reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

butterfly-tez nie potrafila ale sie opanowala:) moze zajarzyla ze ostrozniej trzeba?a moze to wina goraczki bo nagle moje dziecko ma 39,9...w sumie nie widac po niej tylko strasznie goraca jest i polikow dostala

reklama
u nas jeszcze sie nie pytaja co na roczek:p piaskownice mamy drewniana do odbioru bo wujek zrobil:) Ja wczoraj poszalalm i kupilam arke noego i aktywny domek kiddieland:) i jeździk żyrafkę Jezdzik Rowerek Żyrafa od 12m+ - Little Tikkes (1586316039) - Aukcje internetowe Allegro zobaczymy:p U nas raczej zabawek Basia ma mało, wiec niech ma a co tam:p

Chodziki/pchacze odpuszczam:p Jakos nie ma przekonania, dla mnie dziecko ma przy tym krzywą postawę i nienaturalnie idzie pochylone:( niech się uczy w swoim czasie:D:-)

Ostatnia edycja:
eijf-u nas Zuzia tak chodzi z krzesłem:-Dno i właśnie się zastanawiam nad zakupem właśnie tego typu "chodzika".
co do pozostałych rzeczy to skuszę się albo na hipcia do kąpieli albo na takie ośmiorniczki do kąpieli

RODZINA OŚMIORNICZEK DO KĄPIELI dla dzieci 12m+ (1626243105) - Aukcje internetowe Allegro

Ja ciągle jestem na etapie kompletowania letniej garderoby. Dziś planuje wypad do Reserved Kids, bo dostałam kupon 30 % zniżki, i mam jeszcze 2 zniżkowe do Smyka na 20 %.
Muszę kupić dżinsowe spodenki-wtedy tylko będę zmieniać koszulki. Parę sztuk letnich body jest, koszulek też, sukieneczki ze 2 i okrycia głowy na lato też są.
Muszę też dokupić skarpetek, bo wyrosła z tych co mieliśmy.
No i buty....I tu mam zagwozdkę-jakie i w jakim rozmiarze?i czy już teraz, czy do lipca poczekać?

Buterflly, teraz doczytałam o tym rowrku piesku.Fajna sprawa, myślałam, że dziecko takie "niezabezpieczone", no ale tu jest zdejmowana osłonka, więc fajnie, i cena bardzo atrakcyjna.Też pomyślę nad tym

Ostatnia edycja:
Joaszka fajne te ośmiorniczki:)
Do do butków to Basia nosi 18 z Befado i Zetpola. Zakładam jej tylko na wyjścia by na dworze miała butki, bo w domu to na bosaka w skarpetkach:)
Co do letniej garderoby to ja już też kompletuje, ale kilka wizyt w lumpkach, sklepach i wiele rzeczy jest:) Problem taki, że wszystkie spodnie puki mała raczkuje muszą być 3/4 by kolanek nie poździerała:p

Joaszka też myślałam o tych ośmiorniczkach, ale zamówiłam u wujka hipcia, z czystego wygodnictwa- będzie mniej zbierania:-D
Byłam wczoraj w ReKids i chyba nie widziałm jeansów. Fajne były w H&M, ale zauważyłam, że mocno przetrzebiło letnią kolekcję i może już ich nie być. Mamy takie aladynki z cieniutkiego jeansu:
H&M NOWE Spodenki PUMPY 80/86 cm ~ FALBANKI (1625537110) - Aukcje internetowe Allegro
Wielkimi krokami zbliżają się sezonowe wyprzedaże, może warto się trochę wstrzymać z większymi zakupami. Już pod koniec czerwca te wszystkie smyki, h&m, reKids będą obniżać ceny o 50%.

joaszka-u mnie to wiecznie uzupelniam garderobe malej ale rzeczywiscie pare fajnych spodenek to podstawa zeby gore wymieniac.u nas tez 3/4 a nie krotkie bo kolana.sukienek malo bo sie zawijaja poki co,raczej tuniki.a co do butow to mysle ze najlepiej zmierzyc malej stope i tak dopierac.ja chcyba jeszcze czekam,tzn mala buty ma ale takie do chodzenia kupie pod koniec czerwca,moze w lipcu bo ona i tak po dworze jeszcze nie chodzi a w domu nie zakladam.tylko skarpety antyposlizgowe ktore o dziwo w koncu pozostaja troche na nogach.wczesniej wszystko sciagala
a co do zabawki to ja mam to do pchania ale niezbedne nie jest.jakbys miala np wozeczek to tez by pchala

Joaszka
Byłam wczoraj w ReKids i chyba nie widziałm jeansów. Fajne były w H&M, ale zauważyłam, że mocno przetrzebiło letnią kolekcję i może już ich nie być.
Wielkimi krokami zbliżają się sezonowe wyprzedaże, może warto się trochę wstrzymać z większymi zakupami. Już pod koniec czerwca te wszystkie smyki, h&m, reKids będą obniżać ceny o 50%.

w Białymstoku H&M niestety różni się asortymentem od tego w Wa-wie czy innych większych miastach, więc i tak pewnie nic ciekawego nie będzie.
jeansy krótkie widziałam w Smyku, i chyba tam kupię na kupon zniżkowy, bo do końca czerwca trzeba wykorzystać, no albo rzeczywiście może będą przecenione, to wtedy...szkoda, że obniżek i kuponów nie można łączyć...
No i właśnie u nas te wyprzedaże to też są takie "naciągane"- jakieś 20 % i tyle, a jak więcej to badziewny asortyment i niestety głównie dla dzieci 0-3 m-ce.

marta-fajny chodzik.chyba nie bedzie sie tak szybko wywalal.to drugie tez spoko ale czy dziecko dostanie juz nozkami?i czy nie bedzie sie denerwowalo ze raczkami nie moze?

reklama
Do góry