-068_600.jpg
jeszcze tylko dokupić muszę to bolerko
W11172201SAT-000-068_600.jpg
mamy do tego wrzosowe buciki i biały haftowany kapelusik. W zależności od pogody będą białe skarpetusie lub rajtuzki.

z wyprzedażami dla niuni nie ma szału, bo już raczej mamy ciuchy do przodu i nie bardzo widzę sens kupować więcej.

Zakupiłam jedynie kapelusik w Mothercare za 19 zł i butki elefanten za 59zł (rozm. 20, teraz nosimy 19) + papucie za 29 zł.

W Deichmanie fajna sprawa z oddawaniem. Można nieużywane do 3 m-cy oddać, i to w każdym sklepie.

Za to sobie trochę ciuchów upolowałam.

eijf nakręciłaś mnie na wózek drewniany i zamówiłam u dziadków na roczek takie coś Śliczny drewniany wózek dla dziewczynki (1683584781) - Aukcje internetowe Allegro
wcześniej myślałam o samochodziku z kiddielandu, ale wydały mi się za niskie, żeby mogły służyć jako pchacz. A ten wózek wydaje się być idealny na wysokość.
Drudzy dziadkowie kupili taki rowerek Trójkołowiec sterowany - pakowany podwójnie(WS821B) - Sun Baby Artykuły dla niemowląt
fajna sprawa, bo dziecko siedzi w majtach

Teraz tylko pomyśleć, gdzie to wszystko zaparkować...:-D

Nef-ja tez dzis zamowilam wozeczek:)strasznie dlugo mi zeszlo na zastanawianiu sie ktory wlasciwie chce.ostatnio jeszcze wynalazlam taki z bialej wikliny i z tkanina w rozowa krateczke ale musialabym go sciagac z anglii i tak szczerze to nie byl by bardzo praktyczny dla takiego malucha ,moze fajnie komponowalby sie w pokoiku ktory jej planuje:)tak wiec zdecydowalam sie w koncu i model nawet bardzo podobny do waszego:) Janod - Pink Doll's Pram - Compare Prices and Deals, Shop & Buy Online in Australia at MyShopping.com.au
tak w ogole to wszystkie prezenty juz zamowione.kon dotarl do rodzicow ktorzy go zabiora ze soba.poza tym mowilam ze bedzie takie klasyczne,metalowe auto ale mi kolezanka z forum odradzila i na to miejsce doradzila wheelybug.wspominala ze dzieci ktore zna szaleja na tym bardzo chetnie.zwierzatka,bo to takie zwierzatka sa http://www.google.nl/search?hl=nl&q...ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wibardzo zwrotne i lekkie i jezdza we wszystkie strony.obejrzalam filmiki na YouTube i sie przekonalam.Wybralismy myszke:)
tak wiec wszystko juz jest i czeka na wielki dzien.
Dzis jeszcze sklejalam przeslodkie pudeleczka ktore mala wezmie do zlobka à w nich poczestunek.sa takie fajne moim zdaniem ze sama bym je zachowala.
Tak wiec my prawie gotowi do imprezy.pozostaly tylko torty...W sobote musze sie zdecydowac
à jeszcze wracajac do wozka to mysle ze mala bedzie miala ubaw bo uwielbia pchac:)poza tym te modele ktore wybralysmy sa praktyczne

Ostatnia edycja:
Też się zdecyduję na ten wózeczek drewniany, bo jest bardzo urokliwy. Tylko boję się, żeby mi Nina ,mebli nie poobijała, bo ona też uwielbia pchać :-D

eijf- Ty będziesz miała duży dom, to może się w porę zorientujesz zanim Lily będzie się zbliżać do mebli :-D Na moich 46 m.kw. nie ma takiej opcji. Nina jest błyskawicą :-D

reklama
to chyba nie ma znaczenia.tu tez wali w meble ale na szczescie jeszcze zadnych zniszczen nie odnotowalam.wiecej mi koty porozwalaly:)eh moze bedzie ok

Do góry